Liberec – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 0:3 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
HC Plzeň – K. Vary 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 3:4 (po pr.) | Č. Budějovice – Sparta 6:3 (kon.)
Olomouc – Třinec 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 10.09.2015, 19:00 • DRFG Arena, Brno • DHL Extraliga juniorů • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Ještě jeden trest v tomto utkání. Daniel Dvořák (JIH) dostává dvě minuty za napadení.
     
    55:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rychlé nahození Brna se svezlo po mantinelu až za bránu hostů, kde jej zastavil gólman Kořenář. Jenže jej překvapila rychlá souhra domácích, když Havránek nabídl touš PETRU KRATOCHVÍLOVI, který úspěšně poslal kus gumy do sítě a zaznamenal tak svůj hattrick! Asistence: Tomáš Havránek.
     
    50:45
    Vojtěch Balaštík (JIH) – 2 minuty za hrubost.
     
    41:23
    Boltvan se natlačil před gólmana, střelou ke vzdálenější tyči na něj ale nevyzrál.
     
    38:45
    Liridon Dupljaku se dostal do samostatného úniku, nevymýšlel žádné speciality a zkusil najít mezeru mezi betony. Gólman nakonec puk levým betonem kotouč vykopl do rohu.
     
    37:25
    Necelou minutu bude hrát Brno ve třech. David Sedláček (KOM) vyhodil puk mimo hřiště a i přes nesouhlas domácí lavičky dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    36:16
    Jakub Kubeš (KOM) – 2 minuty za podražení.
     
    35:11
    Petr Kratochvíl se dostal do rychlého útoku. Rozmýšlel se mezi přihrávkou na Havránka a střelou, nakonec se z pravé strany dostal na osu hřiště a pokusil se vystřelit hattrick. Kořenář tentokrát jeho střelu zastavil.
     
    29:01
    Třetí trest pro hosty. Dominik Hohl (JIH) dostává dvě minuty za podražení.
     
    27:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se třetí branky nakonec dočkali! Nováček přihrál na hůl MARTINA BIOLKA a ten překonává Kořenáře. Asistence: Filip Nováček.
     
    25:52
    Jako vítr se přes celý led až do zakončení prohnal Kousal, který ale v rychlosti na Slavíčka nevyzrál!
     
    24:20
    Vojtěch Pražák (JIH) – 2 minuty za krosček.
     
    24:12
    Filip Nováček, který loni odehrál sezónu v drese Jihlavy, se natlačil před Kořenáře a pokusil se na něj kličkou vyzrát. Gólman Dukly se ale dokázal natáhnout až k tyči.
     
    18:34
    Před Havlátem se na levé straně na chvíli otevřela možnost dorážky do prázdné branky, poletující puk ale brněnský útočník netrefil.
     
    16:19
    Mohlo být vyrovnáno! Vojtěch Balaštík se rychle obtočil kolem Slavíčkovy brány a chtěl zastrčit puk do sítě. Pro jeho smůlu ale puk skončil na boční síti!
     
    15:22
    Pavel Kousal se ve vlastním oslabení dostal do úniku, chtěl ještě přihrát, ale puk zastavil rychle se vracející domácí bek.
     
    14:01
    Jaromír Vlček (JIH) dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    13:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. O tom se teď přesvědčili hokejisté Komety. Ve zmatku před Slavíčkovou brankou se modrobílým nepodařilo vyhodit puk a k dorážce se dostal ONDŘEJ NAJMAN a puk skončil až v síti! Bez asistence.
     
    12:56
    Tohle je pro Brno smůla. Rychlá akce vyústila možná v branku, které si jako jediný všiml hlavní sudí a až poté se začali modrobílí radovat. Po konzultaci s čárovými rozhodčími ale gól uznán nebyl.
     
    08:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sedláček poslal do útoku dva své spoluhráče, Havránek z pravého kruhu přihrál úplně volnému PETRU KRATOCHVÍLOVI, který z první zamířil přesně do levé horní části branky a střílí tak svoji dnešní duhou trefu. Asistence: Tomáš Havránek a David Sedláček.
     
    02:45
    Filip Dvořák se z levého kruhu tlačil před brankoviště, zakončení bekhendem mu ale Kořenář vyrazil.
     
    00:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Máme tu rychlý gól dnešního zápasu! Brno ihned po vyhrání úvodního buly skóruje. Na konci kombinace Komety byl PETR KRATOCHVÍL, který u pravé tyče bez problému uklidil puk do odkryté části branky. Asistence: Tomáš Havránek a Filip Dvořák.

    Michal Kuba

    Branky a nahrávky: 1. Kratochvíl (Havránek, Dvořák), 9. Kratochvíl (Havránek, Sedláček), 28. Biolek (Nováček), 56. Kratochvíl (Havránek) – 14. Najman


    HC Kometa Brno: Slavíček (Gerža) – Švejda, Štancl, Sedláček, Kubeš, Kabelka, Kupčík, Kratochvíl – Tůma, Havlát, Dvořák, Nováček, Biolek, Nohel, Garčic, Dupljaku, Havránek, Boltvan (C), Grünwald
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Brož) – Pospíchal, Půža, Pražák, Váňa, Vlček, Kadlec, Hohl (C) – Vala, Dufek, Ondráček, Najman, Balaštík, Dvořák, Kolouch, Bambula, Marcilis, Peschout, Kousal

    Rozhodčí: Čech – Reich, Skopal
    bahis siteleri