Boston – Dallas 3:5 (kon.) | Buffalo – Ottawa 1:2 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 3:2 (kon.)
Toronto – NY Rangers 4:5 (kon.) | Montreal – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Florida – Anaheim 6:2 (kon.)
St. Louis – Arizona 2:1 (kon.) | Nashville – Tampa 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Minnesota 2:1 (po pr.)
po prodl.
Nashville Predators
3:2 (0:0, 2:0, 0:2 - 1:0)
Tampa Bay Lightning
Středa 11.02.2015, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    James NEAL - 3:2
     
    64:27
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři dokázali dnešní utkání vyhrát v prodloužení! JAMES NEAL využil nedostatečného bránění Victora Hedmana, dostal se k puku a následně propálil Vasilevského! Asistence: Roman Josi a Matt Cullen.
     
    64:16
    Domácí šli do přečíslení 2 na 1, Nealova střela ale nebyla úspěšná!
     
    56:52
    Dobrou šanci na rozhodnutí dostávají hosté. Matt Cullen (NSH) je vyloučen za podražení Ondřeje Paláta, jednalo se ovšem o nešťastný zákrok.
     
    52:49
    Killorn přebruslil z jedné strany na druhou a hodil puk před branku, kde byl připravený Callahan. Jeho střelu z bezprostřední blízkosti ale dobře vyrazil Pekka Rinne!
    Nikita KUČEROV - 2:2
     
    47:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    A už máme vyrovnáno! Svůj 21. gól v sezoně právě dává NIKITA KUČEROV, který se prosadil po velmi zdařilé přihrávce od českého útočníka Ondřeje Paláta! Pro Kučerova je to čtvrtá branka z posledních čtyř zápasů. Asistence: Ondřej Palát a Tyler Johnson.
    Brett CONNOLLY - 2:1
     
    41:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    A máme sníženo! Filppula se dostal k puku v mezikruží a zkusil to bekhendem, střela se ovšem neujala. Kotouč se přesto dostal před branku, konkrétně na hůl BRETTA CONNOLLYHO, který ho dopravil do branky a dal tak na 1:2 z pohledu svého týmu! Asistence: Valtteri Filppula.
     
    39:59
    Vteřinu před koncem třetiny se v dobré šanci zjevil Palát, ale Rinne dokázal včas zareagovat a jeho střelu vyrazit!
    Taylor BECK - 2:0
     
    32:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku se Predátoři dostávají do dvoubrankového vedení! TAYLOR BECK se před brankářem Tampy dostal k dorážce střely Gaustada z mezikruží, kterou usměrnil do branky a dal tak na 2:0! Asistence: Paul Gaustad a Eric Nystrom.
    Seth JONES - 1:0
     
    28:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    Branka platí, skóre utkání je konečně otevřeno! SETH JONES se dostal ke střele, která se velmi rychle odrazila z branky. Důležité ovšem je, že v ní byla, Predátoři jdou tedy do vedení 1:0! Asistence: Viktor Stålberg a Anton Volčenkov.
     
    28:31
    Puk možná byl v brance Andreje Vasilevského, gól ale zatím nebyl uznaný. Rozhodčí bude ještě telefonovat.
     
    27:00
    Fantastická kombinace na jeden dotek skončila ještě lepším zákrokem Pekky Rinneho! Kučerov posunul puk na levou stranu na Paláta, který v ještě lepší pozici našel Johnsona, jehož střelu ale domácí brankář zneškodnil!
     
    24:13
    Anthony Bitetto (NSH) a Brett Connolly (TBL) si to nyní rozdali po hitu v pěstním souboji. Domácí obránce vyhrál a potěšil tak své fanoušky. Oba jsou tedy potrestáni na pět minut za šarvátku, hrát by se mělo v pěti na obou stranách. Connolly navíc inkasuje dvě minuty za držení, Bitetto dvě minuty za nesportovní chování.
     
    21:58
    A máme tu první vyloučení i na domácí straně. Za držení je vyloučen Roman Josi (NSH).
    Skvělý Vasilevského zákrok
     
    14:40
    Nyní musel Vasilevskij vytáhnout úžasný zákrok na brankovišti, kde bekhendový pokus Mikea Ribeira vychytal skvělým rozštěpem!
     
    13:05
    Vůbec si ovšem její hráči nenahráli dobře a Stålberg získal puk, který okamžitě poslal na branku. Jeho střelu ale zastavila tyčka Vasilevského branky!
     
    09:59
    Mark Barberio (TBL) dostává dvě trestné minuty za hákování.
     
    09:52
    Smith se zjevil v obrovské šanci, tváří v tvář brankáři ale neuspěl! Bude se vylučovat na hostující straně.
     
    04:57
    A máme tu první vyloučení. Za hákování putuje na trestnou lavici Victor Hedman (TBL).
     
    02:45
    Craig Smith nabral fantastickou rychlost a přes Strålmana se dostal sám před Vasilevského, kterého ovšem nepřekonal! Ruský mladík vytáhl dobrý zákrok betonem a zabránil tak první brance ve své síti.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 29. Jones (Stålberg, Volčenkov), 33. Beck (Gaustad, Nystrom), 65. Neal (Josi, Cullen) – 42. Connolly (Filppula), 48. Kučerov (Palát, Johnson)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Volčenkov, Jones, Bitetto, Bartley – Forsberg, Ribeiro, Smith – Stålberg, Fisher, Neal – Cullen, Järnkrok, Bourque – Nystrom, Gaustad, Beck
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Bishop) – Hedman, Šustr, Strålman, Barberio, Witkowski, Garrison – Fillpula, Stamkos, Callahan – Palát, Johnson, Kučerov – Drouin, Killorn, Connolly – Morrow, Boyle, Brown

    Rozhodčí: Skilliter, Dwyer – Lazarowich, Cvik

    Diváci: 16362
    bahis siteleri