Čeljabinsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Toljatti – Jekatěrinburg 1:3 (kon.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Soči – N.Novgorod 3:4 (kon.) | Minsk – Petrohrad 1:7 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – Čerepovec 1:3 (kon.) | Atlant – Jokerit 2:4 (kon.) | HC Slovan – Riga 3:4 (kon.)
konec
HK Soči
3:4 (1:0, 2:0, 0:4)
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 18.02.2015, 17:00 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vladimir GALUZIN - 3:4
     
    58:25
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Obrat dokonán! Neskutečné se stalo skutečností! Ohromný, téměř celou třetinu trvající, tlak Nižného Novgorodu je pro hostující celek nakonec sladkou odměnou, protože VLADIMIR GALUZIN dokázal svým pokusem propálit Andreje Gavrilova, který byl ještě poměrně malou chvíli předtím téměř neprůstřelný. Bez asistence.
    Wojtek WOLSKI - 3:3
     
    56:30
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A je to tady! Velký nápor Torpeda je po zásluze odměněn třetím gólem. Nakonec se po spršce několika střel povedlo pokořit Gavrilova WOJTEK WOLSKI, který si pak musel ještě počkat na to, co na jeho pokus řekne videorozhodčí. Ten jeho gól uznal, a tak se začíná od znova. Bez asistence.
    Juuso HIETANEN - 3:2
     
    55:15
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to bude ještě drama! Nižnij Novgorod se po zásluze dostává do na dostřel jediné branky! Domácím se nepovedla akce a na druhé straně udeřil po protiútoku JUUSO HIETANEN, jemuž asistoval na gólu Gennadij Stoljarov. Mno, uvidíme, co se stane v následujících necelých pěti minutách! Asistence: Gennadij Stoljarov.
    Vadim KRASNOSLOBODCEV - 3:1
     
    41:40
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ve chvíli, kdy byl domácí celek již ve čtyřech, se přeci jen hostům podařilo svůj velký nápor přetavit v branku. Několik pokusů, zejména nebezpečné byly střely Blažejevského, dokázal Andrej Gavrilov zastavit, ale nakonec nestačil na VADIMA KRASNOSLOBODCEVA, který tak dává Torpédu naději na bodový zisk. Asistence: Nikita Filatov a Vladimír Galuzin.
    Ilja KIRKUNOV - 3:0
     
    33:25
    Soči právě vstřelilo branku!
    K čemu byla Nižnému Novgorodu velká převaha na startu prostředního dějství, když se domácí znovu prosazují v početní převaze. Znovu to byl ILJA KIRKUNOV, kdo se dokázal prosadit a zametl kotouč za záda Michaila Birjukova. Asistence: Igor Ignaťuškin a Sergej Kosticin.
    Ilja KIRKUNOV - 2:0
     
    31:22
    Soči právě vstřelilo branku!
    Početní převaha je využita a Soči získává na své hokejky větší klid! Soči mělo více než minutu ohromný tlak, během nějž se několikrát zapotil Michail Birjukov, který ale nakonec nestačil na všechny pokusy domácích. Ryan Whitney s Andrejem Kosticinem se prosadit neodkázali, ale za Gavrilova dostal touš ILJA KIRKUNOV! Asistence: Ryan Whitney a Sergej Kosticin.
    Nikita ŠČITOV - 1:0
     
    08:22
    Soči právě vstřelilo branku!
    Pozor! Domácí tlak přinesl kýžené ovoce a Ledový palác Balšoj se raduje z vedoucí branky! Roman Ljudnicin se chopil kotouče, který nabil před branku, kde jej za záda Michaila Birjukova dostal kapitán NIKITA ŠČITOV. Domácí tak otevírají skóre a ujímají se vedení. Asistence: Roman Ljudnicin a Artěm Krjukov.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Ščitov (Ljudnicin, Krjukov), 32. Kirkunov (Whitney, Kosticin), 34. Kirkunov (Ignaťuškin, Kosticin) – 42. Krasnoslobodcev (Filatov, Galuzin), 56. Hietanen (Stoljarov), 57. Wolski, 59. Galuzin


    HK Soči: Gavrilov (Šikin) – Ščitov, Koledov, Whitney, Šviděnko, Wilson, Děriljuk – Kosticin, Ignaťuškin, Kirkunov – Petersson, Emmerton, Lapenkov – Anisin, Warn, Ščastlivij – Krjukov, Krutov, Ljudnicin, Radulov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Kasutin) – Hietanen, Pepeljajev, Bernatský, Osipov, Makarov, Blažejevský, Aljajev – Kňazev, Stoljarov, Dmitrij Kazionov – Wolski, Salminen, Immonen – Krasnoslobodcev, Filatov, Galuzin – Savinainen, Dvurčenský, Denis Kazionov, Potapov.

    Rozhodčí: Vjačeslav Bulanov, Jyri Ronn – Sergej Misjur, Stanislav Raming
    bahis siteleri