SK Karviná – Vsetín 1:2 (kon.) | Vrchlabí – Děčín 6:5 (kon.) | Klášterec nO – Jindř. Hradec 7:2 (kon.)
Písek – Pelhřimov 1:2 (po pr.) | Technika Brno – Nový Jičín 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – SHK Hodonín 5:1 (kon.)
Frýdek-M. – Opava 5:2 (kon.) | Kopřivnice – Mor. Budějovice 7:5 (kon.) | Břeclav – Val. Meziříčí 2:4 (kon.)
Kolín – Klatovy 5:4 (kon.) | Žďár n/S – Bílina 6:3 (kon.) | Sokolov – Trutnov 1:4 (kon.)
Tábor – Řisuty 4:3 (po pr.) | Kobra – Nymburk 4:2 (kon.) | Jablonec n/N – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
konec
HC Lvi Fosfa Břeclav
2:4 (0:2, 1:0, 1:2)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 19.09.2015, 17:00 • Ice Bors Aréna Břeclav • 2. liga skupina Východ • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Po střele do břevna jednoho z domácích hokejistů se ještě Břeclav dožadovala snížení, sudí ale zcela jasně ukázali, že puk se odrazil od břevna před brankovou čáru.
     
    59:37
    V závěru utkání se ještě pro křídle po dlouhém pasu z obranné třetiny dostal D. Varga, Šurý ale zasáhl levou paží.
     
    59:00
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    A je definitivně rozhodnuto, Bobři svou výhru pečetí gólem do prázdné branky. Břeclav neudržela útočné pásmo, Bobři ujeli do přečíslení dva na jednoho, DAVID VARGA vzal celou akci na sebe, obešel soupeře a poslal puk neomylně do prázdné branky. Domácí fanoušci se ještě dožadovali ofsajdu, o ten se ale zřejmě nejednalo. Bez asistence.
     
    55:12
    Nebylo od toho daleko! To by ale Zháňal při svém úniku nesměl být dohnán a jeho střela sražena do rohu kluziště.
     
    51:43
    Valašské Meziříčí mělo puk v obranném pásmu v držení, nakonec se ale dostává do problémů, neboť na dvě minuty za hru vysokou holí je vyloučen Miroslav Varga.
     
    50:54
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hrdina posledních okamžiků nakonec inkasuje poměrně lacinou branku. Střela ROBINA MEDKA totiž domácímu brankáři nešťastně propadla pod lapačkou a Bobři si tak berou zpět ztracené vedení. Asistence: David Varga.
     
    50:21
    Bobři jsou najednou mnohem nebezpečnější! Šurý teď měl plné ruce práce a nakonec jednu z dorážek zastavil snad na brankové čáře.
     
    49:52
    Do samostatného úniku se dostal D. Varga, neměl ale ideální rychlost a ani jeho klička tak nebyla dostatečně rychlá, Šurý s ním vybruslil a zasáhl!
     
    49:29
    Teď ale měla pro změnu velké štěstí Břeclav, protože Tomigovu ostrou ránu od modré čáry vytěsnil Šurý do ochranné sítě!
     
    40:41
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Tak to byla krásně sehraná přesilovka domácích. Medřického přihrávka přes celé kluziště našla u branky MARTINA ČERVENKU, jenž rychlou střelou nachytal Čápa u jeho levé tyče. Asistence: Patrik Medřický, Daniel Vachutka.
     
    40:22
    Patrik Kuchta je vyloučen na dvě minuty za podražení v útočném pásmu.
     
    37:28
    Neskutečné, jaký tlak si Břeclav vytvořila. Nejprve na brankovišti skvěle zabojoval Vachutka, díky jehož práci se dostal do dobré pozice Svoboda, jenž však vystřelil do přesunujícího se Čápa. Přitom byl ale faulován Václavem Studeným, jenž je vyloučen za krosček a Bobři Břeclav tak bude mít k dispozici 72 vteřin dlouhou přesilovku.
     
    33:58
    Obrovský závar před brankou hostí po střele Miklíka, Bobři jej dokázali odvrátit!
     
    33:21
    Na dvě minuty za hákování byl vyloučen Ondřej Martiník.
     
    31:04
    Hosté si zahrají přesilovou hru a mohou být rádi, že to tak dopadlo. Patrik Medřický je potrestán dvěma trestnými minutami za podražení, nicméně Medek měl ještě předtím na hokejce gól.
     
    28:27
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Domácí byli již delší dobu usazeni v útočném pásmu a nakonec jim pomohla chyba brankáře hostí Čápa, který si u své pravé tyče nepohlídal puk, lapačkou jej jen odhrnul a daroval jej tak LUKÁŠI NOVÁČKOVI, jenž objel branku a zakončil do odkryté svatyně. Asistence: Pavel Flora.
     
    24:00
    Výborně Šurý! Domácí brankář si zaslouží velkou pochvalu. D. Varga dostal ideální přihrávku před branku, brankář Lvů ale v pádu vystrčil pravé rameno a vzal soupeři téměř jistý gól.
     
    19:53
    Po Dittrochově sraženém nahození se mezi kruhy dostal k puku Flora, jenomže v obrovské šanci přestřelil!
     
    17:58
    Katastrofální rozehrávka na modré a málem třetí gól. Tomiga si zpracoval puk na modré a poslal jej na branku, kde nechybělo moc, aby jej Studený dostal za Šurého!
     
    17:23
    Na dvě minuty je vyloučen Miroslav Varga za hákování.
     
    12:43
    Na dvě minuty za podražení Miklíka je vyloučen David Varga. Velká šance Břeclavi na návrat do utkání.
     
    09:27
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Jak je ten hokej jednoduchý. Po první brance se hrálo jen sedmačtyřicet vteřin, Valašské Meziříčí zastavilo útok Břeclavi, usadilo se v jejím útočném pásmu a díky důrazu na brankovišti se prosadilo. Střelcem branky byl ohlášen MICHAL TOMIGA. Asistence: Patrik Kovář, Miroslav Varga.
     
    08:40
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Dá se říct, že to je ohromné neštěstí Břeclavských. Prvně si nerozuměli při přechodu do útoku, následně jednomu z břeclavských obránců na obranné modré čáře přeskočil puk hokejku, do úniku ujel ANTONÍN SPRUŠIL a s trochou štěstí procedil puk za brankovou čáru. Bez asistence.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 29. Nováček (Flora), 41. Červenka (Medřický, Vachutka) – 9. Sprušil, 10. Tomiga (Kovář, M. Varga), 51. Medek (D. Varga), 59. D. Varga


    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý (Bača) – Směřička, Miklík, Svoboda, Dittrich, Novák, Vlček, Zítka – Červenka, Lašák, Flora – Tobola, Zháňal, Nováček – Medřický, Buhaj, Kozel – Průdek, Vachutka, Vaculín
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Čáp (Vlach) – Mikel, Zbořil, Kovář, Tomiga, Arnošt, Miroslav Varga, Hradil – D. Varga, Martiník, Sprušil – Pořický, Martin Varga, Studený – Medek, Kývala, Baroš – Kubáč, Kuchta, Beták

    Rozhodčí: Netopil – Blaha, Maloušek
    bahis siteleri