Česko – Slovensko 7:1 (kon.)
konec
Česko
7:1 (4:0, 0:1, 3:0)
Slovensko
Úterý 25.08.2015, 17:50 • Zimní stadion Sokolov • Reprezentace žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ale za českou stranu odpovídá Noemi Neubauerová, která Budajovou posadila a pak zakončila do prázdné branky – 1:1!
     
    Viktória Maskaľová zakončila přesně mezi betony české gólmanky – 0:1!
     
    59:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Sedmmm! V poslední minutě se za Janou Budajovou třepetá další kotouč a tenhle gól nese stejný podpis jako předchozí. Noemi Neubauerová tentokrát cíleně nahodila puk z pravé strany a DENISA KŘÍŽOVÁ se rychlým pohybem zbavila svých strážců, čímž se jako první dostala k dorážce – 7:1! Bez asistence.
     
    58:47
    Nádherně to provedla Pavlína Horálková. Kdyby hrála bez čísla, myslel bych si, že tahle akce patřila útočnici. Ale byla to naše kapitánka, kdo projel po levém hrazení jako utržený ze řetězu a pak hledal mezírku ve výstroji Budajové.
     
    57:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jenom bude mít skóre hodně příjemnou podobu, samozřejmě tedy jen v případě, že fandíte českým holkám. Nejmladší hráčka kádru Noemi Neubauerová našla z rohu pásma DENISU KŘÍŽOVOU, která šikovně zakončila z první a navýšila český náskok na 6:1! Asistence: Noemi Neubauerová.
     
    47:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skoro půl zápasu jsme čekali na další český gól a tohle čekání je konečně pryč! Elitní útok nám nabídl další oku lahodící akci, po níž se Jana Budajová musela jen ohlédnout. Vendula Přibylová naservírovala puk TEREZE VANIŠOVÉ, kvůli níž si pavouci v růžku slovenské klece musejí hledat nový domov – 5:1! Bez asistence.
     
    46:58
    Dobrou střelu Martiny Vonkové jen tak tak vytěsnila Budajová. Potom zkoušela rychlý výjezd Dominika Forejtová, ale chyby gólmanky se nedočkala.
     
    44:21
    Dobrá přesilovka Slovenek je minulostí a hned jsme otočili dopředu. Vanišová v přečíslení nabila Lédlové, jenže tu soupeřka vyhnala do úhlu a přízemní střelu kreje Budajová.
     
    42:15
    Čeká nás třetí oslabení dnešního utkání. Kateřina Bukolská (CZE) je vyloučena za podražení.
     
    41:37
    Neubauerová výborně tečovala střelu Černé. Budajová předvedla rychlý reflex pravým betonem, čímž si puk srazila na levý, ale pak ho udržela pod nohama.
     
    39:06
    Na pátý gól si brousila zuby Lucie Povová. Vzala puk po souboji dvou hokejistek, z pravé strany s ním vyjela až před branku a chtěla se trefit ke druhé tyčce. Výborná Budajová ale znovu zasahuje.
     
    36:59
    Od modré vyslala střelu Petra Herzigová a na dorážku si počíhala Klára Hymlárová. Zakončovala z první, jenže přímo trefila nastraženou lapačku Jany Budajové!
     
    35:48
    O odpověď se snažila Tereza Vanišová. Protáhla se mezi obránkyněmi, jenže to už byla gólmance příliš blízko, aby ji zvládla překonat.
     
    34:40
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Předvedly nám toho bohužel až příliš a ze své první nebezpečné situace zápasu se zapisují do skóre! Po střele z levé strany zůstal kotouč ležet u špičky levého betonu Kláry Peslarové, kde si ho jako první všimla NIKOLA GÁPOVÁ a dorážkou využívá přesilovou hru – 4:1! Bez asistence.
     
    34:17
    Možná není až tak špatné, že si vyzkoušíme oslabení. Dnes podruhé. Denisa Křížová (CZE) je vyloučena za sekání, předvedou nám Slovenky něco?
     
    32:11
    Bylo by pěkné, kdyby se dokázalo prosadit co nejvíc hráček. Teď se za dorážkou tlačila Dominika Forejtová, její bekhendový dloubáček přeletěl druhou tyčku o kousek.
     
    26:15
    Hymlárová nabídla Křížové, té ale protivnice v poslední možné chvíli zablokovala hokejku.
     
    25:23
    Kapitánka modrobílého týmu Miriam Mikesková (SVK) umí vložit do hry důraz, teď ho ale vložila moc a Vendula Přibylová skončila na ledě. Dvě minuty za napadení, čtvrtá přesilovka pro Česko.
     
    22:35
    Další akce třetí lajny. Hymlárová posunula puk Neubauerové, černá guma se pak motala pod nohama Budajové. Ta si ho ale za záda nesrazila.
     
    20:58
    Tereza Brotánková si nádherně všimla volné Venduly Přibylové, tu zblízka vychytala gólmanka.
     
    19:51
    A ještě před odchodem do kabin si zařizujeme další početní výhodu. Soňa Fedoročková (SVK) odchází pykat za podražení.
     
    19:25
    Kolotoč s autorským podpisem první lajny pokračuje. Je fakt, že placírka Přibylové by stejně platit nemohla, ale gólovek bylo víc. Ani Vanišová se nemohla radovat.
     
    18:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhou přesilovku využíváme a Slovenkám vyřizujeme před přestávkou čtvrtý pozdrav! Takhle se musíme cpát do brány. Lucie Povová vystřihla krásný slalom, který zakončila bekhendovým pokusem. Ten sice gólový nebyl, ale Budajová mohla puk jen vyrazit před sebe, kde číhaly na dorážku Patočková s Bucifalovou. Do puku šly obě a za autorku branky je označena BARBORA PATOČKOVÁ – 4:0! Asistence: Lucie Povová.
     
    17:46
    Mám radost, co ve svém věku předvádí Klára Hymlárová. Teď si vynutila hákování Annymárie Surákové (SVK), čeká nás druhá početní výhoda zápasu.
     
    16:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hokejové štěstíčko vám pomůže, když mu jdete naproti. A to naše první lajna opravdu jde, střídání co střídání. Vendula Přibylová poslala z levého kruhu puk do ohně, kde se odrazil od brusle TEREZY VANIŠOVÉ za brankovou čáru a Budajová byla zcela bezmocná – 3:0. Asistence: Vendula Přibylová, Aneta Lédlová.
     
    16:34
    Elitní český útok si vytváří další a další šance. Vanišová z pravé strany marně hledala místečko mezi betony Budajové, potom neuspěla Přibylová.
     
    13:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pokračující vytrvalý nápor je odměněn druhým kouskem v síti našich soupeřek. Od modré pálila Martina Zedníková a před brankou ho dokázala Noemi Neubauerová tečovat tak, že se vznesl do vzduchu a přeletěl Budajovou. Možná by dojel za brankovou čáru sám, možná ne, ale KLÁRA HYMLÁROVÁ číhala na správném místě a okamžitě ho doručila tam, kam měla – 2:0! Asistence: Noemi Neubauerová, Martina Zedníková.
     
    13:02
    Za ranou Přibylové z mezikruží se Budajová jen ohlédla, ale puk šel vedle tyčky.
     
    09:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    První český gól nové sezóny je na světě a co se musí nechat, srdíčko při něm zaplesalo! Hlavní porci práce odvedla Vendula Přibylová, která si na pravém mantinelu obhodila jednu soupeřku, pak s elegancí sobě vlastní přebruslila druhou, až nabídla puk v přečíslení ANETĚ LÉDLOVÉ. Ta byla zezadu tísněna, přesto zvládla z první nádherně zakončit k tyčce a ujímáme se vedení 1:0! Asistence: Vendula Přibylová.
     
    08:35
    Český nápor sílí, je jenom otázka času, kdy z toho bude gól. Veronika Bucifalová ze vzduchu krásně tečovala nabídku od modré, Jana Budajová ale byla znovu na svém místě.
     
    08:17
    A další gólová šance pro český výber. Lucie Povová střílela z bezprostřední blízkosti, bohužel o kousek minula bližší tyčku.
     
    07:50
    Teď to byla Neubauerová nebo její spoluhráčka z lajny, kdo už mohl zakončovat do prázdné brány. Budajová se ale parádně roztáhla po čáře!
     
    07:17
    Jakmile jsou slovenské hokejistky v rozehrávce pod tlakem, mají obrovské potíže. Teď z toho byla gólová pozice pro slalomující Anetu Lédlovou, ale v klíčovém okamžiku se poroučela na led a v pádu už neměla střela takový důraz.
     
    03:41
    "Oslabení" je pryč a díky forčekující Tereze Vanišové za chvíli budeme hrát přesilovku my. Rebeka Honečková (SVK) je vyloučena za podražení, kterým zastavila gólovou šanci naší blonďaté komety.
     
    01:48
    Klára Hymlárová (CZE) se zbavila soupeřky a střílela z otočky. Jenže právě to zbavení bylo podle paní rozhodčí nedovolené, naše mladice inkasuje dvě minuty za hru tělem a jdeme do čtyř.
     
    Slovenky nastoupí do zápasu bez rozbruslení, utkání začne v 17:50.
     
    Slovenské hokejistky postihla na cestě do Sokolova zácpa, přesněji tedy jejich autobus. Zápas tak začne o něco později, aktuální odhad činí 17:45.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 10. Lédlová (Přibylová), 14. Hymlárová (Neubauerová, Zedníková), 17. Vanišová (Přibylová, Lédlová), 19. Patočková (Povová), 48. Vanišová, 58. Křížová (Neubauerová), 60. Křížová – 35. Gápová


    Česko: Peslarová (Škodová) – Flachsová, Herzigová, Zedníková, Zíková, Černá, Brotánková, Horálková "C" – Vanišová, Přibylová, Lédlová – Bukolská, Povová, Bucifalová – Neubauerová, Hymlárová, Křížová – Vonková, Forejtová, Patočková. Trenér: Jiří Vozák.
    Slovensko: Budajová (Kiapešová) – Lalíková, Drábeková, T. Ištocyová, Králiková, Čurmová, Gáborčíková, Fedoročková, Honečková – Mikesková "C", Trebulová, Mišková – Gápová, Obercianová, Gorecká – Maskaľová, Záborská, Suráková – Korenková, Košecká, L. Ištocyová. Trenér: Andrej Schöber.

    Rozhodčí: Růžičková – Jakešová, Svobodová.
    bahis siteleri