Vrchlabí – Tábor 3:5 (kon.) | Písek – Jindř. Hradec 11:0 (kon.) | SHK Hodonín – Břeclav 3:0 (kon.)
Technika Brno – Frýdek-M. 0:2 (kon.) | Vsetín – Kopřivnice 5:0 (kon.) | Kobra – Řisuty 7:2 (kon.)
Žďár n/S – Nymburk 4:3 (po pr.) | Sokolov – Děčín 6:4 (kon.) | Kolín – Bílina 4:2 (kon.)
Jablonec n/N – Trutnov 3:1 (kon.) | Klášterec nO – Klatovy 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 4:3 (kon.)
Nový Jičín – Mor. Budějovice 4:3 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 4:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC ISMM Kopřivnice
Pondělí 28.09.2015, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jeden z kopřivnických hráčů teď vymyslel totální nesmysl a jeho tým je za to potrestán další brankou. Hostující hráč se totiž pokusil ukončit dlouhý vsetínský nápor přistrčením puku pod svého brankáře. To se mu ale vůbec nepovedlo, navíc to Vrba ani nečekal. Vše dopadlo tak, že JAN KOLAŘÍK byl rychlejší než brankář, puk vypíchl, rychle obkroužil branku a od opačné tyče bez problémů zakončil do prázdné. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    35:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nejprve domácí překombinovali další 100% šanci, o pár vteřin později už se ale počtvrté radují. Jan Kolařík na útočné modré přistrčil puk rozjetému FRANTIŠKU ZÚBKOVI a ten zakončil svůj únik nechytatelně do pravého horního růžku. Asistence: Jan Kolařík, Radim Tesařík.
     
    30:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vrba vs. Vrba podruhé. Vítek udělal v útočném pásmu zmatek, poté našel LUKÁŠE VRBU, jehož pokus Adam Vrba znovu vůbec neviděl, až cinknutí tyčky, o kterou se puk otřel tak dalo hostujícímu gólmanovi na vědomí, že se pro jeho svatyni blíží další pohroma... Asistence: David Vítek.
     
    23:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín sevřel hosty v jejich pásmu. Nakonec z toho vzešla střela zápěstím od STANISLAVA BÁCHORA, kterou Vrba vůbec neviděl a puk objevil až ve chvíli, kdy se třepetal v síti. Asistence: Filip Ondráček, Martin Kubo.
     
    07:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hodně kuriózním způsobem jde Vsetín do vedení. Zúbek poslal puk rozjetému JANU KOLAŘÍKOVI, jehož první pokus Vrba zachytil, dorážka pak zůstala někde pod gólmanem, který však byl svými betony na brankové čáře, možná i kousek za ní. Po chvíli váhání nakonec brankový rozhodčí rozsvítil červené světlo a hlavní rozhodčí gól uznal. Hostům se to sice pranic nelíbí, s verdiktem hlavního už ale nezmůžou nic. Asistence: František Zúbek

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 8. Kolařík (Zúbek), 24. Báchor (Ondráček, Kubo), 31. Vrba (Vítek), 36. Zúbek (Kolařík, Tesařík), 54. Kolařík (Vaněk)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Stojar) – Tesařík, Hryciow, Nedbálek, Vrba, Žák, Řezáč, Báchor – Zúbek, Vaněk, Kolařík – Slováček, Dvořák, Vávra – Finsterle, Daněk, Ambruz – Kubo, Ondráček, Vítek – Jurík.
    HC ISMM Kopřivnice: Vrba (Unzeitig) – Dusík, Jašek, Čintala, Merenda, Marek, Jindřich – Kofroň, Bartošák, Niec, Kameníček, Sluštík Suchý, Hrubý, Stránský, Tomášek.

    Rozhodčí: Netopil – Maloušek, Maťašovský

    Diváci: 1527
    bahis siteleri