Boston – Dallas 3:5 (kon.) | Buffalo – Ottawa 1:2 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 3:2 (kon.)
Toronto – NY Rangers 4:5 (kon.) | Montreal – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Florida – Anaheim 6:2 (kon.)
St. Louis – Arizona 2:1 (kon.) | Nashville – Tampa 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Minnesota 2:1 (po pr.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:5 (1:2, 1:2, 2:1)
New York Rangers
Středa 11.02.2015, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Mats ZUCCARELLO - 4:5
     
    54:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    MATS ZUCCARELLO strhává vedení opět na stranu New York Rangers. Rick Nash našel přesnou přihrávkou norského útočníka mezi kruhy a ten přesnou střelou překonává Reimera. Obrovská radost teď vypukla na střídačce hostujících Rangers. Asistence: Rick Nash a Dominic Moore.
    Daniel WINNIK - 4:4
     
    46:46
    Toronto právě vstřelilo branku!
    DANIEL WINNIK se dostal k puku v útočném pásmu, kde si zajížděl za branku Talbota, odkud chtěl přihrávat před brankoviště na spoluhráče, ale obránce Rangers si puk nešťastnou tečí srazit do branky. Bez asistence.
    Morgan RIELLY - 3:4
     
    40:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je vstup do třetiny. Trenér Maple Leafs musel v šatně zřejmě udělat slušný vítr. MORGAN RIELLY překonává svou střelou k tyči brankáře Talbota a snižuje tak na jednobrankový rozdíl.
    Dominic MOORE - 2:4
     
    31:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers nahodili do útočného pásma, kde se k puku dostal DOMINIC MOORE, který vyslal na Reimera nenápadnou střelu, která se však ujala a Rangers opět odskakují na rozdíl dvou branek. Toronto inkasuje v oslabení posedmé v této sezóně. Asistence: Carl Hagelin a Marc Staal.
    Stephane ROBIDAS - 2:3
     
    22:08
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Reakce Toronto Maple Leafs nenechala na sebe příliš dlouho čekat. STEPHANE ROBIDAS se napřáhl na modré čáře a propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Leo Komarov.
    Kevin HAYES - 1:3
     
    21:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Staal si vybruslil před brankáře Reimera, kterého položil na zem a následně přihrál KEVINU HAYESOVI, který doklepl kotouč do branky. Asistence: Marc Staal, Kvin Klein.
    Morgan REILLY - 1:2
     
    15:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra domácích příliš dlouho netrvala, protože po buly se k puku dostal Franson, který posunul puk na MORGANA RIELLYHO, který si od modré čáry sjel blíž k brance Talbota, kterého přesnou střelou překonává a Air Canada Centre se otřásá v základech. Asistence: Cody Franson a Tyler Bozak.
    Mats ZUCCARELLO - 0:2
     
    10:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Špatnou rozehrávku v obranném pásmu Toronta trestá MATS ZUCCARELLO, který se obdržel přihrávku před odkrytou brankou od Nashe. Opět pohledná kombinace až do prázdné branky od New York Rangers. Asistence: Rick Nash a Derick Brassard.
    Dan BOYLE - 0:1
     
    02:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají rychle vedení. Po krásné kombinaci, kdy zpoza branky přihrával před branku Brassard, který našel zcela volného DANA BOYLEHO, který neměl sebemenší problém zasunout kotouč do odkryté branky. Asistence: Derick Brassard, Rick Nash.

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 16. Rielly (Franson, Bozak), 23. Robidas (Komarov), 41. Rielly, 47. Winnik – 3. Boyle (Brassard, Nash), 11. Zuccarello (Nash, Brassard), 22. Hayes (Staal, Klein), 32. D. Moore (Hagelin, Staal), 55. Zuccarello (Nash, D. Moore)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Rielly, Polák, Holzer, Robidas, Gardiner, Franson – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Komarov, Holland, Lupul – Winnik, Kardi, Santorelli – Booth, Smith, Pánik
    New York Rangers: Talbot (Skapski) – McDonagh, Girardi, Staal, Klein, J. Moore, Boyle – Zuccarello, Brassard, Nash – Kreider, Stapan, St. Louis – Hagelin, D. Moore, Stempniak – Glass, Hayes, Miller

    Rozhodčí: Kozari, Walsh – Brisebois, Knorr
    bahis siteleri