Havlíčkův Brod – Jihlava 1:2 (kon.) | Ústí n/L – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 6:3 (kon.)
Písek – K. Vary 0:14 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 5:3 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 2:1 (kon.)
Letňany – Slavia 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Neděle 06.09.2015, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    Je dobojováno. Derby Vysočiny v Kotlině nakonec vyhrála Dukla 2:1, když Havlíčkův Brod dokázal snížit až dvanáct sekund před koncem zásluhou Michala Teplého. Dukla dnes byla přeci jen o něco lepší a tři body si zaslouží. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek víkendu. (12:08:54)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Nakonec z toho byla ještě velká šance, když domácí dokázali posunout puk před soupeřovu bránu, ale ránu z velké skrumáže dokázal brankář Juřička pokrýt!
     
    59:48
    Havlíčkův Brod si ještě bere oddechový čas a zkouší hru bez brankáře!
     
    59:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec přeci jen dočkali alespoň čestné branky, ale o dělbě bodů už je zřejmě rozhodnuto, mohou jen litovat, že nesnížili dřív! Matěj Krejčí posunul puk na MICHALA TEPLÉHO, který se bleskově zorientoval před brankovištěm a bekhendem dokázal dopravit puk podél pravé tyčky padajícího gólmana Juřičky do sítě! Asistence: Matěj krejčí.
     
    59:03
    Už se hraje poslední minuta zápasu, Havlíčkův Brod operuje s pukem ve středním pásmu.
     
    58:38
    Adam Najman se pokusil překvapit brankáře Arbelovského z velkého úhlu, ale to se mu nepovedlo. Brankář Arbelovský si prostor u tyčky pohlídal.
     
    58:12
    Hosté získali puk a kombinují s ním v útočném pásmu.
     
    57:49
    Havlíčkův Brod prošel po pravém křídle do středního pásma, ale zde mu cestu zatarasil jeho krajský rival. Bojuje se u hrazení v blízkosti trestných lavic.
     
    57:25
    Jakub Filip (JIIH) se ocitl na pravém křídle s pukem, potáhl si ho až před brankoviště a hledal skulinku mezi betony gólmana Arbelovského. Sice ji našel, ale puk proletěl vedle brány. Navíc brodského muže s maskou ve velké rychlosti porazil. To se nelíbilo Pavlu Zvěřinovi (HBR), který bránil svého gólmana a pusitl se do bitky. Oba hráči dostali trest na 2 minuty za hrubost.
     
    57:14
    Dukla získala puk a po mantinelu ho poslala do útočného pásma.
     
    56:33
    Havlíčkův Brod už kombinuje v útočném pásmu, pokud chce pomýšlet ještě na body, musí co nejdříve snížit.
     
    56:18
    Domácí hráči nedokázali vyhodit puk pryč ze svého pásma, čehož využil Jan Úlovec. Po zisku puku se rychle otočil a z kruhu našel náruč brankáře Arbelvoského.
     
    56:08
    Hosté mají utkání stále pevně pod kontrolou. Soupeře se jim daří držet v jeho pásmu a čas pomalu ubíhá.
     
    55:49
    A další zákrok gólmana Arbelovského, který si tentokrát poradil u první tyčky s ranou z úhlu. Vhazování proběhne v kruhu po jeho levé ruce.
     
    55:29
    Adam Najman si srovnal mezi kruhy puk na svou hůl a vypálil zápěstím. Brankář Arbelovský uprostřed brankoviště kotouč na hrudi pokryl.
     
    55:04
    Domácí vyhráli vhazování v útočném pásmu, jenže dlouho se s pukem v blízkosti gólmana Juřičky neohřáli. Dopředu už uhánějí červenožlutí.
     
    54:36
    Domácí soubor teď aktivním pohybem zatopil svému soupeři, který po zisku kotouče raději neriskoval ošemetnou rozehrávku a vyhodil na icing.
     
    54:11
    Broďáci opět vrhli své síly do ofenzivy, jenže už je to obehraná písnička. Důrazná jihlavská defenziva je do předbrankového prostoru nepustila.
     
    53:48
    Hra je teď značně rozháraná, kotouč se rychle stěhuje po ledové ploše sem a tam. Šancí ale vidíme jako šafránu.
     
    53:28
    Před brankářem Arbelovským teď bylo hodně rušno a hosté se probili ke střele z mezikruží, ale maskovaná opora Bruslařů si poradila.
     
    53:10
    Dukla hraje teď přesně to, co potřebuje. S pukem operuje v útočném pásmu. Jak se říká, nejlepší obrana je útok.
     
    52:54
    Marek Tecl si dobře najížděl za jihlavskou obranu a číhal na nahrávku, ale byl zády k puku a pas od Pavla Zvěřiny mu projel pod holí.
     
    52:35
    Hokejisté z krajského města Vysočiny se usadili v útočném území, ale než stihli něco vymyslet, byli o kotouč připraveni v jeho rohu po důrazném souboji.
     
    52:08
    Havlíčkobrodská družina stále bojuje, to se jí nedá rozhodně upřít. Uvidíme, jestli se dočká kýženého snížení a zdramatizuje ještě zápas.
     
    51:53
    Brankář Juřička nakonec přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Nahozený kotouč od modré čáry doplachtil do jeho náruče.
     
    51:22
    Havlíčkobrodští dorostenci se drží v útočném pásmu, jenže hodně těžko se proti zkonsolidované obraně soupeře zatím prosazuje.
     
    51:05
    Dukla už je kompletní, oslabení sehrála velmi dobře.
     
    50:49
    Jihlava opět vybojovala hrací předmět a odstřelila ho do bezpečí.
     
    50:25
    Havlíčkův Brod rozvinul v útočném pásmu přesilovkovou kombinaci, ale ta s sebou nic nebezpečného pro brankáře Juřičku nepřinesla.
     
    50:05
    Zatím se jí daří držet hru u brodské brány, což jí šetří cenné sekundy z vyloučení.
     
    49:50
    Dukla získala puk a rychle ho odpálila přes celou délku hřiště.
     
    49:25
    Havlíčkobrodská družina se drží na dostřel gólmana Juřičky, jenže nemá dostatek času ani prostoru na to, aby zakončila. Hosté se velmi dobře brání.
     
    49:05
    Jindřich Kardoš z pravého kruhu vystřelil do betonů brankáře Arbelovského, kterého potom naprosto zbytečně strčil do brány najíždějící Martin Zadražil (JIH). Po právu dostává 2 minuty za podražení.
     
    48:42
    Miroslav Juda dokázal zakončit i při vlastním oslabení, když z mezikruží prověřil pevnost betonu gólmana Arbelovského. Brod už má puk.
     
    48:28
    Havlíčkobrodští mladíci se v přesilovce zatím hodně trápí, dokonce se jim nedaří vyvézt puk ani z vlastní třetiny.
     
    48:15
    Tohle přesně teď hosté potřebují. získat puk a pozdržet ho v útočném pásmu, což se jim teď v jeho rohu povedlo.
     
    47:59
    Jihlava získala puk a vyhodila.
     
    47:40
    Od modré čáry vypálil Viktor Horák, ale trefil jen hůl protihráče před sebou, od níž se kus černé gumy odrazil do ochranné sítě.
     
    47:25
    Michal Teplý nevymýšlel nic složitého a i z těžkého úhlu na pravé straně vystřelil. Jeho zápěstní rána proletěla ale jen vedle Juřičkovy svatyně.
     
    47:12
    Dukle se stále nepovedlo vyhodit a je pod tlakem.
     
    46:58
    Domácí se hned usadili v útočném pásmu a kombinují v postavení velkého pětiúhelníku kolem gólmana Juřičky.
     
    46:38
    Další příležitost pro Havlíčkův Brod. Rozhodčí vykázal ke dvěma minutám na lavici hanby Vítězslava Brože (JIH) za podražení.
     
    46:18
    Sledujeme dlouhý a urputný souboj o puk v rohu havlíčkobrodského pásma.
     
    45:59
    Domácí se museli rychle vracet, protože Jihlavě se po zisku puku otevřel volný prostor. Pomoci musel svým spoluhráčům v poli brankář Arbelovský, který vybruslil ze svého území a holí rozehrál.
     
    45:31
    Hned trojice mladých Bruslařů se snažila probít ke střele v předbrankovém prostoru, kde byla velká skrumáž. Domácí udrželi pásmo.
     
    45:09
    Hosté jsou pod velkým tlakem. Nedaří se jim uzmout svému soupeři z Kotliny kotouč a vyvézt ho do bezpečnějších prostorů hřiště.
     
    44:49
    Havlíčkův Brod má teď na své straně značnou územní převahu, ale zatím ji nepřetavil v gólovou šanci nebo dokonce kýžené snížení.
     
    44:30
    Jakub Adam se dostal k puku na modré čáře při kombinaci svého týmu v útočném pásmu, ale jeho rána byla sražena vedle pravé Juřičkovy tyčky.
     
    44:07
    A stejná situace se opakuje, odpískáno další postavení mimo hru souboru z Kotliny.
     
    43:50
    Broďáci založili bleskový kontr, ale nakonec z něj nedokázali vytěžit zakončení, protože jejich postup k soupeřově bráně zastavil hvizd sudího kvůli ofsajdu.
     
    43:26
    Tomáš Vála před brankou bojoval s přesilou protihráčů a moc nechybělo k tomu, aby se protlačil k volně ležícímu puku. Domácí ale vše zvládli.
     
    43:05
    Kotouč nebezpečně poskakoval před brankovištěm gólmana Arbelovského a Jaroslav Musil se snažil přes svého strážce dorážet, ale bez úspěchu.
     
    42:41
    Na úrodnou půdu nedopadl ani bleskový přechod do útočného pásma v podání Jihlavy, která se provinila postavením mimo hru.
     
    42:19
    Havlíčkův Brod po zisku kotouče ve středním pásmu rychle vyrazil v hojném počtu kupředu, ale než přejel modrou čáru, byl o kotouč připraven.
     
    41:59
    Dukla musí bojovat o puk ve vlastním pásmu, soupeře ale teď drží daleko od svého brankáře.
     
    41:40
    Trápení mladých Bruslařů v koncovce pokračuje zatím i ve třetí třetině. Další střela z pravé strany totiž nezasáhl svůj cíl zhruba o metr.
     
    41:17
    Oba týmy podnikly neúspěšné útočné výpady, když se nedokázaly na delší dobu usadit v útočném pásmu nebo zakončit.
     
    40:53
    Domácí přenesli hru na druhou stranu hřiště a díky nahozenému puku získali vhazování v tomto území.
     
    40:36
    Tvrdá rána od modré čáry letěla po ledě a brankář Arbelovský měl na ni dobrý výhled. Puk tak vykopl pravým betonem do bezpečí.
     
    40:22
    Hosté jsou na dostřel gólmana Arbelovského, ale o kotouč hodně často musí bojovat v blízkosti hrazení.
     
    40:05
    Dukla vyhrála vhazování ve středovém kruhu a znovu si pomohla k zisku postavení v útočném pásmu nahozením podél mantinelu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část nabídla vyrovnaný hokej, ale spokojenější odjíždí do kabin Jihlava, která navýšila při výhodné přesilovce své vedení, když se prosadil Jaroslav Musil. Před třetím dějstvím, jež začne zhruba v 11:36, svítí na tabuli stav 0:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Dukla si nakonec pod tlakem pomohla vyhozením na zakázané uvolnění a vypadá to, že perné chvilky v závěru prostřední části nakonec zvládne.
     
    39:23
    Havlíčkův Brod je v závěru druhé třetiny lepší, ale chybí mu kvalitnější koncovka. Jihlava i nadále náporu odolává a drží dvoubrankové vedení.
     
    39:03
    Tohle vypadalo nadějně pro havlíčkobrodské barvy! Marek Tecl mohl s Tomášem Kohoutem postupovat dva na jednoho, ale prvně jmenovaný nechal puk za sebou!
     
    38:35
    Další rána chvíli po vhazování, brankář Juřička měl ale dobrý výhled a těžil i ze svého dobrého postavení u první tyčky.
     
    38:13
    Lukáš Pokorný převzal puk v pravém kruhu a sjel si s ním blíž k bráně. Z úhlu tvrdě vypálil, ale u první tyčky měl místo brankář Juřička dobře pohlídané.
     
    37:59
    O kotouč ale velmi rychle po další nepřesnosti přišla a musí uhánět rychle zpátky před havlíčkobrodským protiútokem, který jí teď hrozí.
     
    37:39
    Dukla už vybojovala kotouč a může se s ním na chvíli zase přesunout dopředu, čímž nechá vydechnout své přetížené zadní řady.
     
    37:17
    Jihlava má teď v defenzivě velké problémy. Havlíčkobrodští útočníci se velmi dobře pohybují, ale zatím to nedokázali podpořit kvalitní střelou.
     
    36:57
    Havlíčkobrodský nápor pokračuje, ale gólman Juřička může ve svém brankovišti zůstat zatím klidný, protože jeho obránci hrají skvěle.
     
    36:38
    Broďáci teď hrají velmi dobře a drží kotouč v útočném pásmu. Jihlavská obrana má plné ruce práce, aby je udržela na uzdě.
     
    36:15
    Hosté jsou na ledě už v kompletním složení, i další oslabení ustáli bez úhony. Hraje se 5 na 5:
     
    36:08
    Puk nebezpečně poskakoval kolem jihlavského brankoviště, ale havlíčkobrodští hráči toho nedokázali využít ve svůj prospěch. Stále ale drží pásmo.
     
    35:40
    Vzápětí to zkusil z podobné pozice i Michal Teplý, který se vší silou opřel do puku. Kotouč ale skončil po jeho ráně jen v ochranné síti.
     
    35:24
    Richard Cachnín převzal puk na modré čáře a tvrdě vypálil, ale jen do betonů brankáře Juřičky, který stále drží čisté konto.
     
    35:10
    Havlíčkův Brod už se procpal s kotoučem do útočného pásma a snaží se nahrávkami rozpohybovat jihlavskou obrannou čtveřici.
     
    34:58
    Hosté si teď počínají v početní nevýhodě velmi dobře a drží hru stále v blízkosti brodské brány, což jim pochopitelně v oslabení a za vedení 2:0 nahrává do karet.
     
    34:37
    Jihlava vyvezla puk do útočného pásma a i při vlastním oslabení zahrozila. Rána z pravé strany ale byla hodně nepřesná.
     
    34:15
    Domácí soubor sevřel svého soka v jeho pásma a vytvořil si nadějnou příležitost. Michal Teplý postrčil puk před brankoviště na Marka Tecla, jenž z první vypálil těsně vedle. Jan Trávník (JIH) si přitom pomohl podražením.
     
    33:47
    Havlíčkův Brod získal puk a vyvezl ho do útočného pásma, kde ale nedokázal zakončit a vpředu uhání znovu jihlavští hokejisté.
     
    33:25
    Jan Trávník převzal puk v prostoru kruhů a z mírného úhlu na pravé straně zkusil zápěstní střelu, jež doplachtila do náruče gólmana Arbelovského.
     
    33:09
    Ze svého rychlého útoku nakonec nedokázal vytěžit nic, ještě než stihl zakončit kotouče se chopila znovu Dukla.
     
    32:49
    Havlíčkův Brod odzbrojil po chvíli snažení unavenou pětici protihráčů ve svém pásmu a už pílí po pravém křídle směrem kupředu.
     
    32:24
    Jihlava se tlačí do zakončení hodně vehementně a havlíčkobrodské defenzivě to činí velké problémy. Brankář Arbelovský ale drží svůj tým.
     
    32:02
    Dukla má v těchto chvílích hru pod kontrolou a pokračuje v útočné aktivitě. Brankář Arbelovský musí být ve svém území neustále ostražitý.
     
    31:50
    Lukáš Pokorný číhal za zády jihlavských obránců, ale nahozený kotouč jeho spoluhráče k němu nakonec neprošel, když dobrou obrannou práci odvedl hostující hráč.
     
    31:26
    Domácí soubor získal puk a přesunul děj hry do útočného pásma, kde se snaží postupnou kombinací přejít do vhodné palebné pozice.
     
    31:09
    Havlíčkobrodští mladíci to teď mají hodně těžké. Jihlava velmi dobře bruslí a drží je i nadále pod soustavným tlakem.
     
    30:47
    Jihlava je na koni a pokračuje v obléhání havlíčkobrodské brány.
     
    30:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec přesilovku využili a odskakují Havlíčkovu Brodu na dvoubrankový rozdíl! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Adam Najman – Jan Úlovec – JAROSLAV MUSIL, přičemž posledně jmenovaný byl nejdůraznější ve skrumáži před brankou a dostrkal kotouč za záda gólmana Arbelovského! Asistence: Jan Úlovec, Adam Najman.
     
    30:08
    Domácí jsou zatlačeni hluboko ke své bráně, hosté ale zatím nedokázali vystřelit.
     
    29:56
    Jihlava už si postupným útokem proklestila cestu zpět do útočného pásma.
     
    29:38
    Obranná čtveřice domácích odvedla velmi dobrou práci, když zatáhla hru do rohu jihlavského pásma a ušetřila zde cenné vteřinky ze svého trestu.
     
    29:20
    Havlíčkův Brod získal puk a vyvezl ho po levém křídle až do útočného pásma.
     
    29:11
    Jihlavští beci si několikrát vyměnili puk na modré čáře, Jan Trávník si vybruslil na okraj pravého kruhu a z velkého nápřahu tvrdě vystřelil. Gólman Arbelovský byl na místě a zasáhl betony.
     
    28:49
    Pavel Zvěřina (HBR) – 2 minuty – faul kolenem.
     
    28:49
    Nepříjemnost pro domácí Bruslaře, hosté mají k dispozici 21 sekund přesilovky 5 na 3. Jihlava cítí šanci na zvýšení svého vedení a bere si oddechový čas.
     
    28:36
    Nakonec to červenožlutým přeci jen vyšlo a už kombinují na dostřel brankáře Arbelovského.
     
    28:14
    Dukla se teď trápí s přechodem do útočného pásma, obranná čtveřice Havlíčkova Brodu hlídá svou modrou čáru velmi zodpovědně.
     
    27:58
    Havlíčkův Brod po dlouhém snažení nakonec získal puk a rychle ho odpálil přes celou délku hřiště do bezpečí u gólmana Juřičky.
     
    27:45
    Hosté sice drží puk na svých holích v blízkosti brodské brány, ale nedaří se jim vymanit se z obležení protihráčů a přesněji zakončit.
     
    27:25
    Dukla zvládla dobře vhazování v útočném pásmu a už kombinuje.
     
    27:10
    Brankář Arbelovský musel dvakrát zasahovat betony, když hosté prověřili jeho pozornost od modré čáry. Na lavici hanby usedá Jakub Krajíček (HBR) za hákování.
     
    26:59
    Hosté teď zamkli svého soka u jeho brány a dostávají se často do zakončení, kterému však zatím chybí o něco větší přesnost.
     
    26:48
    Nakonec z toho bylo jen postavení mimo hru. Ostrý hit, který byl ale čistý, schytal přitom Tomáš Vála.
     
    26:11
    Domácím se povedlo po zisku kotouče přesunout děj hry do středního pásma, Dukla musí založit nový útok a najít si cestu do Arbelovského blízkosti.
     
    25:51
    Dukla se zabydlela v útočném pásmu, ale horko těžko se probíjí do zakončení. Obrana Bruslařů je teď pevná jako skála.
     
    25:21
    Hra je teď hodně neurovnaná a plná nepřesností. Kotouč rychle střídá svého majitele, ani jednomu z týmů se nedaří založit dobrý útok.
     
    24:50
    S návratem vyloučeného hráče Jihlavy na led ještě vypálil bez přípravy z pravého kruhu Richard Cachnín, ale prověřil jen pevnost Juřičkových betonů.
     
    24:36
    Rána střídá ránu, gólman Juřička se za svou přetíženou obrannou čtveřicí rozhodně nenudí a musí vytahovat jeden dobrý zákrok za druhým.
     
    24:15
    Havlíčkobrodští mladíci hrají přesilovku velmi dobře a i nadále drží svého soupeře pod tlakem.
     
    24:00
    V levém kruhu převzal puk Marek Tecl a vypálil dobře ke vzdálenější tyčce, ale jeho projektil skvěle zlikvidoval lapačkou gólman Juřička.
     
    23:46
    Tomáš Kohout měl dost místa za bránou a hledal před ní své postavené spoluhráče. Kotouč ale ukryl ve své moci brankář Juřička.
     
    23:32
    Michal Teplý tvrdě vypálil od modré čáry, ale brankář Juřička měl dobrý výhled a schoval puk ve své nastavené lapačce až do přerušení hry.
     
    23:21
    Rána Richarda Cachnína z okraje pravého kruhu neprošla hradbou těl mezi kruhy a nikdo z domácích následně nedokázal ve skrumáži vystřelit.
     
    23:11
    Havlíčkův Brod vyhrál důležité vhazování a už kombinuje v přesilovkovém postavení.
     
    22:50
    Dukla to přehnala s důrazem v útočném pásmu a čeká ji oslabení. Dvouminutový trest za vysokou hůl obdržel Jan Trávník (JIH).
     
    22:28
    Jihlava se teď pokouší sevřít soupeře pod tlak, ale nedaří se jí udržet na delší dobu hrací předmět pod svou kontrolou. Domácí pravidelně posouvají puk do středního pásma.
     
    22:07
    Domácí soubor získal puk ve svém pásmu a raději si nekomplikoval situaci. Je z toho vyhození na zakázané uvolnění.
     
    21:46
    Lukáš Pokorný se pustil mezi přesilu protihráčů v útočném pásmu a málem se dostal do dobré pozice. Kotouč mu ale utekl z hole až k mantinelu.
     
    21:37
    Domácí už drží puk na svých holích a rozehrávají od své brány.
     
    21:20
    Dobrou nahrávku dostával před brankoviště Vítězslav Brož, který ale nedokázal trefit puk! Vzápětí pálil z mezikruží Tomáš Vála, ale jen do náruče gólmana Arbelovského.
     
    20:59
    Jihlava už postupuje s pukem do útočného pásma po levém křídle.
     
    20:37
    Hosté se protlačili do útočného pásma a připsali si na konto další střelu na bránu. Kotouč letící z levého kruhu ale schoval v náruči gólman Arbelovský.
     
    20:26
    Přetlačovaná u levého mantinelu jihlavského pásma skončila vysokou holí jednoho z domácích hráčů. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    20:10
    Havlíčkův brod se po vhazování nastěhoval do útočného pásma, ale o kotouč zde musí svádět četné souboje v blízkosti hrazení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka patřila ve svém úvodu Jihlavě, která svůj tlak korunovala gólem z hole Adama Najmana. Havlíčkův Brod ale zlepšil postupem času svou hru, dostával se potom častěji do zakončení. Před prostřední částí, jež začne zhruba v 10:50, platí v Kotlině stav 0:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:44
    Domácí získali puk ve středním pásmu a založili rychlý protiútok. Ten byl sice zpomalený, ale Lukáš Pokorný z rohu pásma hledal před brankovištěm dobře postaveného Richarda Cachnína, který však na rychle letící puk nedosáhl!
     
    19:17
    Útočníci Jihlavy vyslali několik tvrdých střel z blízkosti modré čáry, ale razance byla na úkor přesnosti. Brankář Arbelovský puk kontroloval pohledem.
     
    19:06
    Jihlava si dobře pohlídala prostor ve středním pásmu a po zisku kotouč už s ním uhání dopředu.
     
    18:40
    Havlíčkův Brod nakonec získal po chvíli snažení puk do své moci a může ze zákrytu své brány v klidu rozehrát.
     
    18:11
    Tohle bylo hodně nebezpečné! Domácí nedokázali dobře pokrýt Tomáše Válu, který zblízka dvakrát dorážel. Arbelovského betony však byly na místě!
     
    17:57
    Hra se nám přesunula na druhou stranu, teď už si hledají krátkými nahrávkami prostor ke střele hosté z Jihlavy.
     
    17:30
    Domácí hráči předvedli dobrý důraz před brankovištěm, kde soupeři pořádně zatopili. Nikdo z nich ale nedokázal šťouchnout puk za ležícího gólmana Juřičku.
     
    17:05
    Vhazovat se bude ve středním pásmu, protože Havlíčkobrodští se dopustili technického přestupku. Píská se jejich postavení mimo hru.
     
    16:49
    Zatímco v úvodní části zápasu měla Jihlava hru pevně pod kontrolou, teď se musí mnohem častěji bránit a Havlíčkův Brod si vytváří slibné šance. Rána z kruhu neměla vůbec špatné parametry, ale gólman Juřička se znovu vyznamenal.
     
    16:20
    Domácí vyhráli dlouhou přetlačovanou v prostoru kruhů a už míří s pukem kupředu.
     
    16:10
    Dukla nakonec dokázala po levém křídle projít do útočného pásma přes zahuštěné střední pásmo a vyměňuje si puk kolem gólmana Arbelovského.
     
    15:55
    Vše je už v pořádku, můžeme pokračovat.
     
    15:55
    Vypadá to, že jihlavská brána je také posunutá. Snad nás nečeká tak dlouhá prodleva, jako když se stejná situace stala v brodském pásmu.
     
    15:55
    Havlíčkův Brod vyslal další ránu z pravého kruhu, s níž si brankář Juřička v pohodě poradil. Domácí jsou vykázáni z útočného pásma kvůli postavení hráče v brankovišti.
     
    15:32
    Radim Pejchal pláchnul jihlavským zadákům a při přečíslení 2 na 1 vzal zodpovědnost na sebe. Jeho rána z levého kruhu na protější tyč ale byla trochu nepřesná!
     
    15:09
    Dukla se teď musí soustředit na hlídání svých zadních vrátek, na které rozjetí Bruslaři teď usilovně buší. Zatím náporu odolává.
     
    14:50
    Domácí zlepšili pohyb a dostávají se teď s pukem na holích mnohem častěji do blízkosti brodské brány.
     
    14:35
    Broďáci přišli po nepřesné nahrávce o útočné pásmo a píská se jejich postavení mimo hru.
     
    14:15
    Havlíčkobrodští mladíci se teď dobře tlačili do brány a dotlačili kotouč za brankovou čáru. Pokud se nemýlím, byl to Tomáš Kohout. Brodská radost je ale zbytečná, branka neplatí kvůli kopnutí nohou!
     
    13:57
    Teď už mají kotouč ve své moci domácí a ženou se vpřed napříč středním pásmem.
     
    13:26
    Dukla stále diktuje tempo hry a Bruslařům kotouč do držení moc nepůjčuje. Havlíčkobrodská obrana se brání s vypětím všech sil, ale zatím úspěšně.
     
    13:07
    Havlíčkobrodská družina se v oslabení ubránila, hraje se 5 na 5.
     
    12:58
    Matěj Daňhel nejdříve nahazoval z levé strany před brankoviště, ale tam nenašel nikoho ze spoluhráčů. Jeho ránu z úhlu potom schoval v lapačce brankář Arbelovský.
     
    12:37
    Havlíčkův Brod je stále pod tlakem, nedaří se mu získat puk a alespoň ho na chvíli odstřelit do bezpečného prostoru hřiště, po čemž by si mohla obrana na chvíli odpočinout.
     
    12:12
    Dukla dokáže svého soupeře pořádně zmáčknout. Má rychlé a šikovné útočníky, kteří se dokáží prosadit jeden na jednoho a nebezpečně vypálit.
     
    11:59
    Hostující kapitán Jan Trávník vystřelil z okraje levého kruhu a už zvedal radostně ruce nad hlavu, ale trefil jen boční síťku brodské brány.
     
    11:40
    Svižná rána vyletěla od modré čáry, ale gólman Arbelovskký měl dobrý výhled a vykopl puk do bezpečí svými připravenými betony.
     
    11:24
    Můžeme pokračovat ve hře.
     
    11:24
    Jihlava zatím v úvodní dvacetiminutovce dominuje. Vytvořila si několik slibných šancí a po zásluze vede 1:0. Uvidíme, jak na to odpoví svěřenci trenérského tandemu Aleš Kraučuk – Petr Adam.
     
    11:24
    Stále ještě čekáme na ledaře, který by měl vzniklý problém rychle odstranit.
     
    11:24
    hráči obou týmů se zatím zahřívají alespoň bruslením.
     
    11:24
    Po tvrdém souboji před bránou byla brána vychýlena ze svého postavení a čeká se na její ukotvení do předepsaného postavení.
     
    11:24
    Dvě střelecké příležitosti si Dukla hned vytvořila při své přesilovce. Od modré čáry vypálil Adam Rusňák, ale jen do náruče brankáře Arbelovského. Po další ráně od modré čáry zblízka dorážel důrazný Matěj Daňhel, ale brankář Arbelovský předvedl skvělý zákrok betonem a nepustil puk za brankovou čáru!
     
    11:07
    Michal Teplý (HBR) – 2 minuty – sekání.
     
    10:47
    Hodně rušno teď bylo před gólmanem Arbelovským, který vyrazil ránu od modré čáry, ale jeho spoluhráči nedokázali vyhodit. Hosté ale zmatku před bránou nevyužili.
     
    10:15
    Havlíčkův Brod je teď pod velkým tlakem. Jihlava se drží v útočném pásmu a snaží se hodně střílet, ale chybí tomu větší přesnost.
     
    09:54
    Dukla už drží puk na svých holích a vyměňuje si ho v blízkosti brankáře Arbelovského. ten zatím mohl zůstat klidný, puk na něj Jihlava nevystřelila.
     
    09:29
    Hraje se s minimem přerušení, teď sledujeme tuhý boj o puk v blízkosti středového kruhu.
     
    09:08
    Domácí už se začínají více osmělovat směrem dopředu. Hokejisté z krajského města Vysočiny jsou ale vzadu i nadále pečliví a nepřipouštějí větší šance.
     
    08:46
    Hra se nám přelévá ze strany na stranu, zatím sledujeme hodně útočný hokej, který s sebou ale moc šancí nepřináší. Obránci si plní své úkoly dobře.
     
    08:30
    Dukla se probila do blízkosti gólmana Arbelovského, ale přes dobře zformovanou obranu svého soupeře se neprobila do koncovky.
     
    08:05
    Hra je přerušena a rozhodčí nařídil vhazování ve středním pásmu.
     
    07:49
    Domácí jsou teď aktivní a hodně vehementně se tlačí do blízkosti jihlavské brány. Jihlavská defenziva ale své území stráží hodně zodpovědně.
     
    07:15
    Domácí se snaží rychle odpovědět. Od modré čáry vypálil Jakub Adam, ale brankář Juřička si i přes zakrytý výhled dokázal poradit a střelu zlikvidoval.
     
    06:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    To, co dlouho viselo ve vzduchu, přichází – Dukla se ujímá vedení! Tomáš Vála předvedl hodně dobrou nahrávku a z prostoru kruhů vystřelil zápěstím ADAM NAJMAN, který svou ránu dokázal nasměrovat mimo dosah brankáře Arbelovského! Asistence: Tomáš Vála.
     
    06:44
    Jan Úlovec zkusil štěstí z úhlu na pravé straně, ale minul brodskou bránu. Kotouč se odrazil od zadního mantinelu a skončil v lapačce Dominika Arbelovského.
     
    06:33
    Dukla má na své straně stále značnou územní převahu a svírá Havlíčkův Brod u jeho brány.
     
    06:17
    A byla z toho nebezpečná střela z okraje kruhů. Brankář Arbelovský měl ale dobrý výhled a kotouč schoval ve své náruči do přerušení hry.
     
    06:05
    Hosté zvládli vhazování o něco lépe a už si znovu přihrávají na dostřel brankáře Arbelovského.
     
    05:50
    Jihlava je vykázána z útočného pásma, protože hrála v pásmu svého soupeře vysokou holí. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    05:28
    Dukla pokračuje v útočné aktivitě a chce se dostat do rychlého vedení. Havlíčkobrodská defenziva v čele s gólmanem Arbelovským ale zatím odolává.
     
    05:02
    Jihlava je kompletní. Oslabení odehrála velmi dobře, když soupeře k ničemu nepustila a navíc si sama vytvořila hodně dobrou šanci.
     
    04:47
    Havlíčkobrodská obrana na chvíli zaspala a hosté toho hned mohli využít ve svůj prospěch. Sám na bránu ujížděl Adam Rusňák, ale našel jen lapačku brankáře Arbelovského!
     
    04:26
    Jihlava pokračuje v dobrém bránění. Znovu získala puk a zavezla ho až do havlíčkobrodského pásma.
     
    04:10
    Domácí hokejisté se zatím trápí, vůbec se jim nedaří získat puk do své moci a přidržet ho u gólmana Juřičky, kde by se měli při přesilovce pohybovat.
     
    03:49
    Dukla teď odvedla v oslabení velmi dobrou práci, když vyvezla puk do útočného pásma a v jeho rohu chvíli přidržela. Už ale hrají domácí.
     
    03:28
    Na modré čáře dostal prostor Pavel Zvěřina a z mohutného nápřahu vypálil. Brankář Juřička byl ale znovu úspěšný, když utěsnil prostor u své pravé tyčky.
     
    03:15
    Mladí Bruslaři získali puk po vhazování a rychle zakončili z prostoru pravého kruhu. Brankář Juřička byl ale na místě a střelu schoval do náruče u bližší tyčky.
     
    03:02
    Jan Úlovec (JIH) se stal prvním vyloučením hráčem dnešního zápasu. Obdržel 2 minuty za hákování.
     
    02:29
    Dukla získala puk do své moci a znovu postupnou kombinací obléhá brodskou bránu.
     
    02:07
    Havlíčkův Brod se probil do útočného pásma, ale zde se nedokázal proti dobře postavené obraně svého krajského rivala prosadit.
     
    01:40
    Zatím jsou o něco aktivnější hosté z krajského města, ale na první větší příležitost na zimním stadionu v Kotlině zatím čekáme. Domácí soubor se dobře brání.
     
    01:15
    Havlíčkův Brod nakonec získal puk pod kontrolu a dostal se s ním na dostřel gólmana Juřičky, ale toho nedokázal prověřit. Jeho obrana zapracovala spolehlivě.
     
    00:59
    Jihlava několikrát dokázala zakončit, jenže v koncovce si počínala nepřesně a tak měl brankář Arbelovský usnadněnou práci.
     
    00:50
    Ani teď se nepovedlo mladým Bruslařům získat puk na delší dobu pod kontrolu a dostat ho pryč z blízkosti své brány. Jihlava i nadále útočí.
     
    00:25
    Hosté se sice nepřesnou nahrávkou připravili o kotouč, ale dříve, než ho stihli domácí vyvézt, tak se ho zmocnili. I nadále tak drží útočné pásmo.
     
    00:05
    Dukla vyhrála úvodní vhazování ve středovém kruhu a hned se nastěhovala do útočného pásma po nahození.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Adam, Krejčí, Zvěřina, Hybeš, Horák, Smolko – Kohout, Tecl "A", Teplý, Pejchal "C", Plíhal, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Kyncl, Krajíček

    HC Dukla Jihlava: Juřička (Lepeška) – Trávník "C", Rusňák, D. Piskač, Marek, Mareček, Juda – Filip, Musil, Daňhel, Úlovec "A", T. Vala "A", Najman, Brož, Zadražil, Kardoš

    Rozhodčí: Josef Barek – Petr Křivohlavý, Jan Kleprlík.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 60. Teplý (Krejčí) – 7. Najman (Vala), 31. Musil (Úlovec, Najman)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Adam, Krejčí, Zvěřina, Hybeš, Horák, Smolko – Kohout, Tecl "A", Teplý, Pejchal "C", Plíhal, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Kyncl, Krajíček
    HC Dukla Jihlava: Juřička (Lepeška) – Trávník "C", Rusňák, D. Piskač, Marek, Mareček, Juda – Filip, Musil, Daňhel, Úlovec "A", T. Vala "A", Najman, Brož, Zadražil, Kardoš

    Rozhodčí: Josef Barek – Petr Křivohlavý, Jan Kleprlík
    bahis siteleri