Poprad – Zvolen 3:2 (2:1 po s.n.) | Nitra – Žilina 7:1 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 4:2 (kon.)
Košice – Piešťany 4:1 (kon.) | Skalica – Trenčín 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Středa 11.02.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil, tri body ostávajú v Košiciach. (19:46:30)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Domáci v plnom počte.
     
    58:56
    Piešťany sa síce udržali v útočnom pásme, ale bez strely sa im skórovať nepodarí.
     
    58:20
    Košičania vyhadzujú puk od svojej bránky a s prehľadom sa bránia.
     
    57:48
    Domáci v plnom počte.
     
    57:41
    Pomer síl na ľade sa na moment vyrovná. Na trestnú lavicu smeruje domáci Bicek.
     
    57:29
    Obrovská šanca aj pre Spilara! Ten zakončoval z opačnej strany, ale Rybár sa zvalil na zem a predviedol sériu neuveriteľných zákrokov.
     
    57:01
    Jánošík spálil veľkú príležitosť! Domáci obranca ostal osamotený pri ľavej žrdi, ale ani po veľkom boji v ťažkej pozícii puk nepodvihol nad betón Rybára.
     
    56:49
    Strelecky sa teraz prezentoval aj domáci kapitán Štrbák, ale ani skúsený obranca puk za Rybára nedostal. Tlak Košíc je obrovský.
     
    56:21
    Domáci hokejisti zakončovali priamo spred bránky, ale Jánošíková strela Rybára neprekvapila. Piešťany odolávajú obrovskému tlaku.
     
    55:59
    Košičania sa ihneď usadili v pásme a hostia sa bránia ako o život.
     
    55:48
    Piešťany sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje Leppänen za hákovanie.
     
    54:50
    Na ľadovej ploche sa stále nič nemení a sledujeme iba aktivitu Košíc! Bondra po prechode od mantinelu hľadal pred bránkou Sojčíka, ale jeho puk tam napokon vôbec neprešiel.
     
    53:21
    Aktivita domáceho tímu ešte stúpla a Košičania boli opäť blízko gólu! Z ľavej strany niekoľkokrát zakončoval Češík, ale Rybár zablokoval pravú žrď a puk do siete nepustil.
     
    52:47
    Domáci hokejisti si teraz veľmi nerozumeli. Spilar zaviezol puk do pásma a potom spätnou prihrávkou hľadal Sojčíka, ale nevyšlo mu to.
     
    51:32
    Tentokrát to strelecky skúsil Lapšanský. Jeho pokus mal dobre parametre a Rybár ho neudržal, ale pomohla mu obrana, ktorá Biceka od dorážky odtlačila.
     
    50:45
    Hra v Steel aréne je pokojná a domáci fanúšikovia musia byť spokojní. Košičania na strely vyhrávajú vysoko 41:17 a stále sa tlačia do zakončenia.
     
    50:15
    Po dlhšej dobe sa do útoku presunuli aj hostia. Piešťany sa ale nedopracovali ani k strele, pretože ich zastavilo postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    49:31
    Domáci hokejisti vyhrali buly a ostali v útoku. Spoza obrany tvrdo pálil Jánošík, ale jeho pokus bol zrazený a Rybár nemusel zasahovať.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 9. Spilar (Bartoš, Štrbák), 22. lapšanský (Bicek, Chovan), 25. Bicek (Hrnka, Philipp), 46. Hrnka (Chovan, Spilar) – 30. Kutálek (Drgoň)


    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Štrbák (C), Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Pavúk, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Lapšanský, Rachůnek, Bicek (A) – Hrnka, Chovan, Bartánus – Sojčík, Češík, Bondra
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár (Šúrek) – Leppänen, Brňák, Kotaška, Rais, Drgoň. Leško, Škadra, Bučka – Haring, Peško, S. Petráš – Klempa, Holovič, Stupka – Kutálek, Pašek, Rapáč – Hudec, Mišura, Románek

    Rozhodčí: Lokšík – M. Korba, Rovenský
    bahis siteleri