Zlín – Vsetín 10:1 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Vítkovice – Poruba 4:2 (kon.)
HC Plzeň – Chomutov 6:8 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Pardubice – Jihlava 2:6 (kon.)
Olomouc – Havířov 1:2 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Třinec – Opava 11:0 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 3:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 04.09.2015, 15:00 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    45:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak tady se naprosto ideálně hodí staré známé nedáš – dostaneš. Efektní a také efektivní zadovkou se prezentoval Uřidil, který naprosto osamostatnil JANA JINDRU, jenž na bližší tyči nachytal Vomáčku. Asistence: František Uřidil, Kroni Musliu.
     
    41:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To je nepříjemná rána pro domácí tým. Při obratu za pukem upadl jeden z hradeckých beků a VOJTĚCH OUTRATA se tak dostal do brejku a tváří v tvář Vomáčkovi byl úspěšný. Asistence: Kroni Musliu.
     
    32:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže remízový stav se hráčům Mladé Boleslavi zřejmě nelíbil, a tak se s ním rozhodli něco udělat. Ihned po buly vyslal Jan Jindra krásnou přihrávkou přes celé hřiště do úniku PATRIKA STRAKU, který si blafákem poradil. Asistence: Jan Jindra.
     
    32:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Kdo jiný by se měl postarat o srovnání skóre, než kapitán týmu? ŠTĚPÁN MATĚJČEK se prosadil z mezikruží a střelou mezi ruku a tělo prostřelil Dominika Groha. Máme tu tedy první využitou přesilovku zápasu. Bez asistence.
     
    14:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zrovna jsem se chystal napsat, že domácí mají o něco více ze hry a v tu ránu se do úniku 2 na 1 dostal KRONI MUSLIU, který obdržel přihrávku od Outraty a zavěsil nechytatelně do pravého horního rohu. Asistence: Vojtěch Outrata, Patrik Straka.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 33. Matějček – 15. Musliu (Outrata, Straka), 33. Straka (Jindra), 42. Outrata (Musliu), 46. Jindra (Uřidil, Musliu)


    Mountfield HK: Vomáčka (Bartozel) – Lelek, Hroudný, Gaspar, Fanderlik, Šalda, Pohl – Mašín, Matějček "C", Moník, F. Jirásek, Štohanzl, Jaroslav Dvořák, Šimůnek, Pažourek, Maršík. Trenér: Vladimír Kostka.
    BK Mladá Boleslav: Groh (Krofta) – Uřidil "C", D. Jirásek, Linhart, Kalus, Chládek, Nepokoj – Kalaš, Dančišin, Flynn, Musliu, Outrata, Straka, Kerda, Jan Dvořák, Jindra. Trenér: Jiří Zörkler.

    Rozhodčí: Veinfurter – Pechánek, Zeman
    bahis siteleri