NY Islanders – Minnesota 1:2 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Los Angeles 2:4 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 2:3 (po pr.)
Columbus – Anaheim 5:3 (kon.) | Detroit – Arizona 4:5 (po pr.) | Tampa – Florida 4:3 (kon.)
Nashville – Montreal 3:2 (po pr.) | Vancouver – Winnipeg 5:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
New York Islanders
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)
Minnesota Wild
Středa 25.03.2015, 00:05 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Zach PARISE - 1:2sn
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Minnesota Wild.
    Autorem vítězného nájezdu se stal ZACH PARISE, jenž sice trefil tyčku, od ní se ale puk odrazil do Haláka a následně i do branky! Za domácí se nikdo neprosadil a bonusový bod tak získali Divočáci z Minnesoty.
     
    1. série
    0:1
    Za hosty začal asistent kapitána Zach Parise, který trefil tyčku, od níž se puk odrazil do Haláka a následně do branky!
     
    61:42
    A rozhodnutí na holi měli i domácí! Kyle Okposo poslal krásný pas před branku, kde byl obránce Johnny Boychuk, jehož střelu z první chytil Devan Dubnyk do své výstroje!
     
    61:17
    Thomas Vanek vyrazil do protiútoku a z pravé strany pádil sám na Haláka! Nemohl jít do kličky, neboť ho stíhali obránci, a tak vyslal tvrdou střelu, kterou domácí brankář vyrazil!
     
    56:12
    Casey Cizikas zpoza branky předal puk na Matta Martina, který byl nikým nehlídaný v mezikruží! Jeho střela z voleje zamířila jen těsně vedle Dubnykovy svatyně.
    Zach PARISE - 1:1
     
    51:45
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno, i Jaroslav Halák tak přichází o čisté konto! Jason Pominville z pravé strany nahodil puk před branku, kde se ke střele dostal ZACH PARISE. Rodák z Bratislavy v brance domácího celku dokázal jeho první střelu vyrazit, bývalý kapitán New Jersey se ovšem dostal k dorážce a doklepl puk do branky! 1:1! Asistence: Jason Pominville a Mikko Koivu.
     
    43:38
    Mikko Koivu dlouho váhal se střelou, nakonec se k ní odhodlal, ale puk se záhadným způsobem odrazil mimo branku!
     
    41:19
    Brock Nelson předvedl parádní kličku a obešel Matta Dumbu, dostal se tak sám před Dubnyka. Toho už ovšem bekhendem nepřekonal!
    John TAVARES - 1:0
     
    39:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přesně s koncem Granlundova trestu tu máme úvodní branku dnešního zápasu! Po velkém závaru před brankou Devana Dubnyka se prosadil ten, který sám závar započal – JOHN TAVARES! Nejlepší hráč New York Islanders v této sezoně nahodil z levé strany puk před branku, následně svatyni Wild objel a u pravé tyčky se dostal k dorážce – 1:0! Asistence: Kyle Okposo a Anders Lee.
     
    37:36
    Mikael Granlund (MIN) je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče. Přesilovou hru si tedy nyní vyzkouší i domácí tým!
     
    35:32
    Granlund byl za brankou podražen Thomasem Hickeym (NYI). Podobných zákroků jsme v dnešním zápase už viděli mnoho, trest, který nyní přichází, je ale první. Přesilovou hru si tedy zahraje Minnesota!
    Skvělý Halákův zákrok betonem
     
    31:38
    Fantastický Jaroslav Halák!!! Zach Parise v přečíslení 2 na 1 nahrál na Jasona Pominvilleho, který z bezprostřední blízkosti trefil slovenského brankáře jen do jeho betonu. O chvíli později se po akci Koivua kotouč nebezpečně pohyboval v brankovišti, rodák z Bratislavy ho ovšem zalehl a přerušil hru. Hala bouří a vyvolává "Jaro, Jaro!".
     
    25:48
    Brock Nelson se obtočil okolo branky a dostal před ní i puk, kde se k němu snažil propracovat Anders Lee! Nyní měli Wild velké štěstí, že to útočník Islanders nedovedl.
     
    09:10
    John Tavares se krásně prodral k zakončení navzdory tomu, že měl před sebou dva beky soupeře! Na zatím skvěle chytajícího Dubnyka si ovšem nepřišel.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 40. Tavares (Okposo, Lee) – 52. Parise (Pominville, Koivu), rozh. náj. Parise

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Nielsen (NYI)
    0:1   Parise (MNS)
    2. série:
    0:1   Okposo (NYI)
    0:1   Koivu (MNS)
    3. série:
    0:1   Tavares (NYI)


    New York Islanders: Halák (Neuvirth) – Leddy, Boychuk, Hickey, Hamonic, de Haan, Strait – Bailey, Tavares, Okposo – Kuljomin, Nielsen, Kennedy – Lee, Nelson, Strome – Martin, Cizikas, Clutterbuck
    Minnesota Wild: Dubnyk (Bäckström) – Suter, Brodin, Scandella, Spurgeon, Leopold, Dumba – Parise, Granlund, Pominville – Niederreiter, Koivu, Stewart – Vanek, Coyle, Fontaine – Bergenheim, Haula, Schroeder

    Rozhodčí: O'Rourke, Joannette – Morin, Murchison

    Diváci: 16170
    bahis siteleri