Zlín – Vsetín 10:1 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Vítkovice – Poruba 4:2 (kon.)
HC Plzeň – Chomutov 6:8 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Pardubice – Jihlava 2:6 (kon.)
Olomouc – Havířov 1:2 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Třinec – Opava 11:0 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 3:0 (kon.)
konec
Berani Zlín
10:1 (3:1, 2:0, 5:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 04.09.2015, 15:00Extraliga staršího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    56:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nepopulární desítka je nakonec zkompletována. První zlínská řada si dnes neodpustí jedinou šanci ke skórování. Hattrick v jediné třetině se povedl JANU VÁCLAVKOVI. Asistence: Vojtěch Krejčiřík, Martin Padrnos.
     
    55:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    V samém závěru přesilovky Zlín skóruje podeváté. Také JAN VÁCLAVEK bude mít dnes na svém kontě minimálně dvě branky. Asistence: Filip Chytil.
     
    48:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je tu další branka beranů v přesilovce. Opět zaúřadovala první lajna, tentokrát byl na konci krátkého ťukesu JAN VÁCLAVEK. Asistence: Vojtěch Krejčiřík, Jakub Sirota.
     
    45:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    FILIP CHYTIL přidává svou druhou branku v zápase a zvyšuje už na 7:1. Asistence: Jan Václavek.
     
    43:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak domácí už zaznamenali branku ve všech herních situacích. Po typické zlínské kombinaci se prosadil DANIEL KOWALCZYK, který za Machače uklidil přesnou přihrávku Štěpána Fryšary. Asistence: Štěpán Fryšara, Jakub Jenáček.
     
    29:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je to už 5:1. Pohotový byl na brankovišti FILIP CHYTIL, který ve skrumáži jako první našel Machačem vyražený kotouč a poslal jej do sítě. Asistence: Martin Padrnos.
     
    24:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Lajdáctví a nedůraz teď umožnili Zlínu počtvrté skórovat, tentokrát v oslabení. Krejčiřík s Chytilem původně jen plánovali tahat čas za Machačovou brankou, dostali ale spoustu prostoru, a tak neváhali vybruslit před bránu, kde se z několikáté dorážky prosadil právě VOJTĚCH KREJČIŘÍK. Asistence: Filip Chytil.
     
    19:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín přidává třetí branku a nutno říct, že domácí měli hromadu štěstí. Do odraženého puku práskl z úhlu JAN MIKULEC a černá guma najednou poskakuje v brance! Nepříjemný okamžik pro hosty. Asistence: Kryštof Dvořáček, Radim Budil.
     
    15:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak přece! Domácí vrací vedení na svou stranu a i třetí branka se zrodila z důrazu. DANIEL DLABAJA propálil Machače. Asistence: Daniel Kowalczyk, Štěpán Fryšara.
     
    14:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí ale v rozehrávce zaváhali a Vsetínským se podařilo vyrovnat. Dostatečně důrazný byl metr před brankovištěm MICHAL WEINTRITT, který s notnou dávkou štěstí dostal puk pod Odložilíkem do branky. Asistence: Matěj Dubnický.
     
    07:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí otvírají po závaru před Hermanem skóre utkání! Nejdůraznějším hráčem byl v předbrankovém prostoru VOJTĚCH KREJČIŘÍK, který puk dostal až do sítě. Asistence: Filip Chytil, Jan Václavek.

    Marek Janoš

    Branky a nahrávky: 8. Krejčiřík (Chytil, Václavek), 16. Dlabaja (Kowalczyk, Fryšara), 20. Mikulec (Dvořáček, Budil), 25. Krejčiřík (Chytil), 30. Chytil (Padrnos), 44. Kowalczyk (Fryšara, Jenáček), 46. Chytil (Václavek), 49. Václavek (Krejčiřík, Sirota), 56. Václavek (Chytil), 57. Václavek (Krejčiřík, Padrnos) – 15. M. Weintritt (Dubnický)


    Berani Zlín: Odložilík (Šimonů) – Padrnos, Sirota, Gába, Jenáček, Budil, Marek, Fridrich – Fryšara, Václavek, Mikulec, Chytil, Kočica. Dvořáček, Krejčiřík, Kotek, Kenša, Dlabaja, Kowalczyk.
    VHK ROBE Vsetín: Machač (Herman) – Pařízek, Krůžela, Nadymáček, Weintritt J., Kollár, Augustin, Richter – Dostál, Koňařík, Hrňa, Dubnický, Weintritt M., Čechmánek, Sušeň, Humplík, Kovář, Vilém.

    Rozhodčí: Obadal – Topič, Simkovič
    bahis siteleri