Švédsko – Slovensko 1:3 (kon.) | Kanada – Lotyšsko 11:6 (kon.) | Rusko – USA 3:1 (kon.)
Finsko – Česko 6:1 (kon.)
konec
Rusko
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
USA
Čtvrtek 16.04.2015, 18:45 • Luzern • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    Dimitrij SOKOLOV - 3:1
     
    59:37
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Gól přes celé hřiště obloučkem vzduchem do prázdné brány! O takovou parádičku se postaral ruský útočník DIMITRIJ SOKOLV, který tak pečetí výhru svého týmu v dnešním mači! Bez asistence.
    Dimitrij ŽUKENOV - 2:1
     
    27:37
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Pěkná kombinace Ruska na jeden dotek přináší obrat v zápase a využitou přesilovou hru sborné. Již Sokolov byl v dobré střelecké pozici, místo střely ale našel křižným pasem u vzdálenější tyče zcela volného DIMITRIJE ŽUKENOVA, který již měl snadnou práci a pohotově poslal puk do poloodkryté brány. Asistence: Dimitrij Sokolov, Kirill Kaprizov.
    Denis GURJANOV - 1:1
     
    23:09
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové ve vlastním oslabení ujeli soupeři a srovnávají stav duelu na 1:1. V souboji jeden na jednoho přetlačil DENIS GURJANOV svého strážce, natlačil se před brankáře Opilka, kterého střelou do protipohybu překonal. Asistence: Mikhail Vorobjov.
    Troy TERRY - 0:1
     
    07:15
    USA právě vstřelilo branku!
    Z další akce ale již Samsonov kapituluje. Pokus TROYE TERRYHO od pravého křídla přesně zapadl do ruské brány. Samsonov přes několik hráčů před sebou na puk neviděl. Bez asistence.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 24. Gurjanov (Vorobjov), 28. Žukenov (Sokolov, Kaprizov), 60. Sokolov – 8. Terry


    Rusko: Samsonov (Krasotkin) – Rykov (C), Šemerov, Sergačjov, Sokolov, Kozjrev, Jakovenko, Sidorov, Volkov – Vorobojov, Gurjanov, Barabanov – Kaprizov, Žukenov, Beljajev – Ivanjuženkov, Chvartalnov, Jemets – Chebjkin, Jurtajkin, Rubcov.
    USA: Opilka (Sarthou) – Ruggiero, Warren, Masonius, Fitzgerald, Krys, McAvoy, Jones, Boka – Floodstrand, Thompson, Terry – Kunin, Greenway, Fischer – Tkachuk, Matthews, Roslovic – Bracco, Keller, White.

    Rozhodčí: Koch (SUI), Mullner (SVK) – Lundgren (SWE), Sormunen (FIN)
    bahis siteleri