Sparta – Č. Budějovice 5:1 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 1:7 (kon.) | Hr. Králové – Přerov 6:5 (2:1 po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
HC Motor České Budějovice
Středa 25.03.2015, 11:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    53:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    O osudu dnešního utkání je definitivně rozhodnuto. Ondřej Pšenička to vymyslel skvěle, když puk potáhl na pravou stranu a pak ho přiťukl zpět doleva PATRIKU PRZYMULOVI, který na chvíli zasekl, pak narazil na Vackův beton, ale z dorážky se už nemýlil. Gól je zatím připsán Pšeničkovi, tak uvidíme, zda bude oficiální údaj opraven – 5:1.
     
    37:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak přece to jde! Tři sekundy po návratu vyloučeného hráče dokázali Jihočeši vytěžit z přesilovky svůj první gól na turnaji. Od modré zkusil štěstí TOMÁŠ JANOUŠEK a ač jeho pokus nikdo netečoval, zapadl přesně do druhého růžku za Škorpíkem – 4:1! Asistence: Matyáš Welser.
     
    33:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané svému soupeři ukazují, jak se nakládá s hrou v nestandardním počtu hráčů, a směřují za prvním vítězstvím na mistrovství. Vacek pravděpodobně vůbec nic neviděl, když od modré poslal puk na branku MARTIN HUGO HAŠ a trefil se přesně do růžku – 4:0! Asistence: Marcel Čížek.
     
    27:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Motor se od druhého gólu prakticky nedokázal osvobodit a na světě je třetí trest. Viktor Kasanda šikovně projel po pravé straně a pak nabídl puk napříč brankovištěm TOMÁŠI URBANOVI, který to měl docela snadné – 3:0! Asistence: Viktor Kasanda.
     
    24:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se snad poprvé ve druhé části usadili v útočném pásmu, a je z toho druhý gól! Od brankové čáry poslal Čížek kotouč před modrý půlkruh, kde stál připravený SIMEON GLUZMAN a z první ho poslal do sítě. Vacek se nestačil přesunout od tyčky – 2:0. Asistence: Jakub Čížek.
     
    16:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Šťastným gólem se favorit z pražské Sparty ujímá po šestnácti minutách vedení! Petr Hašek posunul puk po modré čáře a MARTIN HUGO HAŠ se do něj parádně opřel z první. Denis Vacek měl čistý výhled, přesto mu puk smolně proklouzl kolem tyčky do sítě – 1:0. Asistence: Petr Hašek.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. Haš (Hašek), 25. Gluzman (Čížek), 28. Urban (Kasanda), 34. Haš (Čížek), 54. Pšenička – 38. Janoušek (Welser)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Černý) – Lis, Kapoun, Vandirek, Bureš, Krchňák, Kostrhún – Haš, Przymula „C“, Pšenička, Čermák, Kasanda, Šubert, Škvarek, Urban, Gluzman, Hašek, Čížek, Simon. Trenér: Jiří Kročák.
    HC Motor České Budějovice: Vacek (Dvořák) – Šťastný, Dekret, Voráček, Dvořák, Janoušek, Mojžíš – Brousek, Fríd, Grossmann, Beránek, Welser, Toman, Bartoš, Bernat, Šuhaj, Čížek. Trenér: Aleš Dvořák.

    Rozhodčí: Veselý – Vepřovský, Urubčík.
    bahis siteleri