Zlín – Vsetín 10:1 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Vítkovice – Poruba 4:2 (kon.)
HC Plzeň – Chomutov 6:8 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Pardubice – Jihlava 2:6 (kon.)
Olomouc – Havířov 1:2 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Třinec – Opava 11:0 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 3:0 (kon.)
konec
Berani Zlín
10:1 (3:1, 2:0, 5:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 04.09.2015, 15:00Extraliga staršího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    56:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nepopulární desítka je nakonec zkompletována. První zlínská řada si dnes neodpustí jedinou šanci ke skórování. Hattrick v jediné třetině se povedl JANU VÁCLAVKOVI. Asistence: Vojtěch Krejčiřík, Martin Padrnos.
     
    55:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    V samém závěru přesilovky Zlín skóruje podeváté. Také JAN VÁCLAVEK bude mít dnes na svém kontě minimálně dvě branky. Asistence: Filip Chytil.
     
    53:28
    Síly se na vteřinu vyrovnají a potom začne zlínská přesilovka. Menším trestem byl oceněn zákrok Koňaříka.
     
    51:29
    Do oslabení jde Zlín, Kotek si odpyká dvě minuty za napadení.
     
    48:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je tu další branka beranů v přesilovce. Opět zaúřadovala první lajna, tentokrát byl na konci krátkého ťukesu JAN VÁCLAVEK. Asistence: Vojtěch Krejčiřík, Jakub Sirota.
     
    47:59
    Ondřej Kollár si odpyká trest za nedovolené bránění.
     
    45:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    FILIP CHYTIL přidává svou druhou branku v zápase a zvyšuje už na 7:1. Asistence: Jan Václavek.
     
    44:45
    Snížit mohl hostující Dubnický, když zachytil vyhození ševců z obranné třetiny, ale Budil mu obětavě padl do zamýšlené střely.
     
    43:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak domácí už zaznamenali branku ve všech herních situacích. Po typické zlínské kombinaci se prosadil DANIEL KOWALCZYK, který za Machače uklidil přesnou přihrávku Štěpána Fryšary. Asistence: Štěpán Fryšara, Jakub Jenáček.
     
    42:30
    Patrik Augustin je vyloučen za hrubost na dvě minuty.
     
    41:30
    Proti Jenáčkovi s Kočicou se teď vytáhl výbornou sérií zákroků Machač a drží skóre i nadále stejné. Následně se strhla drobná šarvátka, kterou sudí uhasili.
     
    37:26
    Menší trest inkasoval hostující Kollár – držení protihráče.
     
    36:23
    Opět šance dua Krejčiřík-Chytil a opět se do akce dostala maska Machače. Tentokrát je nutné hru přerušit, výstroj není dočasně v pořádku.
     
    29:33
    Závar před Machačem smrděl gólem, ale puk proskotačil mimo. Následně je hra přerušena. Gólman zelenožlutých inkasoval nějaký bolestivý zásah a není schopen pokračovat.
     
    29:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je to už 5:1. Pohotový byl na brankovišti FILIP CHYTIL, který ve skrumáži jako první našel Machačem vyražený kotouč a poslal jej do sítě. Asistence: Martin Padrnos.
     
    27:35
    Jiří Weintritt teď krásnou přihrávkou z vlastní třetiny poslal do úniku Kováře, ten ale tváří v tvář Odložilíkovi neobstál. Domácí gólman zasáhl betonem.
     
    25:19
    Agresivita teď ozdobila snažení Vsetína a hned z toho byla dobrá šance. Kovář se obtočil okolo Odložilíkovy klece a málem kotouč zasunul za domácího brankáře. To se však nestalo a hostující forvard měl čas na několik dorážek. Všechny však skončily na betonu domácího gólmana.
     
    24:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Lajdáctví a nedůraz teď umožnili Zlínu počtvrté skórovat, tentokrát v oslabení. Krejčiřík s Chytilem původně jen plánovali tahat čas za Machačovou brankou, dostali ale spoustu prostoru, a tak neváhali vybruslit před bránu, kde se z několikáté dorážky prosadil právě VOJTĚCH KREJČIŘÍK. Asistence: Filip Chytil.
     
    22:58
    A hosté si vynutili faul. Příliš horlivý byl při napadání Dvořáček a za podražení si odpyká dvě minuty.
     
    21:11
    Další šance zlínských, puk se odrazil o zadní mantinel, vrátil se před branku a pro poskakující gumu si sjel obránce Jenáček, který z voleje mířil do prázdné branky. Ke štěstí Machače ale minul.
     
    20:39
    Václavek teď hledal před brankou úplně osamoceného Krejčiříka, který ale prudký pas nedokázal zasáhnout a uklidit tak do brány.
     
    19:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín přidává třetí branku a nutno říct, že domácí měli hromadu štěstí. Do odraženého puku práskl z úhlu JAN MIKULEC a černá guma najednou poskakuje v brance! Nepříjemný okamžik pro hosty. Asistence: Kryštof Dvořáček, Radim Budil.
     
    16:57
    Vsetín jde do oslabení. Jiří Weintritt ještě chvíli diskutoval s rozhodčím, je to ale marné. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě za hosty odpyká Dubnický.
     
    15:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak přece! Domácí vrací vedení na svou stranu a i třetí branka se zrodila z důrazu. DANIEL DLABAJA propálil Machače. Asistence: Daniel Kowalczyk, Štěpán Fryšara.
     
    14:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí ale v rozehrávce zaváhali a Vsetínským se podařilo vyrovnat. Dostatečně důrazný byl metr před brankovištěm MICHAL WEINTRITT, který s notnou dávkou štěstí dostal puk pod Odložilíkem do branky. Asistence: Matěj Dubnický.
     
    08:05
    Na druhé straně mohl vyrovnat Čechmánek! Hostující borec zůstal osamocený na levém kruhu, ale střelu na bližší tyč příliš utáhl. Puk minul konstrukci brány o několik decimetrů.
     
    07:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí otvírají po závaru před Hermanem skóre utkání! Nejdůraznějším hráčem byl v předbrankovém prostoru VOJTĚCH KREJČIŘÍK, který puk dostal až do sítě. Asistence: Filip Chytil, Jan Václavek.
     
    04:33
    Kovář si odpyká dvě minuty za hákování.

    Marek Janoš

    Branky a nahrávky: 8. Krejčiřík (Chytil, Václavek), 16. Dlabaja (Kowalczyk, Fryšara), 20. Mikulec (Dvořáček, Budil), 25. Krejčiřík (Chytil), 30. Chytil (Padrnos), 44. Kowalczyk (Fryšara, Jenáček), 46. Chytil (Václavek), 49. Václavek (Krejčiřík, Sirota), 56. Václavek (Chytil), 57. Václavek (Krejčiřík, Padrnos) – 15. M. Weintritt (Dubnický)


    Berani Zlín: Odložilík (Šimonů) – Padrnos, Sirota, Gába, Jenáček, Budil, Marek, Fridrich – Fryšara, Václavek, Mikulec, Chytil, Kočica. Dvořáček, Krejčiřík, Kotek, Kenša, Dlabaja, Kowalczyk.
    VHK ROBE Vsetín: Machač (Herman) – Pařízek, Krůžela, Nadymáček, Weintritt J., Kollár, Augustin, Richter – Dostál, Koňařík, Hrňa, Dubnický, Weintritt M., Čechmánek, Sušeň, Humplík, Kovář, Vilém.

    Rozhodčí: Obadal – Topič, Simkovič
    bahis siteleri