Liberec – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 0:3 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
HC Plzeň – K. Vary 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 3:4 (po pr.) | Č. Budějovice – Sparta 6:3 (kon.)
Olomouc – Třinec 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 10.09.2015, 19:00 • DRFG Arena, Brno • DHL Extraliga juniorů • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rychlé nahození Brna se svezlo po mantinelu až za bránu hostů, kde jej zastavil gólman Kořenář. Jenže jej překvapila rychlá souhra domácích, když Havránek nabídl touš PETRU KRATOCHVÍLOVI, který úspěšně poslal kus gumy do sítě a zaznamenal tak svůj hattrick! Asistence: Tomáš Havránek.
     
    27:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se třetí branky nakonec dočkali! Nováček přihrál na hůl MARTINA BIOLKA a ten překonává Kořenáře. Asistence: Filip Nováček.
     
    13:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. O tom se teď přesvědčili hokejisté Komety. Ve zmatku před Slavíčkovou brankou se modrobílým nepodařilo vyhodit puk a k dorážce se dostal ONDŘEJ NAJMAN a puk skončil až v síti! Bez asistence.
     
    08:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sedláček poslal do útoku dva své spoluhráče, Havránek z pravého kruhu přihrál úplně volnému PETRU KRATOCHVÍLOVI, který z první zamířil přesně do levé horní části branky a střílí tak svoji dnešní duhou trefu. Asistence: Tomáš Havránek a David Sedláček.
     
    00:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Máme tu rychlý gól dnešního zápasu! Brno ihned po vyhrání úvodního buly skóruje. Na konci kombinace Komety byl PETR KRATOCHVÍL, který u pravé tyče bez problému uklidil puk do odkryté části branky. Asistence: Tomáš Havránek a Filip Dvořák.

    Michal Kuba

    Branky a nahrávky: 1. Kratochvíl (Havránek, Dvořák), 9. Kratochvíl (Havránek, Sedláček), 28. Biolek (Nováček), 56. Kratochvíl (Havránek) – 14. Najman


    HC Kometa Brno: Slavíček (Gerža) – Švejda, Štancl, Sedláček, Kubeš, Kabelka, Kupčík, Kratochvíl – Tůma, Havlát, Dvořák, Nováček, Biolek, Nohel, Garčic, Dupljaku, Havránek, Boltvan (C), Grünwald
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Brož) – Pospíchal, Půža, Pražák, Váňa, Vlček, Kadlec, Hohl (C) – Vala, Dufek, Ondráček, Najman, Balaštík, Dvořák, Kolouch, Bambula, Marcilis, Peschout, Kousal

    Rozhodčí: Čech – Reich, Skopal
    bahis siteleri