New Jersey – Ottawa 2:1 (kon.) | NY Islanders – Florida 2:4 (kon.) | Washington – Los Angeles 4:0 (kon.)
Columbus – Arizona 1:4 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (kon.) | St. Louis – Tampa 2:1 (po pr.)
Nashville – Toronto 4:3 (kon.) | Minnesota – Chicago 3:0 (kon.) | Dallas – Colorado 2:3 (3:4 po s.n.)
Vancouver – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Anaheim – Carolina 5:4 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
5:4 (0:0, 2:2, 2:2 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Středa 04.02.2015, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    GETZLAF - 5:4
     
    60:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jak rychle prodloužení začalo, tak rychle také skončilo. Ani ne minutu potřebovali domácí bojovníci na rozhodující trefu zápasu. Corey Perry znovu ukázal, jak moc dobře si rozumí se svým kolegou RYANEM GETZLAFEM na ledové ploše. Mezi dvěma tahouny Ducks panuje opravdu úžasná chemie, druhý jmenovaný Getzlaf už snad ani nemohl netrefit branku, když dostal právě od Perryho naservírovaný touš na hokejku. Asistence: Corey Perry, Francois Beauchemin.
    PERRY - 4:4
     
    55:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Radosti je dostatek v Honda Center na konci třetí třetiny! Důraz, který Ducks na začátku třetí třetiny ztratili a stále se ho nemohli dočkat, ten přišel až v ten nejdůležitější moment. Tedy ve chvíli, kdy toužili Kačeři vyrovnat. COREY PERRY protlačil puk za brankovou čáru, když už se zdálo, že je situace beznadějná. Pak ale přeci jen puk prošel na určené místo a výsledek je po dlouhých minutách opět smírný. Asistence: Sami Vatanen, Ryan Getzlaf.
     
    53:27
    Hodně branek v dnešním zápase, ale také hodně vyloučení. Arbitr duelu opět procvičil hvizd své píšťalky na ruce a nyní odesílá na trestnou lavici hostujícího hráče. Jeff Skinner (CAR) sedí za podražení.
     
    53:00
    Už podruhé ve třetí třetině půjdou Kačeři do třech, takže druhá dvojnásobná početní výhoda pro Carolina Hurricanes. Kouč Ducks není spokojený, ale Eric Brewer (ANA) už sedí v boxu za krosček.
     
    52:43
    Ale hlavní rozhodčí utkání posílá právě Bena Lovejoye (ANA) na trestnou lavici, domácí hokejista musí pykat dvě minuty za držení.
    SMITH-PELLY - 3:4
     
    49:31
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Gólová divočina stále pokračuje. Anaheim dobře tuší, že ještě není po zápase a snižuje zpátky na rozdíl jediné branky. Dneš už podruhé přišel Kačerům k duhu tečovaný kotouč před brankou, do rány Silfverberga od modré čáry se výborně vložil nejen tělem, ale také svou hokejkou DEVANTE SMITH-PELLY, právě on nasměroval kus černé pryže za zmateného Antona Chudobina. Budeme sledovat napínavý závěr základní hrací doby. Asistence: Jakob Silfverberg, Ben Lovejoy.
    J. STAAL - 2:4
     
    45:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nový problém pro Anaheim Ducks je na světě. Branka z trestného střílení domácí možná natolik zaskočila, že úplně zapomněli na důraz před vlastním brankářem, který předtím celou dobu bez váhání předváděli. Ke kotouči kousek od brankoviště dobrusil neomylně JORDAN STAAL, ten lehce popstrčil kotouč na správné místo a najednou mužstvo z Východní konference vede rozdílem dvou gólů. Ducks mají co dotahovat, pokud chtějí z dnešního utkání body. Asistence: Eric Staal.
    MALONE - 2:3
     
    44:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Když už nabídka, tak ji je třeba využít. Něco podobného si asi řekl BRAD MALONE, protože jeho zakončení z trestného střílení sice bylo jednoduše provedeno, ale o tu účinnější. Krásná střela do horní polovinky branky rozvlnila síťku za Andersenem, Carolina Hurricanes mají díky Malonovi zpátky vedení na své straně. Bez asistence.
     
    44:01
    Malone ujížděl sám na branku a byl faulován, rozhodčí bez váhání nařizuje trestné střílení!
     
    40:50
    Andersen výborně zachránil Kačery, teď před ním byli samotní dva hokejisté Caroliny, ale gólman Kaliforňanů zavčas dal betony k sobě.
     
    40:17
    A ve stejném čase vyloučen také Beleskey (ANA), takže Ducks budou dokonce na ledě pouze ve třech mužích! Beleskey inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    40:17
    Ryan Getzlaf (ANA) míří na trestnou lavici, rozhodčí jej odesílá za katr kvůli předchozímu nedovolenému bránění. Jeho tým jde do čtyř a bude se muset bránit.
     
    37:23
    Getzlaf společně s ostatními spoluhráči teď tlačil kotouč do brankoviště, ale ani Perry a nikdo další nestačil puk procpat až za Chudobina.
     
    36:10
    Jiří Tlustý (CAR) není rád, protože musí podruhé během prostřední periody odjet na trestnou lavici. Nyní inkasuje od hlavního rozhodčího trest za podražení.
    KESLER - 2:2
     
    34:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Vzpomínáte na první třetinu? Tam jsme marně čekali na nějakou větší příležitost a gólový počin. A teď padá do sítí brankářů jeden puk za druhým. Anaheim nakonec docela nenápadně využívá svou početní výhodu, nahozený puk obráncem od modré čáry výborně a pohotově tečoval těsně před Antonem Chudobinem RYAN KESLER, ten zařizuje vyrovnání pro Kačery a zase bude následující průběh duelu v Kalifornii o něco zajímavější. Asistence: Hampus Lindholm, Kyle Palmeri.
     
    32:54
    Teď ale komplikace pro Carolinu, na dvě minuty za držení odjíždí za plexisklo pykat český útočník Jiří Tlustý (CAR).
    MCCLEMENT - 1:2
     
    31:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tohle byla další krásná střela. Anaheim sice dlouho tlačil svého soupeře kolem Chudobinovy svatyně, jenže teď se domácí vlastně sami potrestali. Sice Anaheimští stáli ve třech mužích před brankou, ale nikdo z nich se nestačil po poskakujícím kotouči natáhnout. Nejrychleji z hráčů Caroliny zareagoval hbitý JAY MCCLEMENT, jenž nabral puk na hokejku a výbornou ránou do horní poloviny zařízení zařizuje vedení klubu z Východní konference. Asistence: Elias Lindholm, Andrej Sekera.
    SJOMIN - 1:1
     
    29:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jak jednoduché to může na ledě v National Hockey League býti. Stačila špetka nepozornosti, k tomu značná dávka umu a Carolina srovnává skóre na výsledkové kostce v Honda Center. Ke střele se dokázal mezi kruhy kvalitně uvolnit ALEXANDER SJOMIN, jenž sice stál přesně naproti Andersenovi, ale gólman Kačerů ani tak nedokázal na něj letící kotouč zastavit. Do akce se vložil také výrazně spoluhráč Sjomina Rask. Asistence: Viktor Rask, John-Michael Liles.
     
    27:17
    Skinner se protáhl bekhendem až před domácího ochránce klece Andersena, na druhé straně už zvedali ruce Kačeři, ale Beleskey trefil v jasné možnosti jen tyčku!
     
    24:20
    Po Sekerově střele z dálky zazvonila tyčka domácí branky. Rázem je o zábavu postaráno a sledujeme více příležitostí než v první třetině.
    PERRY - 1:0
     
    20:37
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jen se sotva stihla rozeběhnout druhá třetina a máme tu první gól zápasu vůbec. Carolina si nepohlídala hbité domácí útočníky a dopustila se i několika malých chybiček v blízkosti vlastního brankáře. Puk nabral na hokejku kanonýr COREY PERRY a důrazně jej dopravil pod horní tyčku klece Antona Chudobina. Docela krkolomný gól, ale pochopitelně platí, Ducks mají najednou i psychicky navrch. Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    18:02
    Dočkáme se v první třetně také vyloučení, i když až na jejím konci. Na dvě minuty za hákování rozhodčí posílá do boxu Ryana Murphyho (CAR).
     
    15:58
    Teď už ovšem parádní střela na lapačku, právě Chudobinova rukavice musela letě vzhůru k nebesům, když se o překonání hostujícího ochránce svatyně snažil domácí Thompson.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 21. Perry (Getzlaf), 35. Kesler (Lindholm, Palmeri), 50. Smith-Pelly (Silfverberg, Lovejoy), 56. Perry (Vatanen, Getzlaf), 61. Getzlaf (Perry, Beauchemin) – 30. Sjomin (Rask, Liles), 32. McClement (Lindholm, Sekera), 45. Malone (TS), 46. J. Staal (E. Staal)


    Anaheim Ducks: Andersen (Bryzgalov) – Lovejoy, Fowler, Beauchemin, Lindholm, Vatanen, Stoner – Perry, Getzlaf, Maroon – Beleskey, Kesler, Palmieri – Silfverberg, Rakell, Cogliano – Jackman, Thompson, Smith-Pelly
    Carolina Hurricanes: Chudobin (Ward) – Faulk, Sekera, Hainsey, Murphy, Gleason, Liles – Lindholm, J. Staal, E. Staal – Sjomin, Rask, Gerbe – Tlustý, Nash, Skinner – Dwyer, McClement, Malone

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Watson – Heyer, Racicot

    Diváci: 16 274
    bahis siteleri