Přerov – Val. Meziříčí 5:1 (kon.) | Opava – Vsetín 1:4 (kon.) | Břeclav – Technika Brno 3:2 (po pr.)
Frýdek-M. – SK Karviná 4:3 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 4:5 (1:2 po s.n.) | Klášterec nO – Pelhřimov 3:7 (kon.)
Žďár n/S – Tábor 3:6 (kon.) | Bílina – Řisuty 3:9 (kon.) | Vrchlabí – Klatovy 8:4 (kon.)
Nymburk – Kolín 5:6 (kon.) | Kobra – Mor. Budějovice 9:7 (kon.) | Trutnov – Sokolov 1:7 (kon.)
Jablonec n/N – Jindř. Hradec 8:3 (kon.)
konec
SKLH Žďár nad Sázavou
3:6 (1:2, 2:3, 0:1)
HC Tábor
Středa 11.02.2015, 18:00 • Bouchalky • 2. liga skupina Západ
Partner:
     
    59:37
    Tábor právě vstřelil branku!
    Po závaru před domácí brankou doklepává do odkryté branky soupeře kotouč MARTIN MAŘÍK a definitivně rozhoduje dnešní zápas. Asistence: Patrik Zayml, Jakub Matušík.
     
    37:58
    Žďár právě vstřelil branku!
    Domácí ALEŠ PADĚLEK se dostal se štěstím k odraženému kotouči, který poslal bombou za záda přesouvajícího se Pance. Asistence: Luboš Kunstmüller, Jiří Plachý.
     
    32:46
    Tábor právě vstřelil branku!
    Z protiútoku se prosazuje JAN BŘEZINA, který zakončoval z mezikruží z druhé vlny po přihrávce Kellnera. Asistence: David Kellner, Tomáš Černý.
     
    25:04
    Tábor právě vstřelil branku!
    Brankové hody pokračují. VOJTĚCH MRKVIČKA prostřelil Červeného a opět zvyšuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Martin Havzan, Tomáš Černý.
     
    24:28
    Žďár právě vstřelil branku!
    Výborná práce Padělka, který nahrál kotouč na mezikruží, kde stál úplně volný LUBOŠ KUNSTMÜLLER a snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Jiří Plachý, Aleš Padělek.
     
    22:21
    Tábor právě vstřelil branku!
    Rána z mezikruží, na kterou nestačil Červený zareagovat. DAVID KELLNER si vybruslil do střelecké pozice a nedal soupeřovu brankáři šanci. Asistence: David Blažek.
     
    17:12
    Žďár právě vstřelil branku!
    Také domácí Plameny se prosazují v první třetině. Když výborně zabojoval na brankovišti LUBOŠ KUNSTMÜLLER, který dorážel do odkryté branky. Asistence: Jiří Plachý, Aleš Padělek.
     
    12:33
    Tábor právě vstřelil branku!
    Velká chyba domácí obrany ve vlastní pásmu, kde nechala volně střílet VOJTĚCHA MRKVIČKU, který prostřelil překvapeného Červeného. Asistence: David Kellner.
     
    10:54
    Tábor právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra pro hosty. Když Kohouti vykombinovali domácí obranu a na vzdálenější tyči zakončoval do odkryté branky DAVID KELLNER. Asistence: Jan Boháč, Vojtěch Mrkvička.

    Lukáš Maša

    Jaroslav Keř

    Branky a nahrávky: 18. Kunstmüller (Plachý, Padělek), 25. Kunstmüller (Plachý, Padělek), 38. Padělek (Kunstmüller, Plachý) – 11. Kellner (Boháč, Mrkvička), 13. Mrkvička (Kellner), 23. Kellner (Blažek), 26. Mrkvička (Havzan, Černý), 33. Březina (Kellner, Černý), 60. Mařík (Zayml, Matušík)


    SKLH Žďár nad Sázavou: Červený (Zelený) – Staněk, Beneš, Pleva, Pilný, Smejkal, Vítek M., Doležal – Krupka, Kaňka, Štěpánek – Kunstmüller, Padělek, Plachý (C) – Havel, Gregar, Bureš – Vítek D., Kotlík, Zídek.
    HC Tábor: Panec (Klestil) – Černý, Havran, Kanov, Hlaveš, Heršálek, Dvořák – Kolomý, Mrkvička, Kellner – Krätzer, Matušík (C), Březina – Zayml, Boháč, Blažek – Mařík.

    Rozhodčí: Dědek – Polák, Rampír
    bahis siteleri