Třebíč – Motor ČB 3:6 (kon.) | Jihlava – Kladno 2:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Rytíři Kladno
Úterý 01.09.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Na ledě ve vlastním obranném pásmu zůstává ležet Jan Rudovský, který byl seknut Mihou Štebihem (JIH). Ten již odjíždí na trestnou lavici. Naštěstí je kladenský forvard v pořádku, je na svých a už si to šine před Škarkovu branku, kde se bude vzahovat.

    Na vyloučení: 6-7.
     
    55:16
    Miha Štebih dostal na modrou nepřesnou přihrávku, což pro něj bylo hodně těžké zpracovat. Vycítil to Jan Rudovský, dostal se s kotoučem přes obránce, kterému nezbylo nic jiného než jej podrazit.

    Na vyloučení: 5-7.
     
    53:21
    Denis Kindl (KLA) je oprávněně potrestán dvěma minutami za nesportovní chování, když se za brankou Škarka ohnal po Davidu Březinovi a vidí za svůj prohřešek dvě minuty.

    Na vyloučení: 4-7.
     
    52:46
    Po pasu Lukáše Anděla se před Cikánkem zjevil naprosto nehlídaný Ondřej Malec, střelou z první ale nepřekonal gólmana hostí, který opět předvedl dobrý zákrok.
     
    45:39
    Po dělovce Kvapila sebral puk před brankou Marek Prokš. Svatyni Cikánka obkroužil a chtěl zasunout puk k jeho pravé tyči, leč obrana hostí se stihla zformovat a rychle zamezila cestě puku do sítě.
     
    45:11
    David Růžička (KLA) sekl Marka Prokše a opět to bude vyloučení na straně Kladna. Jihlava si hned po skončení přesilovky zahraje další početní výhodu.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    44:40
    Ochozy Horáckého zimního stadionu už jásaly potřetí, když si Flek všiml před branou zcela volného a najíždějícího Josefa Skořepy. Tomu stačilo jen nastavit hůl a zakončit, jenže trefil gólmana Cikánka.
     
    43:11
    Marek Posmyk (KLA) je vyloučen za sekání na dvě minuty. Jihlava tak bude mít možnost navýšit své vedení.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    42:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    DAVIDU BŘEZINOVI to dnes konečně z pravého kruhu vyšlo, když se po přesném pasu Anděla trefil střelou z první z pravého kruhu přesně nad vyrážečku Cikánka. Asistence: Lukáš Anděl.
     
    38:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Semanova střela od modré se ještě neujala, ale krátce poté již výborný Lukáš Cikánek kapituluje. MIHA ŠTEBIH si počkal na odražený kruh a z prostoru mezi kruhy propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Filip Seman, Martin Kohout.
     
    36:33
    Tomáš Redlich se šikovně proháčkoval až před branku. U pravé tyče Škarka zakončil. Napoprvé ani z následné dorážky neprocpal puk přes roztaženého domácího gólmana. No, udělat já takový provaz jako nyní jihlavský brankář, tak už se na nohy nepostavím.
     
    33:15
    Kladno bude mít možnost ohrozit Škarka, a to po delším čase. Bude hrát přesilovou hru. Filip Dundáček (JIH) míří na trestnou lavici za krosček.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    32:33
    Alexei Alekseev si vybruslil s pukem na pravý kruh. Viděl, že před branku mu sjíždí Kohout. Vypálil tedy někam ke vzdálenější tyči Cikánka a ke Kohoutovi, ale špička pravého betonu zachránila hosty. Vzápětí Alekseev z velkého úhlu trefil hruď gólmana.
     
    28:41
    David Březina uplatnil rychlost a sebral Koláříkovi puk na modré, bek Kladna jej špatně zpracoval. Ač byl domácí rychlík tísněn, dostal se k pravému kruhu, ale musel vystřelit bekhendově, ne jeho oblíbeným forhendem. Cikánek lapí, poté je branka za jeho zády posunutá.
     
    26:17
    Střelu Růžičky od modré tečoval před Škarkem Patrik Machač. Gólman Dukly si však poradil s jeho tečí i následnou dorážkou.
     
    25:38
    Domácí hokejisté špatně střídali, na ledě bylo šest Dukláků, což sudí viděli. Jihlavská hráčská lavice dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    23:56
    Michal Důras se s ničím nemazlil. Ve středním pásmu získal puk, natlačil se mezi kruhy přes Václava Skuhravého (KLA), který jej zahákoval. I tak stihl Důras zakončit, ale přes faul nemohl zamířit přesněji. Cikánek vyráží, následuje jihlavská přesilovka.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    17:25
    Jestli tomu tak bude i nadále, to uvidíme, protože při minulém oslabení Jihlava celkem zahrozila. Nyní mají domácí přesilovou hru a při vyloučení Davida Růžičky (KLA) za sekání mohou pozlobit hosté.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    13:51
    Hned po vyhraném Malcově buly vystřelil zblízka Březina, ale Lukáš Cikánek je opět na místě, kryje střelu domácího šikuly i napůl v leže.
     
    12:58
    To je neuvěřitelné, co domácí nyní neproměnili. Jihlava měla možnost přečíslení dva na jednoho. Skořepa si sjel po pravé straně do pásma a následně před branku, našel před Cikánkem volného Prokše, kterému už jen stačilo zakončit mimo dosah hokejky gólmana, ale nakonec trefil právě výstroj Lukáše Cikánka. Puk se poté odrazil asi dvacet centimetrů před branku, kde si jej pohlídali beci Kladna.
     
    10:48
    O poznání větší šance Jihlavy při kladenské přesilovce. Na útočné modré získal puk rozjetý Kohout, dostal se před branku a jen těsně minul pravý horní roh Cikánkovy branky.
     
    09:37
    A bude se zřejmě hrát i nadále, protože Tomáš Kvapil (JIH) právě vjíždí do otevřených vrátek na lavici trestů za podražení.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    05:25
    Nyní již bude mít domácí gólman zřejmě více práce. Ondřej Malec (JIH) totiž před brankou přidržel spoluhráče a jde ven.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    03:21
    Výborný průnik předvedl Filip Seman, jenž má dnes na dresu Áčko. Projel středním pásmem jako nůž máslem a střelou z mezikruží nechal vyniknout lapačku Cikánka.
     
    02:07
    První vyloučení zápasu je tu již po dvou minutách hry. Za sekání míří na trestnou lavici Vojtěch Šilhavý (KLA).

    Na vyloučení: 0-1.
     
    00:09
    Jihlava vyhrála buly, zatáhla kotouč za Škarka a pustila se do rychlého výpadu. Po pravé straně si nečekaně najel před branku Jakub Flek, který nenašel mezeru mezi betony Cikánka. Dorážet chtěl Jícha, ale kotouč se mu odrazil na brusli.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 39. Štebih (Seman, Kohout), 43. Březina (Anděl)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Zadražil, Štebih, Dobrovolný (C), Šimek, Grebenjuk, Kvapil, Dundáček, Šafář – Jícha, Prokš, Březina, Malec, Flek, Skořepa, Důras (A), Anděl, Harkabus, Kohout, Seman (A), Alekseev
    Rytíři Kladno: Cikánek (Švihálek) – Kehar, Repe, Růžička, Gutwald, Posmyk, Zajíc, Kolářík – Dalecký, Skuhravý (C), Rudovský, Kindl, Machač, Strnad, Redlich, Lukáč, Čurda, Šilhavý, Havluj, Kružík

    Rozhodčí: Kukeně, Polák – Guth, Rittich

    Diváci: 476
    bahis siteleri