Buffalo – Carolina 4:3 (kon.) | NY Rangers – Columbus 4:3 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 0:2 (kon.)
Vancouver – Los Angeles 2:1 (1:0 po s.n.) | San Jose – Dallas 1:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 07.04.2015, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Baráž o extraligu
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:00
    Dnešní utkání sleduje 2682 diváků.
     
    44:58
    Knotek (OLO) vyloučen za hákování.
    Tomáš HOUDEK - 3:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    42:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci využívají přesilovou hru 5 na 3! Skrbek naservíroval přesnou přihrávku TOMÁŠI HOUDKOVI na modrou čáru. Olomouckému beku zbýval pořádný nápřah a zasadit nechytatelnou střelu do pravého růžku. To zvládl úspěšně! Asistence: Marek Laš, Radim Kucharczyk.
     
    41:39
    Ovšem nebude tam sám. Po krátké hře se opět dění na ledě přerušuje a na trestnou odjíždí Boháč (CEB).
     
    41:39
    Po velmi dlouhé době zde máme další vyloučení. Na trestnou lavici si odjel odpykat dvouminutový trest Kuchejda (CEB) za vysokou hůl.
    Jakub MATAI - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    39:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Budějovičtí budou mít odchod do šaten velmi smutný. O druhý gól zápasu se postaral PAVEL PATERA. Asistence: Jakub Matai, Ivan Majeský.
    Pavel SKRBEK - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    39:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Pár minut před koncem první dvacetiminutovky zde máme první gól utkání, který vstřelil jeden z olomouckých hráčů. PAVEL SKRBEK dostal přímo naservírovaný pas na modrou čáru, odkud tvrdě vystřelil do davu hráčů v brankovišti. Puk nakonec přelétl ležícímu Bláhovi přes hlavu. Bez asistence.
     
    36:53
    Knotek dostal krásnou přihrávku na modrou čáru od Ondruška. Poté se napřáhl a vylsal velmi razantní projektil na samotného Bláhu, ten ale se vší odvahou zachytil puk na svojí hruď.
     
    35:43
    Kohouti ale stále potvrzují dominantu v dnešním zápase. Ondrušek mohl lehce dorazit kotouč z brankoviště za záda nic netušícího Bláhy, jenže nestrefil puk.
     
    25:00
    Dlouhý se stáhl netradičně na modorou čáru, odkud zkusil z otočky vystřelit na Bláhu. Chybělo pár centimentrů od pravé tyče a první gól byl na světě.
     
    17:56
    Marosz měla zcela prázdný prostor před Bláhou, jeho prudkou střelu ale hostující gólman precizně vyrazil pravým betonem.
     
    17:04
    Matai si projel s pukem až za branku Bláhy, odkud okamžitě přesně přihrál na obsazeného Pateru, jenž stál v mezikruží. Střelu kapitána domácího celku však bláha nejistě pokryl mezi svými betony.
     
    14:18
    Pajič si projel celou třetinou domácích, ovšem před samotným Vošvrdou byl perfektně čistě obrán vracejícím se Ondruškem.
     
    11:00
    Další velká možnost Olomouckých. Puk se ocitl před úplně prádnou bránou, jenže Knotek nedokázal ve zmatku zasunout do odkryté části brány.
     
    09:19
    Za zdržování odjíždí na trestnou lavici Boháč (CEB). Domácí celek tak má první příležitost přesilové hry.
     
    06:32
    Majeský nedokázal na modré čáře zadržet kotouč a dva útočnící hostů mohli pokračovat pouze na Vošvrdu a jednoho z olomouckých hráčů. Za záchranou brzdu nakonec zatáhl Kucharczyk (OLO), který je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.

    Matěj Langer

    Branky a nahrávky: 40. Skrbek, 40. Patera (Matai, Majeský), 43. Houdek (Laš, Kucharczyk)


    HC Olomouc: Vošvrda – Houdek, Skrbek, Majeský, Vyrůbaík, Škůrek, Ondrušek – Matai, Patera (C), Buc – Kucharczyk, Knotek, Laš – Pekr, Herman, Řípa – Zuzin, Marosz, Dlouhý.
    Banes Motor České Budějovice: Bláha – Pončochář, Žovinec, Suchánek, Vráblík, Růžička, Mucha – Marek, Pajič, Švihálek – Nouza, Straka (C), Kuchejda – Vaniš, Rob, Přibyl – Pašek, Trummer, Boháč.

    Rozhodčí: Pešina, Homola – Barvíř, Blümel

    Diváci: 2682
    bahis siteleri