NY Islanders – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Columbus – NY Rangers 1:2 (kon.) | Carolina – Vancouver 0:3 (kon.)
Nashville – Washington 4:3 (kon.) | Chicago – Winnipeg 2:4 (kon.) | Anaheim – New Jersey 5:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:4 (1:1, 0:0, 1:3)
Winnipeg Jets
Sobota 17.01.2015, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Andrew LADD - 2:4
     
    59:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Blake Wheeler posunul puk k ANDREWOVI LADDOVI, který z pravého kruhu pohodlně trefil prázdnou domácí svatyni. Asistence: Blake Wheeler a Dustin Byfuglien.
     
    59:05
    Domácí hrají bez brankáře!
     
    56:55
    Oduya z rohu nahodil kotouč před branku, kde ho ještě tečoval Sharp. Hutchinson stačil zalehnout puk před brankovou čárou!
     
    53:36
    Hutchinson nyní zabránil vyrovnání, když betonem zlikvidoval bekhendové zakončení Saada z bezprostřendí blízkosti! Hosty čekají ještě těžké chvilky.
    Teuvo TERAVAINEN - 2:3
     
    52:43
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí si vynutili obrovský tlak, který nakonec vedl ke snížení! Puk se od brusle Patricka Kana odrazil k TEUVOVI TERAVAINENOVI, jenž z mezikruží rozvlnil síťku za Hutchinsonem a střílí svůj premiérový gól v NHL – 2:3. Asistence: Michal Rozsíval.
     
    50:55
    Domácí mohli snížit, ale před výborným Hutchinsonem neuspěli Saad a po něm ani Hossa! Hosté poté raději vyhodili na icing.
    Chris THORBURN - 1:3
     
    49:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Zaskočení domácí inkasují 28 sekund po druhém gólu i potřetí! Střelu Adama Lowryho před brankou pohotově tečoval CHRIS THORBURN a Crawford byl bez šance! Asistence: Adam Lowry a Dustin Byfuglien
    Bryan LITTLE - 1:2
     
    49:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají a jdou do vedení 1:2! Jets nejprve přestáli příležitost Toewse a poté rychle vyrazili do útoku. Na konci celé akce už mohl Zach Bogosian z pravého kruhu střílet, ale místo toho ještě nahrál na zadní tyč BRYANOVI LITTLOVI, který zakončoval do odkryté branky. Asistence: Zach Bogosian a Blake Wheeler.
     
    48:56
    Tryskáči si svou aktivitou vynutily přesilovku! Na trestnou lavici usedá Andrew Shaw – držení.
     
    46:51
    Střela Byfugliena zazvonila o brankovou konstrukci!
     
    43:41
    Na druhé straně měl velkou šanci Halischuk. Svůj průnik zakončil střelou golfákem z pravého kruhu, kterou Crawford dokázal zastavit vyrážečkou.
     
    42:15
    Domácí vstoupili do třetí třetiny aktivně. Teravainenovu střelu z mezikruží stačil vyrazit Hutchinson a dorážka Shawa skončila mimo.
     
    39:50
    Daniel Carcillo je vyloučen na dvě minuty za krosček a na trestnou lavici usedl také hostující Mark Scheifele. Ten je potrestán za sekání. Bude se tedy hrát 4 na 4.
     
    39:50
    Hromadná šarvátka, do které se zapojilo po třech hráčích na obou stranách. Uvidíme, co na to rozhodčí.
     
    34:47
    Duncan Keith vypálil od modré o centimetry vedle tyče Hutchinsonovy klece!
     
    30:08
    Máme tu oboustranné vyloučení. Dustin Byfuglien nejprve zahákoval Bryana Bickella, ale ten oplácel a na trestnou lavici tak odešli oba hokejisté.
     
    29:21
    Bickell před Hutchinsonem pohotově tečoval letící kotouč a brankář Winnipegu měl co cělat, aby puk vyrazil svou holí.
     
    24:35
    V závěru oslabení mohli domácí dokonce strhnout vedení na svou stranu. V přečíslení 2 na 1 Saad posunul kotouč na Mariána Hossu, po jehož střele měl Hutchinson štěstí, že puk proskákal vedle tyčky.
     
    22:36
    Brad Richards podrazil Littla a domácí se budou muset dvě minuty bránit v oslabení.
     
    13:15
    Domácí bek je navíc vyloučen na dvě minuty za sekání, takže Jets budou hrát přesilovku.
     
    13:15
    Pětiminutové tresty pro oba borce.
     
    13:15
    Další bitka! Brent Seabrook vs Jim Slater.
    Zach BOGOSIAN - 1:1
     
    10:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Za brankou získal kotouč Andrew Ladd, který s ním vykroužil až ke kruhům a poté našel zpětnou přihrávkou ZACHA BOGOSIANA, jenž od modré z voleje prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Andrew Ladd a Bryan Little.
     
    09:38
    Velkou šanci měl Patrick Kane, který z mezikruží těsně minul horní růžek hostující klece. Poté situaci pro Jets uklidnil Hutchinson, který přerušil hru po střele Seabrooka.
     
    08:40
    Blake Wheeler to však přehnal a dopustil se faulu na domácího brankáře. Další přesilovka pro Chicago.
     
    07:32
    Už momentě, kdy byli hosté v plném počtu, mohlo Chicago zvýšit svůj náskok! Po velkém závaru však puk nedokázal dopravit do odkryté klece opět Saad.
     
    05:29
    Peluso byl označen za iniciátora bitky a hostům je tedy navíc udělen dvouminutový trest. Bickell dostává tradičních pět minut za bitku. V součtu je z toho tedy dvouminutová přesilovka pro Černé jestřáby.
     
    05:29
    Bitka! Domácí Bryan Bickell si to rozdal s Anthonym Pelusem!
    Brandon SAAD - 1:0
     
    00:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté nebezpečně zaútočili jako první, když Crawford musel vytáhnout velmi dobrý zákrok proti Scheifelemu. Po buly však vyrazil dopředu BRANDON SAAD, který překvapil Hutchinsona bekhendovou střelou nad rameno. Brankář Jets zřejmě očekával přihrávku najíždějícímu Toewsovi. Asistence: Marián Hossa a Jonathan Toews.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 1. Saad (Hossa, Toews), 53. Teravainen (Rozsíval) – 11. Bogosian (Ladd, Little), 50. Little (Bogosian, Wheeler), 50. Thorburn (Lowry, Byfuglien), 60. Ladd (Wheeler, Byfuglien)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Seabrook, Keith, Hjalmarsson, Oduya, Rozsíval, Rundblad – Hossa, Toews, Saad – P. Kane, Richards, Bickell – Teravainen, Shaw, Sharp – Smith, Kruger, Carcillo. Trenér: Joel Quenneville
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Bogosian, Enström, Byfuglien, Chiarot, Harrison, Stuart – Wheeler, Little, Ladd – Frolík, Scheifele, Perreault – Halischuk, Lowry, E. Kane – Peluso, Slater, Thorburn. Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: Hebert, Koval – Cherrey, Heyer

    Diváci: 22051
    bahis siteleri