Novokuzněck – Spartak Moskva 2:1 (kon.) | Novosibirsk – Petrohrad 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 5:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Toljatti 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | Čerepovec – Čeljabinsk 0:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Viťaz 2:3 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
SKA Petrohrad
Pátek 04.09.2015, 15:30 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:43. Dmitrij KALININ - 5:2
     
    56:43
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad snižuje na rozdíl tří branek! KALININ si sjel výborně před branku, kam se následně odrazil po zákroku Saláka kotouč. Obránce Petrohradu měl poté jednoduchou práci, když z blízkosti pouze doklepl puk do sítě za bezmocného gólmana. Asistence: Lindström.
    53:49. Oleg GUBIN - 5:1
     
    53:49
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk střílí pátou branku v utkání! V přesilové hře se dostal Žafjarov až před branku, kde se v následné skrumáži nejlépe zorientoval GUBIN, který z blízkosti poslal puk za záda gólmana Koskinena. Asistence: Žafjarov.
    48:52. Damir ŽAFJAROV - 4:1
     
    48:52
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk navyšuje své vedení! ŽAFJAROV se skvěle obtočil okolo branky a následně pomocí důrazu dokázal dostat kotouč za záda petrohradského gólmana Koskinena. Bez asistence.
    37:24. Stepan SANNIKOV - 3:1
     
    37:24
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk navyšuje své vedení! SANNIKOV se zmocnil ve svém pásmu puku a následně si to s ním namířil až k brance soupeře, kde poté z pravého kruhu napálil míč nechytatelně do sítě. Bez asistence.
    Maxim ŠALUNOV - 2:1
     
    19:25
    Sibir právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Po neproměněné šanci Dadonova si vzal kotouč ve vlastním pásmu MAXIM ŠALUNOV, který najel až před Koskinena a poslal kotouč pod břevno! Bez asistence.
    Anton BURDASOV - 1:1
     
    04:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA velmi rychle srovnává na 1:1! Ve středním pásmu propadla obrana domácího celku a k puku se dostal Jevgenij Arťuchin, který našel křížnou přihrávkou hokejku ANTONA BURDASOVA, který překonal Sašu Saláka! Asistence: Jevgenij Arťuchin
    David ULLSTRÖM - 1:0
     
    02:31
    Sibir právě vstřelil branku!
    Teď už však zaplněný Ice Sports Palace Sibir bouří nadšením! Za brankou operoval s pukem domácí kapitán, Alexej Kopejkin, který našel před brankou přesnou přihrávkou DAVIDA ULLSTRÖMA. Švédský útočník přesnou střelou překonal Koskinena! Asistence: Alexej Kopejkin

    Jan Havlovic

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 3. Ullström (Kopejkin), 20. Šalunov, 38. Sannikov, 49. Žafjarov, 54. Gubin (Žafjarov) – 5. Burdasov (Arťuchin), 57. Kalinin (Lindström)


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Verešagin, Ibragimov, Roth, Alexejev, Ignatovič, Menšikov, Gimajev, Naumov – Monja, Kopejkin, Ullström – Šumakov, Ridderwall, Okulov – Bobrov, Sannikov, Butuzov – Žafjarov, Gubin, Šalunov
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Chafizullin, Rukavišnikov, Čudinov, Jakovlev, Kalinin, Judin, Bělov – Kablukov, Arťuchin, Burdasov – Lindström, Dadonov, Šipačjov – Grebennikov, Ketov, Chochrjakov – Kadejkin, Dergačjov, Ponikarovskij

    Rozhodčí: Buturlin, Olejnin – Misruj, Palej
    bahis siteleri