Estoril – Braga 1:0 (kon.) | Arouca – Porto 1:3 (kon.)
konec
FC Arouca
1:3 (0:1)
FC Porto
Sobota 12.09.2015, 21:45 • Estádio Municipal de Arouca, Arouca • Portugalská Primeira Liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    83. MAURIEDES - 1:3
     
    83
    Arouca právě vstřelila branku!
    Domácí celek se přecijen prosazuje! Ve vápně dostal hodně prostoru střídající Nildo Petrolina, který poslal přízemní centr před branku, na který si naběhl MAURIEDES a razantní střelou snižuje na 1:3!
    71. Vincent ABOUBAKAR - 0:3
     
    71
    Porto právě vstřelilo branku!
    Porto již vede tříbrankovým rozdílem a o vítězi dnešního zápasu je pravděpodobně rozhodnuto! Perfektní pas do vápna poslal Rúben Neves, který našel André Andrého. Portgalský záložník našel před brankou VINCENTA ABOUBAKARA, který si za svůj dnešní výkon branku rozhodně zasloužil!
    61. Jesús CORONA - 0:2
     
    61
    Porto právě vstřelilo branku!
    Porto se dostává do dvoubrankového vedení! Skvělý náběh na levé straně podnikl Layun, který následně poslal míč před vápno, odkud vystřelil André André. Bracali jeho následnou střelu dokázal vyrazit pouze před sebe a míč do branky dorazil JESÚS CORONA, který zaznamenal svou druhou branku v zápase!
    15. Jesús CORONA - 0:1
     
    15
    Porto právě vstřelilo branku!
    Tak teď však Porto předvedlo parádní kombinaci a jde do vedení! Corona krásně posunul míč do vápna na Aboubakara, který se dostal z úhlu, a tak poslal patičkou míč zpět před branku. Do tohoto prostoru si naběhl právě JESÚS CORONA, který nedal brankáři Bracalimu šanci!

    Jan Havlovic

    Branky: 83. Mauriedes – 15. Corona, 61. Corona, 71. Aboubakar

    Karty:   6. Simao (ARC) – 21. Layun (PRT), 23. Brahimi (PRT), 35. Marcano (PRT), 68. Rúben Neves (PRT), 80. Maxi Pereira (PRT)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 4:9. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 19:23.
    FC Arouca: Bracali – Jailson (61.Maurides), Velazquez, Bastos, Lima – Valente, Prata Coelho, Simao (73. Nildo Petrolina) – Bernardes, Roberto, Zequinha (55.Leandro)
    Náhradníci: Adilson, Dabo, Gege, Nildo Petrolina, Leandro, Maurides, Rui Sacramento

    FC Porto: Casillas – Pereira, Maicon, Marcano, Layun – Andre, Neves, Imbula Wanga (70.Herrera) – Corona (87. Bueno), Aboubakar, Brahimi (55. Danilo Pereira)
    Náhradníci: Bueno, Helton, Herrera, Matins Indi, Osvaldo, Pereira, Tello
    bahis siteleri