Novokuzněck – Spartak Moskva 2:1 (kon.) | Novosibirsk – Petrohrad 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 5:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Toljatti 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | Čerepovec – Čeljabinsk 0:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Viťaz 2:3 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
SKA Petrohrad
Pátek 04.09.2015, 15:30 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:02
    Petrohrad bude hrát do konce utkání, pokud nepadne gól, přesilovku. Na trestnou lavici jde Bobrov za podražení.
    56:43. Dmitrij KALININ - 5:2
     
    56:43
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad snižuje na rozdíl tří branek! KALININ si sjel výborně před branku, kam se následně odrazil po zákroku Saláka kotouč. Obránce Petrohradu měl poté jednoduchou práci, když z blízkosti pouze doklepl puk do sítě za bezmocného gólmana. Asistence: Lindström.
    53:49. Oleg GUBIN - 5:1
     
    53:49
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk střílí pátou branku v utkání! V přesilové hře se dostal Žafjarov až před branku, kde se v následné skrumáži nejlépe zorientoval GUBIN, který z blízkosti poslal puk za záda gólmana Koskinena. Asistence: Žafjarov.
     
    52:48
    Bude se hrát ve čtyrech na obou stranách. Na trestnou putuje petrohradský hráč.
     
    52:29
    Za hrubost je vyloučen jak domácí Ignatovič, tak i hostující Kalinin.
     
    50:54
    Vyloučení na straně Sibiru. Na trestnou putuje na dvě minuty za krosček Menšikov.
    48:52. Damir ŽAFJAROV - 4:1
     
    48:52
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk navyšuje své vedení! ŽAFJAROV se skvěle obtočil okolo branky a následně pomocí důrazu dokázal dostat kotouč za záda petrohradského gólmana Koskinena. Bez asistence.
     
    43:54
    Vyloučení na straně Novosibirsku. Dvě minuty za držení dostává Verešagin.
     
    38:50
    Výborný zákrok Saláka! Brankář Novosibirsku se výborně přesunul ke své levé tyči a nedovolil, aby ho zpoza branky překvapil Burdasov, který trefil pouze nastavený Salákův beton.
    37:24. Stepan SANNIKOV - 3:1
     
    37:24
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk navyšuje své vedení! SANNIKOV se zmocnil ve svém pásmu puku a následně si to s ním namířil až k brance soupeře, kde poté z pravého kruhu napálil míč nechytatelně do sítě. Bez asistence.
     
    33:40
    Obrovská šance Novosibirsku! Brankář Koskinen vyrazil střelu Gubina pouze ke zcela volnému Šalunovovi, který z první poslal puk rovnou na branku. Hostující gólman se ale včas dokázal dostat do správné pozice a úžasným zákrokem lapačkou ochránil svůj tým od inkasované branky.
     
    27:22
    Početní výhoda pro Petrohrad. Na trestnou míří za držení hole Butuzov.
     
    21:11
    Přesilovka pro Novosibirsk. Na dvě minuty za hrubost je vyloučen Jakovlev.
    Maxim ŠALUNOV - 2:1
     
    19:25
    Sibir právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Po neproměněné šanci Dadonova si vzal kotouč ve vlastním pásmu MAXIM ŠALUNOV, který najel až před Koskinena a poslal kotouč pod břevno! Bez asistence.
     
    19:10
    Teď však do útočného pásma najel Jevgenij Dadonov, který to zkoušel, nicméně minul!
     
    17:56
    Do obrovské šance se dostal Jevgenij Dadonov, který si vybruslil z pravé strany na hranici pravého kruhu a vypálil. Jeho rána prolétla těsně mimo!
     
    17:24
    Vzápětí však putuje na trestnou lavici domácí Viktor Bobrov, přes kterého přepadl Jevgenij Arťuchin. Hlavní rozhodčí tento souboj však posoudil jako nedovolený a Sibir si zahraje opět v oslabení.
     
    15:32
    Jevgenij Dadonov dostal přihrávku na pravou stranu, následně poslal kotouč pod sebe a do zakončení se dostal Šipačjov. Sálak však za pomoci spoluhráčů dostal kotouč mimo branku.
     
    14:58
    Na trestnou lavici míří domácí Kopejkin, který podarzil obránce Rukavišnikova!
     
    11:21
    Na trestnou lavici navíc míří Jegov Jakovlev! Sibir si zahraje druhou přesilovku v dnešním utkání!
     
    08:56
    Další velká šance pro Sibir! Domácí celek vyhrál vhazování, a za brankou se dostal k puku Ridderwall, který dostal puk na Šumakova, jehož ránu však srazil před sebe Koskinen. Dorážka Okulova byla sražena do ochranné sítě!
     
    07:31
    Teď se do úniku dva na jednoho dostal Sibir! Po pravé straně ujížděl Sannikov, který dokázal dostat puk na Butuzova, ten se však do zakončení přes bránícího Chafizullina nedostal!
    Anton BURDASOV - 1:1
     
    04:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA velmi rychle srovnává na 1:1! Ve středním pásmu propadla obrana domácího celku a k puku se dostal Jevgenij Arťuchin, který našel křížnou přihrávkou hokejku ANTONA BURDASOVA, který překonal Sašu Saláka! Asistence: Jevgenij Arťuchin
     
    04:09
    Poprvé v tomto utkání se předvedl také Saša Salák, kterého prověřil střelou z mezikruží Šipačjov. Český brankář však zasáhl skvěle lapačkou!
    David ULLSTRÖM - 1:0
     
    02:31
    Sibir právě vstřelil branku!
    Teď už však zaplněný Ice Sports Palace Sibir bouří nadšením! Za brankou operoval s pukem domácí kapitán, Alexej Kopejkin, který našel před brankou přesnou přihrávkou DAVIDA ULLSTRÖMA. Švédský útočník přesnou střelou překonal Koskinena! Asistence: Alexej Kopejkin
     
    02:05
    Obrovskou šanci měl domácí Sibir! V mezi kruží se k puku dostal Maxim Šumakov, jehož střelu Koskinen vyrazil pouze do vedle sebe, kde se k dorážce dostal Žafrajov. Jeho dorážka však mířila mimo!
     
    00:29
    Hned po necelé půlminutě dostává hostující hráč první trest! Na trestnou lavici míří za nedovolené bránění Roman Rukavišnikov!

    Jan Havlovic

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 3. Ullström (Kopejkin), 20. Šalunov, 38. Sannikov, 49. Žafjarov, 54. Gubin (Žafjarov) – 5. Burdasov (Arťuchin), 57. Kalinin (Lindström)


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Verešagin, Ibragimov, Roth, Alexejev, Ignatovič, Menšikov, Gimajev, Naumov – Monja, Kopejkin, Ullström – Šumakov, Ridderwall, Okulov – Bobrov, Sannikov, Butuzov – Žafjarov, Gubin, Šalunov
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Chafizullin, Rukavišnikov, Čudinov, Jakovlev, Kalinin, Judin, Bělov – Kablukov, Arťuchin, Burdasov – Lindström, Dadonov, Šipačjov – Grebennikov, Ketov, Chochrjakov – Kadejkin, Dergačjov, Ponikarovskij

    Rozhodčí: Buturlin, Olejnin – Misruj, Palej
    bahis siteleri