Havlíčkův Brod – Jihlava 1:2 (kon.) | Ústí n/L – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 6:3 (kon.)
Písek – K. Vary 0:14 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 5:3 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 2:1 (kon.)
Letňany – Slavia 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Neděle 06.09.2015, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    57:25
    Jakub Filip (JIIH) se ocitl na pravém křídle s pukem, potáhl si ho až před brankoviště a hledal skulinku mezi betony gólmana Arbelovského. Sice ji našel, ale puk proletěl vedle brány. Navíc brodského muže s maskou ve velké rychlosti porazil. To se nelíbilo Pavlu Zvěřinovi (HBR), který bránil svého gólmana a pusitl se do bitky. Oba hráči dostali trest na 2 minuty za hrubost.
     
    49:05
    Jindřich Kardoš z pravého kruhu vystřelil do betonů brankáře Arbelovského, kterého potom naprosto zbytečně strčil do brány najíždějící Martin Zadražil (JIH). Po právu dostává 2 minuty za podražení.
     
    46:38
    Další příležitost pro Havlíčkův Brod. Rozhodčí vykázal ke dvěma minutám na lavici hanby Vítězslava Brože (JIH) za podražení.
     
    34:15
    Domácí soubor sevřel svého soka v jeho pásma a vytvořil si nadějnou příležitost. Michal Teplý postrčil puk před brankoviště na Marka Tecla, jenž z první vypálil těsně vedle. Jan Trávník (JIH) si přitom pomohl podražením.
     
    28:49
    Pavel Zvěřina (HBR) – 2 minuty – faul kolenem.
     
    27:10
    Brankář Arbelovský musel dvakrát zasahovat betony, když hosté prověřili jeho pozornost od modré čáry. Na lavici hanby usedá Jakub Krajíček (HBR) za hákování.
     
    22:50
    Dukla to přehnala s důrazem v útočném pásmu a čeká ji oslabení. Dvouminutový trest za vysokou hůl obdržel Jan Trávník (JIH).
     
    11:07
    Michal Teplý (HBR) – 2 minuty – sekání.
     
    03:02
    Jan Úlovec (JIH) se stal prvním vyloučením hráčem dnešního zápasu. Obdržel 2 minuty za hákování.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 60. Teplý (Krejčí) – 7. Najman (Vala), 31. Musil (Úlovec, Najman)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Adam, Krejčí, Zvěřina, Hybeš, Horák, Smolko – Kohout, Tecl "A", Teplý, Pejchal "C", Plíhal, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Kyncl, Krajíček
    HC Dukla Jihlava: Juřička (Lepeška) – Trávník "C", Rusňák, D. Piskač, Marek, Mareček, Juda – Filip, Musil, Daňhel, Úlovec "A", T. Vala "A", Najman, Brož, Zadražil, Kardoš

    Rozhodčí: Josef Barek – Petr Křivohlavý, Jan Kleprlík
    bahis siteleri