Třinec – Č. Budějovice 0:1 (kon.) | Sokolov – Frýdek-Místek 3:0 (kon.) | Karviná – Vyšehrad 4:0 (kon.)
Táborsko – Olomouc B 1:0 (kon.) | Opava – Vlašim 3:2 (kon.)
konec
FK Třinec
0:1 (0:1)
SK Dynamo Č. Budějovice
Sobota 15.08.2015, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Vyhrocený závěr už domácím bod nepřinese. Jan Šimák (CEB) po ofsajdu Dynama zakopl balon a vidí další žlutou kartu.
     
    90+2
    Další žlutou kartu obdržel Zdeněk Křížek (CEB), který by bez tohoto potrestání zřejmě od vlastní branky vůbec nerozehrál. Prakticky celá tribuna píská na hlavního rozhodčího.
     
    90+2
    Žlutou kartu vidí Pavel Hloch (TRI). Je to zřejmě za protesty proti neuznané brance a strkanici
     
    90+2
    Bedecs se natlačil k odraženému balonu a přesnou střelou jej napálil do brány! Ale gól neplatí, protože si třinecký hráč při zpracování pomohl rukou!
     
    84
    Poslední střídání v zápase vidíme na straně Českých Budějovic. Odchází střelec jediného gólu Michal Řezáč, kterého nahrazuje Jakub Pešek.
     
    82
    Michal Velner (TRI) fauloval na obranné polovině Buchvaldka a vidí žlutou kartu. Paleček pak zasáhl bezpečně proti střele Hály.
     
    81
    Knötigův centr do šestnáctky Křížek znovu podběhl a k zakončení z těžkého úhlu se dostal Joukl! Situaci nezvládl a branku ve složité pozici netrefil!
     
    79
    Michal Řezáč (CEB) nejprve nepřesně odcentroval, o chvilku později obdržel žlutou kartu, když nedovoleně zastavoval Knötiga při rozehrávce.
     
    76
    Krátké přestávky využívají domácí ke změně. Jakuba Teplého střídá na trávníku Daniel Černý. Také jeho vidí třinečtí fanoušci v A-mužstvu poprvé.
     
    70
    Výměna českobudějovických útočníků. Richard Kalod neodehraje celé utkání ani dnes, dvacet minut před koncem je vystřídán Zdeňkem Linhartem.
     
    66
    Vypadalo to, že si pro Mozolův střílený centr na zadní tyč musí dojít Křížek! Jenže českobudějovický gólman balon podběhl a míč prosvištěl jen těsně vedle vzdálenější tyčky!
     
    63
    Pavel Malcharek nebude schopen pokračovat a do hry vstupuje Petr Joukl. České Budějovice odevzdávají míč Třinci, jehož novou akci zakládá Hloch.
     
    59
    Ještě předtím však poprvé v zápase střídají domácí fotbalisté. Právě Jaroslav Málek je stažen ze hry a na jeho místo nastupuje zkušený slovenský záložník Miroslav Ceplák.
     
    58
    Jakub Teplý (TRI) fauloval na útočné polovině u pomezní čářy Řezáče a obdržel žlutou kartu. Standardní situaci rozehraje Dvořák.
     
    54
    Everson Alan De Lima (CEB) zastavil třinecký protiútok faulem na Dediče. Brazilský fotbalista vidí po zásluze žlutou kartu.
     
    53
    V týmu Českých Budějovic dochází k první změně. Milana Jurdíka nahrazuje Lukáš Buchvaldek , nová jihočeská posila, která se v Třinci představila už před dvěma týdny v dresu olomouckého béčka.
     
    50
    Žlutou kartu obdržel Richard Kalod (CEB). Útočník Dynama nesportovně posunul míč daleko od Knötiga, který se chystal vhazovat.
     
    48
    Šimák prodloužil odkop obránců na Kaloda a Hloch vyběhl pozdě! Kalod tedy nebyl, v ofsajdu, zleva šel sám na Palečka, avšak zpomalil, Hloch své zaváhání napravil a připravil ho o balon na poslední chvíli!
     
    45
    Další obrovskou příležitost měl Jurdík po přihrávce Šimáka! Českobudějovický hráč využil nedorazu Hlocha s Vomáčkou, obešel Knötiga, ale Paleček jeho pokus nohama vyrazil na roh!
     
    44
    Kaloda třinečtí obránci nepustili ke střele, ale pak se balon odrazil na nějakých osmnáct metrů od branky k Limovi a Brazilec jej z prvního doteku napálil těsně nad Palečkovu svatyni!
     
    42
    Teplý už se dostal do nadějné pozice, ale pak ještě přihrával Knötigovi, který už s touto variantou nepočítal. Po centru Malcharka zase hlavičkoval nad branku Dedič. Žlutou kartu pak od sudího Váni uviděl Jaroslav Málek (TRI) za předchozí faul.
     
    35
    Hálův centr odvrátil Vomáčka a na polovině hřiště byl faulován Málek. Za ostrý zákrok vidí žlutou kartu Aleš Dvořák (CEB). Rozhodčí přerušuje hru, fotbalisté se jdou občerstvit.
     
    10
    Další Dvořákův nákop nadělal obrovské problémy Velnerovi! Ten hlavou přizvedl balon jen nad sebe, Jurdíka pak vychytal Paleček a odražený míč poslal raději na rohový kop Knötig!
     
    9
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo ze své první příležitosti otevírá skóre a jde v Třinci do vedení! Novákův dlouhý nákop nalezl na ofsajdové hraně balancujícího MICHALA ŘEZÁČE, který prošel mezi třineckými obránci a přízemní střelou překonal Palečka – 0:1!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 9. Řezáč

    Karty:   42. Málek (TRI), 58. Teplý (TRI), 82. Velner (TRI), 90+2. Hloch (TRI) – 35. Dvořák (CEB), 50. Kalod (CEB), 54. Lima (CEB), 79. Řezáč (CEB), 90+2. Křížek (CEB), 90+2. Šimák (CEB)


    FK Třinec: Paleček – Velner, Vomáčka (C), Hloch, Knötig – Bedecs – Malcharek (63. Joukl), Málek (59. Ceplák), Mozol, Teplý (76. Černý) – Dedič. Trenér: Radim Nečas.
    Náhradníci: Brych – Joukl, Janoščín, Čelůstka, Ceplák, Motyčka, Černý.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Dvořák, Hric, Novák, Funda – Řezáč (84. Pešek), Hála, Lima, Jurdík (53. Buchvaldek) – Šimák (C) – Kalod (70. Linhart). Trenér: František Cipro.
    Náhradníci: Hajdušek – Buchvaldek, Wermke, Pasecký, Pešek, Vaněk, Linhart.

    Rozhodčí: Jan Váňa – Zdeněk Koval, Miloš Vitner

    Diváci: 1012 (51 % celkové kapacity)
    bahis siteleri