Žilina – Poprad 1:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:2 (kon.) | Martin – Košice 2:3 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 3:5 (kon.) | Zvolen – Skalica 4:2 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
HK Nitra
sk Neděle 01.02.2015, 17:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:06
    Piešťany dali gól!
    A gól dávajú zase Piešťany. Strelu priamo z buly Lakosil neudržal a puk stojaci na bránkovej čiare dostal do brány TIBOR KUTÁLEK. Druhý gól v oslabení, to sa Stavjaňovi páčiť nebude a Nitranom by sa stávať nemalo.

    Asistencia: Pašek.
     
    37:29
    Nitra dala gól!
    Nedôraz pred bránkoviskom, kde sa ocitol úplne sám ROMAN TOMÁNEK a toho netreba dva krát prosiť. Medzi gólmanove nohy vyrovnal. Domáci kapitán Brňák ešte proti niečomu protestuje, ale nie je mu to nič platné.

    Asistencia: Stumpel, H. Ručkay.
     
    31:14
    Piešťany dali gól!
    Teraz už ale šťastie Lakosilovi neprialo, strela Jaborníka spoza kruhov, ani nie moc vydarená, drobným tečom BRANISLAVA RAPÁČA však končí v sieti.

    Asistencia: Jaborník, Kutálek.
     
    28:51
    Nitra dala gól!
    Tak ako doteraz držal Šúrek svojich, tak tento okamih by najradšej vymazal. Vykorčuľoval ďaleko z bránky pre puk, rozohral ho však rovno Tománkovi, ktorý síce ešte prázdnu bránku netrafil, ale z pokračujúcej aktivity skóruje JOZEF STUMPEL, ktorý sa presadil pred bránkou. A pritom stačilo Šúrekovi puk chytiť a nerozohrávať.

    Asistencia: H. Ručkay
     
    15:24
    Piešťany dali gól!
    A ukazujú toho ešte menej, nakoľko sa do brejku dostal na ľavom krídle obranca TOMÁŠ BRŇÁK a strelou švihom ponad lapačku brankára Lakosila otvára skóre. Nitra má ale ešte nejakých 20 sekúnd presilovky.

    Asistencia: Mišura, Petráš

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 16. Brňák (Mišura, Petráš), 32. Rapáč (Jaborník, Kutálek), 48. Kutálek (Pašek) – 29. Stumpel (H.Ručkay), 38. Tománek (Stumpel, H.Ručkay)


    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek – Brňák (C), Rais, Šedivý, Kotaška, Leppänen, Jaborník, Bučka, Drgoň – Petráš, Peško, Haring – Stupka, Holovič (A), Klempa – Rapáč, Pašek, Kutálek – Románek (A), Mišura, Vaculín
    Tréner: L. Gudas

    HK Nitra: Lakosil – Ordzovenský, Nádašdi, Mezei, Bednár, Milo (A), Kuzma, Novák M., Bačík – Slovák, Stumpel (C), H. Ručkay – Novák L. Štefanka (A), Tománek – Mráz, Lelkeš, Novotný – J. Ručkay, Bajtek, Pupák
    Tréner: A. Stavjaňa

    Rozhodčí: Lauff – Korba, Bogdaň

    Diváci: 1613
    bahis siteleri