Boston – Dallas 3:5 (kon.) | Buffalo – Ottawa 1:2 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 3:2 (kon.)
Toronto – NY Rangers 4:5 (kon.) | Montreal – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Florida – Anaheim 6:2 (kon.)
St. Louis – Arizona 2:1 (kon.) | Nashville – Tampa 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Minnesota 2:1 (po pr.)
konec
Florida Panthers
6:2 (2:0, 3:2, 1:0)
Anaheim Ducks
Středa 11.02.2015, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jimmy HAYES - 6:2
     
    52:44
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida přidává další branku. Střela Gudbransona se odrazila od zadního mantinelu ke Kampfnerovi, jehož dorážku ještě Gibson vyrazil, ale přímo k volnému JIMMYMU HEYESOVI, který pohodlně skóroval do odkryté brány. Asistence: Steve Kampfner, Erik Gudbranson.
    Tim JACKMAN - 5:2
     
    34:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná chyba Luonga. TIM JACKMAN nahodil puk ze středního pásma a Luongo nepochopitelně pustil skákavý puk za svá záda. Asistence: Clayton Stoner, Sami Vatanen.
    Dave BOLLAND - 5:1
     
    33:12
    Florida právě vstřelila branku!
    A už je to o čtyři branky. Střelu Tomáše Fleischmanna sice ještě dokázal Gibson zlikvidovat, ale na dorážku DAVA BOLLANDA byl již krátký. Asistence: Tomáš Fleischmann, Sean Bergenheim.
    Alexander BARKOV - 4:1
     
    32:50
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí opět uskakují na rozdíl tří branek. ALEXANDER BARKOV dostal od Boyese perfektní přihrávku do samostatného úniku a neomylně poslal puk za Gibsona. Asistence: Brad Boyes, Jonathan Huberdeau.
    Kyle PALMIERI - 3:1
     
    27:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se přeci jen dočkali. Rickard Rakell vypálil, jeho střelu vyrazil betonem Luongo přímo k volnéhu KYLEOVI PALMIERIMU, pro kterého již nebyl problém poslat kotouč do odkryté svatyně Panthers. Asistence: Rickard Rakell, Cam Fowler.
    Aaron EKBLAD - 3:0
     
    25:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Tlak Panthers vyústil ve třetí branku. Domácí se dostali do přečíslení. Jonathan Huberdeaud poslal přesnou přihrávku na AARONA EKBLADA, který z mezikruží překonal bezmocného Bryzgalova. Asistence: Jonathan Huberdeaud, Brian Campbell.
    Nick BJUGSTAD - 2:0
     
    12:20
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec přesilovku využili. NICK BJUGSTAD se v kruhu dostal k odraženému puku a neomylně ho poslal za záda ruského gólmana. Asistence: Jimmy Hayes, Jonathan Huberdeau.
    Dmitrij KULIKOV - 1:0
     
    05:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Na podruhé už to vyšlo. Brian Campbell nalil na modrou DMITRIMU KULIKOVOVI, který zamířil přesně do růžku Bryzgalovovy brány. Asistence: Brian Campbell, Dave Bolland.

    Michal Borovan

    Branky a nahrávky: 6. Kulikov (Campbell, Bolland), 13. Bjugstad (Hayes, Huberdeau), 26. Ekblad (Huberdeaud, Campbell), 33. Barkov (Boyes, Huberdeau), 34. Bolland (Fleischmann, Bergenheim), 53. Hayes (Kampfner, Gudbranson) – 28. Palmieri (Rakkel, Fowler), 35. Jackman (Stoner, Vatanen)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Kampfner, Ekblad, Kullikov, Gudbranson, Campbell, Petrovic – Huberdeau, Barkov, Boyes – Hayes, Bjugstad, Jokinen "A" – Fleischmann, Bolland "A", Pirii – Bergenheim, MacKenzie, Thornton.
    Anaheim Ducks: Bryzgalov (26. Gibson) – Brewer, Stoner, Fowler, Lovejoy, Beauchemin "A", Vatanen – Maroon, Getzlaf "C", Perry "A" – Beleskey, Kesler, Palmieri – Smith-Pelly, Rakell, Bourque – Cogliano, Thompson, Jackman.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Pollock – Racicot, MacPherson
    bahis siteleri