Třebíč – Motor ČB 3:6 (kon.) | Jihlava – Kladno 2:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Rytíři Kladno
Úterý 01.09.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Dukla Jihlava si v pátém kole Regionálního poháru připisuje první vítězství, když poráží Kladno poměrem 2:0, se s Vámi loučí a hezký večer z Horáckého zimního stadionu přeje Tomáš Lysý. (20:19:20)
     
    Po pátém zápase už je také jasno, že Regionální pohár z loňského roku obhájí České Budějovice, které dnes porazily Třebíč na jejím ledě 3-6 a už nemohou být bodově předstiženi.
     
    Ve třetí části přidala jihlavská Dukla ještě jeden gól, když se krátce po začátku závěrečné dvacetiminutovky trefil David Březina a navázal tak na gól Mihy Štebiha ze závěru druhé třetiny. Celkově tak vítězí červenožlutí 2-0 a připisují si první výhru v rámci Regionálního poháru.
    Jakub Škarek i Lukáš Cikánek přijímají pochvaly od svých spoluhráčů za dobré výkony.

     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Před Škarka se tlačil Rudovský s Machačem, ael ani ti puk zblízka za záda gólmana neprotlačili.
     
    59:41
    Jihlavě se dvakrát po sobě podařilo vyhodit kotouč.
     
    59:08
    Na ledě ve vlastním obranném pásmu zůstává ležet Jan Rudovský, který byl seknut Mihou Štebihem (JIH). Ten již odjíždí na trestnou lavici. Naštěstí je kladenský forvard v pořádku, je na svých a už si to šine před Škarkovu branku, kde se bude vzahovat.

    Na vyloučení: 6-7.
     
    58:13
    Od modré vystřelil David Růžička. Kotouč ještě těsně před Škarkem tečoval nebezpečně Patrik Strnad, ale po zákroku pravým betonem je gólman Dukly blizoučko k prvnímu shot-outu za A-tým červenožlutých, i když jen v přípravném zápase.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:16
    Ani Kladno přesilovou hru nevyužilo, hraje se v plném počtu na obou stranách.
     
    56:27
    Kladenští zavezli kotouč do útočného pásma Jihlavy, kde zahrál Tomáš Kvapil vysokou holí. Hra je přerušena, vzahovat se bude po pravici Škarka.
     
    55:21
    Začíná jihlavské oslabení, vyloučený Denis Kindl je na ledě.
     
    55:16
    Miha Štebih dostal na modrou nepřesnou přihrávku, což pro něj bylo hodně těžké zpracovat. Vycítil to Jan Rudovský, dostal se s kotoučem přes obránce, kterému nezbylo nic jiného než jej podrazit.

    Na vyloučení: 5-7.
     
    54:23
    Jihlava krátce po buly neudržela pásmo a i když se poté Dundáček s Flekem snažili o zavezení kotouče, nepodařilo se jim to. Následná rozehrávka Jihlavy od vlastní klece končí zakázaným uvolněním.
     
    53:21
    Denis Kindl (KLA) je oprávněně potrestán dvěma minutami za nesportovní chování, když se za brankou Škarka ohnal po Davidu Březinovi a vidí za svůj prohřešek dvě minuty.

    Na vyloučení: 4-7.
     
    52:46
    Po pasu Lukáše Anděla se před Cikánkem zjevil naprosto nehlídaný Ondřej Malec, střelou z první ale nepřekonal gólmana hostí, který opět předvedl dobrý zákrok.
     
    51:52
    Nepříliš pohlednou pasáž hry mohl ukončit Denis Kindl, který však při vyvážeí puku podklouznul a upadl. Kotouč okamžitě získal Tomáš Harkabus, který si najel k levému kruhu. Jeho pokus byl zblokován do ochranné sítě.
     
    50:25
    Od modré vystřelil od modré Denis Šimek. Gólman Cikánek však na jeho ránu viděl a bez problémů pokus zneškodnil.
     
    49:41
    David Březina se rozjel za pukem jako chrt za liškou. Získal ho sice, ale poté byl zablokován kladenskými hráči.
     
    48:11
    Jihlava už hraje vyloženě na krásu. Po pasu Grebenjuka se řítil po levé straně do pásma Josef Skořepa. Naznačil střelu, vylákal Cikánka z klece a následně obkroužil branku, ale ani on puk do branky nezasunul, gólmana hostí znovu nahradili obránci.
     
    47:28
    Není často k vidění, aby se David Březina zapojil do nějaké té potyčky. Nyní k tomu nebylo daleko, když domácí útočník rozhodně nezval na přátelské posezení Michala Gutwalda, ale čároví je stihli rychle od sebe odtrhnout.
     
    47:11
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    46:56
    Kladenští hokejisté velmi dobře brání a zatím nepovolili Dukle, aby se usídlila před brankou Cikánka.
     
    45:39
    Po dělovce Kvapila sebral puk před brankou Marek Prokš. Svatyni Cikánka obkroužil a chtěl zasunout puk k jeho pravé tyči, leč obrana hostí se stihla zformovat a rychle zamezila cestě puku do sítě.
     
    45:11
    David Růžička (KLA) sekl Marka Prokše a opět to bude vyloučení na straně Kladna. Jihlava si hned po skončení přesilovky zahraje další početní výhodu.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    44:40
    Ochozy Horáckého zimního stadionu už jásaly potřetí, když si Flek všiml před branou zcela volného a najíždějícího Josefa Skořepy. Tomu stačilo jen nastavit hůl a zakončit, jenže trefil gólmana Cikánka.
     
    44:01
    Přesilová hra se Dukle zatím příliš nedaří, Kladno se ihned po buly osvobodilo a také nyní posílají hosté kotouč přes všechny čáry.
     
    43:11
    Marek Posmyk (KLA) je vyloučen za sekání na dvě minuty. Jihlava tak bude mít možnost navýšit své vedení.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    42:39
    Prokš našel z levé strany mezi kruhy najíždějícího Důrase, který si tentokrát na Cikánka nepřišel, ten se stačil přemístit.
     
    42:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    DAVIDU BŘEZINOVI to dnes konečně z pravého kruhu vyšlo, když se po přesném pasu Anděla trefil střelou z první z pravého kruhu přesně nad vyrážečku Cikánka. Asistence: Lukáš Anděl.
     
    41:55
    Hra se stěhuje před Jakuba Škarka, protože je pískáno zakázané uvolnění domácích.
     
    40:49
    Prokšova přihrávka na Alekseeva byla příliš prudká. Ruský forvard Jihlavy jí nezachytil a poté se vystavil do ofsajdu.
     
    40:29
    Při Rudovského zavezení puku do pásma se kotouč dostal mimo ledovou plochu, vzahovat se tak bude ve středním pásmu poblíž jihlavské modré.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:38.
     
    Ve druhé třetině se již domácí gólově prosadili, když se v devětatřicáté minutě trefil v přesilové hře Miha Štebih. Jihlavští hokejisté i ve druhé části měli více ze hry, jenže jistý Cikánek dlouho deptal domácí gólové naděje. Kladno se v dnešním přípravném zápase jakoby nemůže dostat do tempa a pokud chce přemýšlet na otočení zápasu, bude muset hodně přidat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Redlich protáhl pumelicí ze středu útočného pásma Kladna domácího gólmana. Ten vyrazil kotouč před sebe, k dorážce neměl daleko Michal Lukáč, ale špatně před brankářem trefil kotouč.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Semanova střela od modré se ještě neujala, ale krátce poté již výborný Lukáš Cikánek kapituluje. MIHA ŠTEBIH si počkal na odražený kruh a z prostoru mezi kruhy propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Filip Seman, Martin Kohout.
     
    37:30
    Vojtěch Šilhavý (KLA) si odpyká dvě minuty za faul před svým vlastním gólmanem, kde se provinil držením protihráče.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    36:33
    Tomáš Redlich se šikovně proháčkoval až před branku. U pravé tyče Škarka zakončil. Napoprvé ani z následné dorážky neprocpal puk přes roztaženého domácího gólmana. No, udělat já takový provaz jako nyní jihlavský brankář, tak už se na nohy nepostavím.
     
    35:44
    Štebihovo nahození vypadlo Cikánkovi z lapačky přímo na hůl Kehara, který nestačil vyhodit puk. Následná střela Dobrovolného končí u tentokrát pozorného gólmana Kladna.
     
    35:15
    Dukla JIhlava hraje v plném počtu.
     
    34:47
    Osmadvacet vteřin před koncem přesilovky Kladna se hra stěhuje po zakázaném uvolnění Rytířů před Cikánka.
     
    34:33
    Po tlačenici před brankou Škarka získává puk Filip Seman a vyváží ho do středního pásma.
     
    33:31
    Pumelice Růžičky od modré nebyla přesné, ale velice záhadným odrazem se kotouč zpoza zadního mantinelu odrazil žabičkou před branku ke Škarkovi. Jako první na nečekaný odraz puku zareagovala obrana Dukly a odpaluje kotouč pryč.
     
    33:15
    Kladno bude mít možnost ohrozit Škarka, a to po delším čase. Bude hrát přesilovou hru. Filip Dundáček (JIH) míří na trestnou lavici za krosček.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    32:33
    Alexei Alekseev si vybruslil s pukem na pravý kruh. Viděl, že před branku mu sjíždí Kohout. Vypálil tedy někam ke vzdálenější tyči Cikánka a ke Kohoutovi, ale špička pravého betonu zachránila hosty. Vzápětí Alekseev z velkého úhlu trefil hruď gólmana.
     
    31:40
    Jakub Škarek se ve své brance asi trošku nudí, protože se hraje pouze u branky Cikánka. Tímto rozhodně nikterak nesnižuji výkon Kladna, ale Dukla je zatím lepším týmem.
     
    30:19
    Zápas se přehoupl do druhé poloviny a hned tu byla další šance Dukly. Tomáš Harkabus viděl, že k nemu přijíždí na pravém kruhu obránce. Vystřelil mezi jeho nohami na Cikánka, který vůbec nic neviděl, puk mu ale přistál na hrudi.
     
    28:41
    David Březina uplatnil rychlost a sebral Koláříkovi puk na modré, bek Kladna jej špatně zpracoval. Ač byl domácí rychlík tísněn, dostal se k pravému kruhu, ale musel vystřelit bekhendově, ne jeho oblíbeným forhendem. Cikánek lapí, poté je branka za jeho zády posunutá.
     
    28:09
    Důras našel žabičkou ve středním pásmu Fleka, který si po levé straně nabruslil do pásma, ale tím celá akce domácích skončila. Kladno stačilo dostat kotouč do pásma a poté zahráli jihlavští hokejisté ofsajd.
     
    27:38
    Také Dukla hraje v plném počtu, přesilovky se ani Jihlavě ani Kladnu příliš nedaří.
     
    26:17
    Střelu Růžičky od modré tečoval před Škarkem Patrik Machač. Gólman Dukly si však poradil s jeho tečí i následnou dorážkou.
     
    25:56
    Kladno hraje v plném počtu.
     
    25:38
    Domácí hokejisté špatně střídali, na ledě bylo šest Dukláků, což sudí viděli. Jihlavská hráčská lavice dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    24:56
    Za brankou Cikánka jsme sledovali pořádnou tlačenici o puk. I když to na chvilku vypadalo, že je kotouč zalehnutý, Posmyk ve spolupráci s Koláříkem jej vydolovali a posílají do středního pásma.
     
    24:41
    Hosté se dvakrát za sebou osvobodili.
     
    23:56
    Michal Důras se s ničím nemazlil. Ve středním pásmu získal puk, natlačil se mezi kruhy přes Václava Skuhravého (KLA), který jej zahákoval. I tak stihl Důras zakončit, ale přes faul nemohl zamířit přesněji. Cikánek vyráží, následuje jihlavská přesilovka.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    23:06
    Jihlava je sice častěji na puku, ale její kombinace nejsou přesné. Důras si nerozumněl na modré čáře s Březinou a domácí ztrácejí kotouč.
     
    22:15
    Více v permanenci je stále gólman Kladna, jej ohrozil z pravého kruhu David Březina, což je jeho oblíbená pozice. Cikánek je však jistý.
     
    21:52
    Po nahození Semana má puk v lapačce Cikánek.
     
    21:18
    Prokš se po levé straně probíjel do pásma, v posledním okamžiku mu do střely strčil hokejku Martin Kehar.
     
    20:58
    Hostům se kombinace nezadařila, zakázané uvolnění.
     
    20:35
    Kladenští mají kotouč za svojí svatyní a rozjíždějí postupný útok.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:45.
     
    První třetina je u konce. Aktivnější v ní byla Jihlava a Lukáš Cikánek měl chvílemi plnou výstroj práce, aby uhájil bezgólový stav. To se mu povedlo i při velké šanci Prokše, který tváří v tvář gólmanovi netrefil volnou část branky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:25
    Kladno hraje v plném počtu.
     
    19:14
    Jakub Flek si sjel před branku na pas Michala Důrase zpoza svatyně, ale kotouč poslal vedle pravé tyče branky.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:38
    Domácí se formují v obranném pásmu Kladna a chystají si pozici ke střele.
     
    17:45
    Rozhodně jsem nebyl daleko od pravdy. Kladno se po buly před svojí brankou natlačilo na druhou stranu a Redlich zaměstnal Škarka střelou z levého kruhu. Patnáctiletý gólman Dukly drží puk ve výstroji a přerušuje hru.
     
    17:25
    Jestli tomu tak bude i nadále, to uvidíme, protože při minulém oslabení Jihlava celkem zahrozila. Nyní mají domácí přesilovou hru a při vyloučení Davida Růžičky (KLA) za sekání mohou pozlobit hosté.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    16:47
    Opravdu bych chtěl napsat také něco o tom, že si Kladenští vypracovali velkou šanci nebo zaměstnali Škarka střelou, ale realita na ledě je jiná. Domácí gólman příliš práce nemá.
     
    16:05
    Alekseev nejprve chybně rozehrál, aby poté ve spolupráci s Kohoutem zavezl kotouč do pásma. Od modré vystřelil Tomáš Kvapil, souhra noviců v jihlavské sestavě končí na Cikánkovi, který má puk v zástěře.
     
    15:17
    Střelu Denise Šimka od modré Cikánek bez problémů viděl a v kontextu předchozích zákroků puk schoval velice jistě v lapačce.
     
    15:13
    Další zakázané uvolnění Rytířů, hra se stěhuje k levici Lukáše Cikánka, jemuž může Kladno děkovat za nerozhodný stav.
     
    14:40
    Jan Rudovský se pokoušel protlačit puk mezi třemi hráči Dukly, to však bylo příliš a následně mu byl kus černé pryže uzmut.
     
    14:22
    Kladno vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    13:51
    Hned po vyhraném Malcově buly vystřelil zblízka Březina, ale Lukáš Cikánek je opět na místě, kryje střelu domácího šikuly i napůl v leže.
     
    12:58
    To je neuvěřitelné, co domácí nyní neproměnili. Jihlava měla možnost přečíslení dva na jednoho. Skořepa si sjel po pravé straně do pásma a následně před branku, našel před Cikánkem volného Prokše, kterému už jen stačilo zakončit mimo dosah hokejky gólmana, ale nakonec trefil právě výstroj Lukáše Cikánka. Puk se poté odrazil asi dvacet centimetrů před branku, kde si jej pohlídali beci Kladna.
     
    12:23
    Hosté vyhráli buly ve svém obranném pásmu a posouvají kotouč blíže ke Škarkovi.
     
    11:37
    Občas se zdálo, že vidíme spíše přesilovku Jihlavy než Kladna. I proto Dukla přestála své druhé oslabení.
     
    10:48
    O poznání větší šance Jihlavy při kladenské přesilovce. Na útočné modré získal puk rozjetý Kohout, dostal se před branku a jen těsně minul pravý horní roh Cikánkovy branky.
     
    10:18
    Jihlava se přesto dostala před branku soupeře a na pumelici Šafáře od modré těsně nedosáhl Seman, ke kterému se odrazil puk po zásahu Cikánka.
     
    09:51
    Hosté prohráli buly, což byla voda na mlýn pro Jihlavské. Po levé straně ujel Filip Seman, který byl mírně faulován, nicméně i přes nevoli domácího publika hlavní sudí nevylučují.
     
    09:37
    A bude se zřejmě hrát i nadále, protože Tomáš Kvapil (JIH) právě vjíždí do otevřených vrátek na lavici trestů za podražení.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    09:13
    Jihlava sice je v pásmu před branou Cikánka, ale nedokáže si přihrát a spíše nahazuje puky za branku. Jeden z nich už hosté dokázali sebrat a rázem se hraje na druhé straně.
     
    08:19
    Nepřesnou rozehrávku Kladna mohl potrestat Důras, který si sjížděl mezi kruhy pro kotouč, ale střela se zkušenému domácímu forvardovi vůbec nepovedla, srazil jí první obránce.
     
    07:25
    Ani Kladno svojí přesilovku nevyužilo, stav je tak stále bezgólový.
     
    07:19
    Opět byl v akci Jurij Repe, jehož ránu od modré Škarek viděl, nikdo mu nestínil, a tedy bez problémů chytil.
     
    06:53
    Až nyní se to podařilo. Od modré si sjel k levému kruhu Jurij Repe. Trvalo mu dlouho, než vystřelil, nakonec pálil na vzdálenější tyč, kterou minul.
     
    06:20
    Dukla velmi dobře napadá rozehrávku hostí a na chvilku se usadila v pásmu soupeře. Kladenští hokejisté se nemohou dostat ke Škarkově brance.
     
    05:56
    Po nepřesné rozehrávce Posmyka puk doklouzal do středníh pásma.
     
    05:41
    Jihlava se krátce po buly osvobozuje.
     
    05:25
    Nyní již bude mít domácí gólman zřejmě více práce. Ondřej Malec (JIH) totiž před brankou přidržel spoluhráče a jde ven.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    05:11
    Nahození Posmyka tečoval mezi kruhy Tomáš Redlich. Jakub Škarek na změnu směru dráhy letu puku zareagoval bryskně a vytasil efektivní zákrok pravým betonem.
     
    04:54
    Lukáš Anděl se pokoušel zavézt puk do útočného pásma, ale jeho spoluhráč vjel za modrou rychleji a vystavil se ofsajdu.
     
    04:07
    Vojtěch Šilhavý míří z trestné lavice, Rytíři jsou v plném počtu.
     
    03:35
    Nepřesná rozehrávka Dukly po buly končí vyhozením Marka Posmyka.
     
    03:21
    Výborný průnik předvedl Filip Seman, jenž má dnes na dresu Áčko. Projel středním pásmem jako nůž máslem a střelou z mezikruží nechal vyniknout lapačku Cikánka.
     
    03:02
    Kladno se podruhé osvobodilo, hosté vybojovali kotouč u pravého kruhu.
     
    02:20
    Filip Dundáček mohl z levého kruhu vystřelit, ale ve finální fázi mu kotouč nesedl na hůl a bek domácích zakončil jen slabě.
     
    02:07
    První vyloučení zápasu je tu již po dvou minutách hry. Za sekání míří na trestnou lavici Vojtěch Šilhavý (KLA).

    Na vyloučení: 0-1.
     
    01:26
    Posmyk si dělal u mantinelu místo, když mu kotouč šikovně vypíchnul Štebih. Ihned z toho byl rychlý kontr Dukly, který končí střelou Tomáše Harkabuse z levé strany, kterou Cikánek bezpečně likviduje.
     
    01:12
    Také Jakub Škarek si připisuje první zákrok, střelou z pravého kruhu jej otestoval Michal Lukáč.
     
    00:09
    Jihlava vyhrála buly, zatáhla kotouč za Škarka a pustila se do rychlého výpadu. Po pravé straně si nečekaně najel před branku Jakub Flek, který nenašel mezeru mezi betony Cikánka. Dorážet chtěl Jícha, ale kotouč se mu odrazil na brusli.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vše je připraveno k úvodnímu buly dnešního zápasu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Zadražil, Štebih, Dobrovolný (C), Šimek, Grebenjuk, Kvapil, Dundáček, Šafář – Jícha, Prokš, Březina, Malec, Flek, Skořepa, Důras (A), Anděl, Harkabus, Kohout, Seman (A), Alekseev

    Rytíři Kladno: Cikánek (Švihálek) – Kehar, Repe, Růžička, Gutwald, Posmyk, Zajíc, Kolářík – Dalecký, Skuhravý (C), Rudovský, Kindl, Machač, Strnad, Redlich, Lukáč, Čurda, Šilhavý, Havluj, Kružík

    Rozhodčí: Kukeně, Polák – Guth, Rittich.
     
    Rytíři si před letošní sezonou naplánovali jedenáct přípravných zápasů. V prvních devíti z nich platilo pořekadlo „Můj dům, můj hrad“ – zvítězil vždy domácí celek. Fanoušky Rytířů jistě potěšila výhra 5:3 nad extraligovou Plzní. Osmý přípravný zápas znamenal první výhru kladenských hokejistů na ledě soupeře, z Třebíče si celek majitele Jaromíra Jágra přivezl vítězství 4:2. Jenže hned vzápětí padla i domácí přípravná neporazitelnost Kladenských. V rámci čtvrtého kola Regionálního poháru si z ledu Kladna přivezl Motor vítězství 5:2.

    Přípravné zápasy Kladna:

    HBC Alpiq
    – Kladno 4:1.
    Plzeň – Kladno 3:1.
    Kladno – Ústí nad Labem 3:2.
    Kladno – Plzeň 5:3.
    Ústí nad Labem – Kladno 3:1.

    Regionální pohár:
    České Budějovice – Kladno 5:2.
    Kladno – Jihlava 5:2.
    Třebíč – Kladno 2:4.
    Kladno – České Budějovice 2:5.
     
    Dukla zažívá v přípravném období velké výkyvy formy. Nejprve porazila Francii a Slavii, poté dvakrát podlehla Trenčínu. Nejprve doma, poté na turnaji RONA Cup. Stejný turnaj však pro Jihlavu skončil poměrně úspěšně, poté porazila dva slovenské extraligové celky a patřilo jí konečné třetí místo. V následném Regionálním poháru to však červenožlutým vůbec nejde. Dokázala bodovat pouze ve třetím kole, kdy obrala lídra tabulky Regionálního poháru z Českých Budějovic o bod po prohře 1:2 na nájezdy. Zbylé tři zápasy Jihlavští vysoko prohráli – nejprve doma s Třebíčí (1:5), poté na ledě Kladna (2:6) a v posledním kole na ledě Třebíče (1:6).

    Přípravné zápasy Dukly Jihlava:
    Dukla
    – Francie U23 4:2.
    Dukla – Slavia 4:3 sn.
    Dukla – Trenčín 2:5.
    Trenčín – Dukla 3:0.
    Banská Bystrica – Dukla 1:2.
    Nitra – Dukla 1:4.

    Regionální pohár:
    Dukla – Třebíč 1:5.
    Kladno – Dukla 6:2.
    Dukla – Motor 1:2 sn.
    Třebíč – Dukla 6:1.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u pátého kola letošního Regionálního poháru, které je zároveň posledním domácím přípravným zápasem Dukly Jihlava před následující sezonou. Hráči s ježkem ve znaku v něm změří síly s kladenskými Rytíři. Domácí přípravná utkání Dukly startují od 18:00 a nejinak tomu je i dneska, kdy bude vhozeno úvodní buly.

    Druhým dnešním zápasem Regionálního poháru je utkání Třebíče s Českými Budějovicemi a pokud se Motoru podaří jakkoliv bodovat, obhájí loňské vítězství.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 39. Štebih (Seman, Kohout), 43. Březina (Anděl)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Zadražil, Štebih, Dobrovolný (C), Šimek, Grebenjuk, Kvapil, Dundáček, Šafář – Jícha, Prokš, Březina, Malec, Flek, Skořepa, Důras (A), Anděl, Harkabus, Kohout, Seman (A), Alekseev
    Rytíři Kladno: Cikánek (Švihálek) – Kehar, Repe, Růžička, Gutwald, Posmyk, Zajíc, Kolářík – Dalecký, Skuhravý (C), Rudovský, Kindl, Machač, Strnad, Redlich, Lukáč, Čurda, Šilhavý, Havluj, Kružík

    Rozhodčí: Kukeně, Polák – Guth, Rittich

    Diváci: 476
    bahis siteleri