Litva – Estonsko 6:1 (kon.) | J. Korea – Velká Británie 2:3 (kon.) | Chorvatsko – Nizozemsko 2:5 (kon.)
konec
Chorvatsko
2:5 (2:2, 0:1, 0:2)
Nizozemsko
Čtvrtek 16.04.2015, 20:30 • IJssportcentrum Eindhoven • Mistrovství světa - I. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:59
    Za sekání si jde odpočinout Nathan Perkovich (CRO), který tak oslabuje svůj tým v cestě za vyrovnáním.
     
    45:03
    Nyní se však budou muset hokejisté nizozemského mužstva bránit. Vyloučen je hostující Nick de Jong (NED), který se provinil podražením.
     
    37:29
    Bude se vylučovat na obou stranách. Hostující Ronald Wurm (NED) si odsedí dvě minuty za hákování. Na straně domácích je ve stejný čas vyloučen Dominik Kanaet (CRO), který vyfasoval taktéž dvě minuty.
     
    34:01
    Osobní desetiminutový trest vyfasoval Ivan Jankovic (CRO).
     
    17:17
    Erik Tummers (NED) si přidržel protihráče a je za to po právu vyloučen. Chorvatsku tak začíná druhá přesilová hra v dnešním utkání.
     
    14:39
    Bude se opět vylučovat na straně Chorvatska. Mislav Blagus (CRO) si jde odsedět dvouminutový trest za hákování.
     
    10:20
    Přesilovou hru si vyzkouší také Nizozemsko. Za hákování již sedí na trestné lavici Andrew Murray (CRO), který tak oslabuje své mužstvo.
     
    05:13
    Je tu první vyloučení v dnešním utkání. Chorvatsko si zahraje v početní převaze. Hostující střídačka je potrestána dvouminutovým trestem za příliš mnoho hráčů na ledě.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 1. Perkovich, 20. Murray (Kinasewich, Letang) – 13. Demelinne (Kevin Bruijsten), 16. Kevin Bruijsten (Wurm, Tummers), 40. Wurm (Hagemeijer, van den Heuvel), 43. Brekelmans (de Jong, van Lijden), 60. Hagemeijer


    Chorvatsko: Dekanich (Tomljenovic) – Jacmenjak, Silovic, Waugh, Letang, Sertich, Ljubic, Macaulay, Martinovic, Kegalj – Brencun, Blagus, Jankovic, Kostovic, Kinasewich, Kanaet, Milicic, Glumac, Murray, Miric, Perkovich
    Nizozemsko: Oosterwijk (Meierdres) – Vogelaar, de Jong, van Oorschot, van de Velden, Tummers, van Iersel, van Gestel – van den Heuvel, Kevin Bruijsten, Nagtzaam, Mitch Bruijsten, Mason, Wurm, van Biezen, Houkes, van Linden, Demelinne, Brekelmans, Hagemeijer
    bahis siteleri