Buffalo – Carolina 4:3 (kon.) | NY Rangers – Columbus 4:3 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 0:2 (kon.)
Vancouver – Los Angeles 2:1 (1:0 po s.n.) | San Jose – Dallas 1:5 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
Dallas Stars
Úterý 07.04.2015, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ryan GARBUTT - 1:5
     
    58:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí si nepohlídali RYANA GARBUTTA, který naskočil z trestné lavice! Hostující útočník si tak najel na pas Daleyho a samostatný únik s přehledem proměnil, když naznačil kličku do bekhendu a pak poslal kotouč do sítě mezi nohama Stalocka. Asistence: Trevor Daley.
    Jamie BENN - 1:4
     
    55:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    A nejen kontrolují, oni ho ještě navyšují! Stalock se snažil o vyhození po mantinelu, ale Seguin puk zachytil a okamžitě ho poslal na hůl JAMIEHO BENNA, který ho na zadní tyči doklepával do odkryté klece – 1:4. Asistence: Tyler Seguin.
    Joe THORNTON - 1:3
     
    33:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí přeci jen snižují těsně po skončení své přesilovky! Nejprve přitom zahrozil Sceviour, jenž dojel vyhození Goligoského, ale po objetí branky mu zabránil v zakončení Irwin. Sharks vzápětí přešli do rychlého protiútoku, který založil Tierney přihrávkou na JOA THORNTONA a střela zkušeného útočníka propadla Enrothovi do sítě mezi betony. Asistence: Chris Tierney.
    Jamie BENN - 0:3
     
    27:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilovka využita! Tyler Seguin našel na druhé tyči JAMIEHO BENNA, který puk uklidil nad rameno přesouvajícího se Stalocka – 0:3. Asistence: Tyler Seguin a Jason Spezza.
    Patrick EAVES - 0:2
     
    17:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají a vedou už 0:2! Ránu Spezzy vyrazil Stalock jen před sebe, Jamie Benn kotouč za brankovou čáru ještě nedostal, ale důrazný PATRICK EAVES už ano. Sice to bylo bruslí, ale rozhodčí se ani nepotřebovali poradit s videem a gól uznali. Asistence: Jamie Benn a Jason Spezza.
    Colton SCEVIOUR - 0:1
     
    00:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Vynikající start Hvězd do utkání! Čtvrtá řada hostí si vytvořila tlak, který korunoval COLTON SCEVIOUR, jenž po střele Demerse dorážel kotouč za záda bezmocného Stalocka. Asistence: Jason Demers a Vernon Fiddler.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 34. Thornton (Tierney) – 1. Sceviour (Demers, Fiddler), 18. Eaves (Jamie Benn, Spezza), 28. Jamie Benn (Seguin, Spezza), 56. Jamie Benn (Seguin), 58. Garbutt (Daley)


    San Jose Sharks: Stalock (Niemi) – Braun, Dillon, Burns, Stollery, Fedun, Irwin – Pavelski (A), Thornton (A), Karlsson – Hertl, Couture, Marleau (A) – Wingels, Tierney, Nieto – Goodrow, Smith, Brown. Trenér: Todd McLellan
    Dallas Stars: Enroth (Lehtonen) – Klingberg, Goligoski, Daley (A), Jokipakka, Demers, Jordie Benn – Seguin, Eakin, Jamie Benn (C) – Horcoff, Spezza, Eaves – Garbutt, Fiddler (A), Roussel – Hemský, Sceviour, Moen. Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: Furlatt, Charron – Cameron, Pancich

    Diváci: 17562
    bahis siteleri