Barcelona – Las Palmas 2:1 (kon.) | Real Madrid – Malaga 0:0 (kon.) | Sevilla – Rayo Vallecano 3:2 (kon.)
Villarreal – Atlético 1:0 (kon.) | Eibar – Celta Vigo 1:1 (kon.)
konec
SD Eibar
1:1 (1:0)
Celta de Vigo
Sobota 26.09.2015, 22:05 • Estadio Minicipal de Ipurúa, Eibar • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Adrián González, přichází Mikel Arruabarrena.
    88. Pád Junca v pokutovém území
     
    88
    Tak teď měla Celta velké štěstí" Na levé straně se dokázal uvolnit Junca, který následně spadl po souboji se stoperem Cabralem. Domácí se dožadovali odpískání penalty, hlavní rozhodčí však tak neučinil!
     
    85
    Celta de Vigo šla do zajímavého protiútoku, na jeho začátku byl Nolito, který dostal pěknou přihrávku do středu hřiště. Následně dostal míč na Iaga Aspase, který však nevystřelil, raději přihrával, což neměl dělat, neboť jeho přihrávku zachytila obrana Eibaru!
     
    80
    Další žlutá karta! V levém rohu byl faulovaný hostující Nolito, kterého poslal k zemi dos Santos. Domácímu stoperovi se však rozhodnutí hlavního rozhodčího vůbec nelíbilo, a začal si stěžovat. Následně dostal žlutou kartu!
     
    79
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Takaši Inuj, přichází Simone Verdi.
    76. Iago ASPAS - 1:1
     
    76
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Necelých patnáct minut před koncem základní hrací doby se podařilo hostům vyrovnat! Na pravou stranu krásnou přihrávku Jonny Castra, ten parádně načasoval centr před branku, který našel IAGA ASPASE. Španělskému útočníkovi již stačilo pouze nastavit nohu!
     
    76
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Théo Bongonda, přichází Dejan Dražić.
     
    70
    Hlavní rozhodčí dnes se žlutými kartami opravdu nešetří. Další dostává domácí stoper Pantić, který zastavil nedovoleným zákrokem pronikajícího Orellanu.
     
    69
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Saúl Berjón, přichází Eddy Pascual.
     
    66
    Další žlutou kartu v tomto utkání dostává domácí Adrián González, který zastavil hodně tvrdě pronikajícího Nolita. Žlutá karta v tomto případě zcela zasloužená.
     
    61
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Nemanja Radoja, přichází Daniel Wass.
    59. Povedená rána Sergi Enricha
     
    59
    Další velká šance domácího celku, který mohl vést již dvoubrankovým rozdílem! Borja Bastón dokázal dostat míč před vápno k Sergi Enrichovi, který se opřel do míče. Jeho krásnou ránu dokázal dostat Álvarez nad břevno!
     
    56
    Dani García protestoval proti výroku hlavního rozhočího na souboj Inuje s Fernándezem. Hlavní rozhodčí domácího hráče "odměnil" žlutou kartou!
    55. Velká příležitost Inuje
     
    55
    Do velké příležitosti se dostal i Eibar! Na pravou stranu dostal skvělou přihrávku Borja Bastón, který skvěle načasoval svůj centr, na ten si naběhl Inuj, kterému však nevyšlo zakončení, a poslal míč nad branku!
     
    50
    Nejdříve se ve vápně dostal k míči Nolito, který centroval před branku. Jeho pokus však zblokoval rukou Ander Capa, penalta se však nepíská. Následně vystřelil Orellana, který však branku minul!
     
    46
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Pablo Hernández, přichází Iago Aspas.
     
    43
    Další žlutou kartu udělil hlavní rozhodčí hostujícímu Radojovi, který se ve středovém kruhu provinil důrazným zákrokem v souboji s Sergi Enrichem.
     
    42
    Další žlutou kartu tohoto utkání udělil hlavní rozhodčí Sergi Enrichovi, který taktickým faulem zastavil pronikajícího Radoju, a hráči Eibaru se stihli vrátit do obrany.
     
    41
    Eibar se dostal do zajímavého protiútoku, který táhl středem hřiště domácí Adrián González. Jeho následná přihrávka našla Inuje, který mohl jít do úniku, nicméně si míč špatně zpracoval, a ten skončil u brankáře!
     
    27
    Další žlutou kartu dostává hostující Pablo Hernández, který při náběhu do vápna Eibaru zasáhl jednoho z domácích hráčů rukou do obličeje. Následně ještě prohodil pár slov k hlavnímu rozhodčímu, čímž rozhodnutí rozhodčího potvrdil!
     
    23
    Následně hlavní rozhodčí Pedro Pérez vytáhl z kapsičky první žlutou kartu v tomto utkání. Ve středu hřiště se prezentoval ostrým zákrokem Ander Capa, který poslal k zemi Bongordu.
     
    18
    Míč skončil po kombinaci hostujícího celku na pravé straně, odkud odcentroval Casto. Jeho centr našel za obranou nehlídaného Pabla Hernándeze, který byl však očividně lehce překvapen, že k němu míč propadl, a jeho hlavička mířila mimo!
    16. Velká šance hostujícího Bongonda
     
    16
    Tak teď měla Celta obrovskou šanci na vyrovnání! Ve středu hřiště vyhrál důležitý hlavičkový souboj Sergi Gómez. Následně si Bongonda poslal míč hlavičkou, a dostal se do úniku. Jeho střelu k tyči však výborným zákrokem vyrazil na rohový kop brankář Riesgo!
    3. Borja BASTÓN - 1:0
     
    3
    Eibar právě vstřelil branku!
    Eibar se dostává již ve třetí minutě do vedení! Exekuce následného rohový kop se ujal Saúl Berjón, který svým centrem našel ve vápně BORJU BASTÓNA, jehož hlavička nedokázal Sergio Álvarez vyrazit, a míč skončil za brankovou čárou!

    Jan Havlovic

    Branky: 3. Bastón (Berjón) – 76. Aspas (J. Castro)

    Karty:   23. Capa (EIB), 42. Enrich (EIB), 56. Dani García (EIB), 66. Adrián González (EIB), 70. Pantić (EIB), 80. dos Santos (EIB) – 27. P. Hernández (CVG), 43. Radoja (CVG)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 25:16.
    SD Eibar: Riesgo – Capa, dos Santos, Pantić, Juncà – Berjón (69. E. Pascual), Dani García, Adrián González (90+2. Arruabarrena), Inuj (79. Verdi) – Bastón, Enrich.
    Náhradníci: Irureta – Hajrović, Arruabarrena, E. Pascual, Verdi, Barrenetxea, López.

    Celta de Vigo: S. Álvarez – J. Castro, Cabral, Sergi Gómez, Planas – Radoja (61. Wass), Augusto Fernández, P. Hernández (46. Aspas) – Orellana, Bongonda (76. Dražić), Nolito.
    Náhradníci: Díaz – Aspas, Dražić, Madinda, Mallo, Señé, Wass.

    Rozhodčí: Pedro Pérez – José Matías, Alfonso Hernández
    bahis siteleri