Česko – Slovensko 7:1 (kon.)
konec
Česko
7:1 (4:0, 0:1, 3:0)
Slovensko
Úterý 25.08.2015, 17:50 • Zimní stadion Sokolov • Reprezentace žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Sedmmm! V poslední minutě se za Janou Budajovou třepetá další kotouč a tenhle gól nese stejný podpis jako předchozí. Noemi Neubauerová tentokrát cíleně nahodila puk z pravé strany a DENISA KŘÍŽOVÁ se rychlým pohybem zbavila svých strážců, čímž se jako první dostala k dorážce – 7:1! Bez asistence.
     
    57:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jenom bude mít skóre hodně příjemnou podobu, samozřejmě tedy jen v případě, že fandíte českým holkám. Nejmladší hráčka kádru Noemi Neubauerová našla z rohu pásma DENISU KŘÍŽOVOU, která šikovně zakončila z první a navýšila český náskok na 6:1! Asistence: Noemi Neubauerová.
     
    47:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skoro půl zápasu jsme čekali na další český gól a tohle čekání je konečně pryč! Elitní útok nám nabídl další oku lahodící akci, po níž se Jana Budajová musela jen ohlédnout. Vendula Přibylová naservírovala puk TEREZE VANIŠOVÉ, kvůli níž si pavouci v růžku slovenské klece musejí hledat nový domov – 5:1! Bez asistence.
     
    34:40
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Předvedly nám toho bohužel až příliš a ze své první nebezpečné situace zápasu se zapisují do skóre! Po střele z levé strany zůstal kotouč ležet u špičky levého betonu Kláry Peslarové, kde si ho jako první všimla NIKOLA GÁPOVÁ a dorážkou využívá přesilovou hru – 4:1! Bez asistence.
     
    18:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhou přesilovku využíváme a Slovenkám vyřizujeme před přestávkou čtvrtý pozdrav! Takhle se musíme cpát do brány. Lucie Povová vystřihla krásný slalom, který zakončila bekhendovým pokusem. Ten sice gólový nebyl, ale Budajová mohla puk jen vyrazit před sebe, kde číhaly na dorážku Patočková s Bucifalovou. Do puku šly obě a za autorku branky je označena BARBORA PATOČKOVÁ – 4:0! Asistence: Lucie Povová.
     
    16:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hokejové štěstíčko vám pomůže, když mu jdete naproti. A to naše první lajna opravdu jde, střídání co střídání. Vendula Přibylová poslala z levého kruhu puk do ohně, kde se odrazil od brusle TEREZY VANIŠOVÉ za brankovou čáru a Budajová byla zcela bezmocná – 3:0. Asistence: Vendula Přibylová, Aneta Lédlová.
     
    13:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pokračující vytrvalý nápor je odměněn druhým kouskem v síti našich soupeřek. Od modré pálila Martina Zedníková a před brankou ho dokázala Noemi Neubauerová tečovat tak, že se vznesl do vzduchu a přeletěl Budajovou. Možná by dojel za brankovou čáru sám, možná ne, ale KLÁRA HYMLÁROVÁ číhala na správném místě a okamžitě ho doručila tam, kam měla – 2:0! Asistence: Noemi Neubauerová, Martina Zedníková.
     
    09:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    První český gól nové sezóny je na světě a co se musí nechat, srdíčko při něm zaplesalo! Hlavní porci práce odvedla Vendula Přibylová, která si na pravém mantinelu obhodila jednu soupeřku, pak s elegancí sobě vlastní přebruslila druhou, až nabídla puk v přečíslení ANETĚ LÉDLOVÉ. Ta byla zezadu tísněna, přesto zvládla z první nádherně zakončit k tyčce a ujímáme se vedení 1:0! Asistence: Vendula Přibylová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 10. Lédlová (Přibylová), 14. Hymlárová (Neubauerová, Zedníková), 17. Vanišová (Přibylová, Lédlová), 19. Patočková (Povová), 48. Vanišová, 58. Křížová (Neubauerová), 60. Křížová – 35. Gápová


    Česko: Peslarová (Škodová) – Flachsová, Herzigová, Zedníková, Zíková, Černá, Brotánková, Horálková "C" – Vanišová, Přibylová, Lédlová – Bukolská, Povová, Bucifalová – Neubauerová, Hymlárová, Křížová – Vonková, Forejtová, Patočková. Trenér: Jiří Vozák.
    Slovensko: Budajová (Kiapešová) – Lalíková, Drábeková, T. Ištocyová, Králiková, Čurmová, Gáborčíková, Fedoročková, Honečková – Mikesková "C", Trebulová, Mišková – Gápová, Obercianová, Gorecká – Maskaľová, Záborská, Suráková – Korenková, Košecká, L. Ištocyová. Trenér: Andrej Schöber.

    Rozhodčí: Růžičková – Jakešová, Svobodová.
    bahis siteleri