Havlíčkův Brod – Jihlava 1:2 (kon.) | Ústí n/L – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 6:3 (kon.)
Písek – K. Vary 0:14 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 5:3 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 2:1 (kon.)
Letňany – Slavia 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Neděle 06.09.2015, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    59:58
    Nakonec z toho byla ještě velká šance, když domácí dokázali posunout puk před soupeřovu bránu, ale ránu z velké skrumáže dokázal brankář Juřička pokrýt!
     
    59:48
    Havlíčkův Brod si ještě bere oddechový čas a zkouší hru bez brankáře!
     
    59:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec přeci jen dočkali alespoň čestné branky, ale o dělbě bodů už je zřejmě rozhodnuto, mohou jen litovat, že nesnížili dřív! Matěj Krejčí posunul puk na MICHALA TEPLÉHO, který se bleskově zorientoval před brankovištěm a bekhendem dokázal dopravit puk podél pravé tyčky padajícího gólmana Juřičky do sítě! Asistence: Matěj krejčí.
     
    57:25
    Jakub Filip (JIIH) se ocitl na pravém křídle s pukem, potáhl si ho až před brankoviště a hledal skulinku mezi betony gólmana Arbelovského. Sice ji našel, ale puk proletěl vedle brány. Navíc brodského muže s maskou ve velké rychlosti porazil. To se nelíbilo Pavlu Zvěřinovi (HBR), který bránil svého gólmana a pusitl se do bitky. Oba hráči dostali trest na 2 minuty za hrubost.
     
    49:05
    Jindřich Kardoš z pravého kruhu vystřelil do betonů brankáře Arbelovského, kterého potom naprosto zbytečně strčil do brány najíždějící Martin Zadražil (JIH). Po právu dostává 2 minuty za podražení.
     
    46:38
    Další příležitost pro Havlíčkův Brod. Rozhodčí vykázal ke dvěma minutám na lavici hanby Vítězslava Brože (JIH) za podražení.
     
    39:03
    Tohle vypadalo nadějně pro havlíčkobrodské barvy! Marek Tecl mohl s Tomášem Kohoutem postupovat dva na jednoho, ale prvně jmenovaný nechal puk za sebou!
     
    34:15
    Domácí soubor sevřel svého soka v jeho pásma a vytvořil si nadějnou příležitost. Michal Teplý postrčil puk před brankoviště na Marka Tecla, jenž z první vypálil těsně vedle. Jan Trávník (JIH) si přitom pomohl podražením.
     
    30:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec přesilovku využili a odskakují Havlíčkovu Brodu na dvoubrankový rozdíl! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Adam Najman – Jan Úlovec – JAROSLAV MUSIL, přičemž posledně jmenovaný byl nejdůraznější ve skrumáži před brankou a dostrkal kotouč za záda gólmana Arbelovského! Asistence: Jan Úlovec, Adam Najman.
     
    28:49
    Pavel Zvěřina (HBR) – 2 minuty – faul kolenem.
     
    27:10
    Brankář Arbelovský musel dvakrát zasahovat betony, když hosté prověřili jeho pozornost od modré čáry. Na lavici hanby usedá Jakub Krajíček (HBR) za hákování.
     
    22:50
    Dukla to přehnala s důrazem v útočném pásmu a čeká ji oslabení. Dvouminutový trest za vysokou hůl obdržel Jan Trávník (JIH).
     
    19:44
    Domácí získali puk ve středním pásmu a založili rychlý protiútok. Ten byl sice zpomalený, ale Lukáš Pokorný z rohu pásma hledal před brankovištěm dobře postaveného Richarda Cachnína, který však na rychle letící puk nedosáhl!
     
    18:11
    Tohle bylo hodně nebezpečné! Domácí nedokázali dobře pokrýt Tomáše Válu, který zblízka dvakrát dorážel. Arbelovského betony však byly na místě!
     
    15:32
    Radim Pejchal pláchnul jihlavským zadákům a při přečíslení 2 na 1 vzal zodpovědnost na sebe. Jeho rána z levého kruhu na protější tyč ale byla trochu nepřesná!
     
    14:15
    Havlíčkobrodští mladíci se teď dobře tlačili do brány a dotlačili kotouč za brankovou čáru. Pokud se nemýlím, byl to Tomáš Kohout. Brodská radost je ale zbytečná, branka neplatí kvůli kopnutí nohou!
     
    11:24
    Dvě střelecké příležitosti si Dukla hned vytvořila při své přesilovce. Od modré čáry vypálil Adam Rusňák, ale jen do náruče brankáře Arbelovského. Po další ráně od modré čáry zblízka dorážel důrazný Matěj Daňhel, ale brankář Arbelovský předvedl skvělý zákrok betonem a nepustil puk za brankovou čáru!
     
    11:07
    Michal Teplý (HBR) – 2 minuty – sekání.
     
    06:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    To, co dlouho viselo ve vzduchu, přichází – Dukla se ujímá vedení! Tomáš Vála předvedl hodně dobrou nahrávku a z prostoru kruhů vystřelil zápěstím ADAM NAJMAN, který svou ránu dokázal nasměrovat mimo dosah brankáře Arbelovského! Asistence: Tomáš Vála.
     
    04:47
    Havlíčkobrodská obrana na chvíli zaspala a hosté toho hned mohli využít ve svůj prospěch. Sám na bránu ujížděl Adam Rusňák, ale našel jen lapačku brankáře Arbelovského!
     
    03:02
    Jan Úlovec (JIH) se stal prvním vyloučením hráčem dnešního zápasu. Obdržel 2 minuty za hákování.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 60. Teplý (Krejčí) – 7. Najman (Vala), 31. Musil (Úlovec, Najman)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Adam, Krejčí, Zvěřina, Hybeš, Horák, Smolko – Kohout, Tecl "A", Teplý, Pejchal "C", Plíhal, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Kyncl, Krajíček
    HC Dukla Jihlava: Juřička (Lepeška) – Trávník "C", Rusňák, D. Piskač, Marek, Mareček, Juda – Filip, Musil, Daňhel, Úlovec "A", T. Vala "A", Najman, Brož, Zadražil, Kardoš

    Rozhodčí: Josef Barek – Petr Křivohlavý, Jan Kleprlík
    bahis siteleri