Bologna – Palermo 0:1 (kon.) | Atalanta BC – Carpi FC 3:0 (kon.) | Frosinone – Sampdoria 2:0 (kon.)
Janov – Chievo 3:2 (kon.) | Hellas Verona – Udinese 1:1 (kon.) | Neapol – Fiorentina 2:1 (kon.)
Sassuolo – Lazio 2:1 (kon.) | Inter – Juventus 0:0 (kon.)
konec
Inter Milán
0:0 (0:0)
Juventus FC
Neděle 18.10.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Marcelo Brozović to před vápnem udělal skvěle, obešel hned dvojici protihráčů, a postupoval do vápna. Následně ho však poslal k zemi Giorgio Chiellini, který dostává žlutou kartu! Inter má navíc k dispozici hodně zajímavou standardní situaci!
     
    78
    Další žlutou kartu od hlavního rozhodčí Paola Valeriho uviděl Marcel Brozović, který přišel na útočné polovině o míč, a vše následně řešil hodně ostrým zákrokem v souboji s Paulem Pogbou.
     
    60
    Stevan Jovetić podnikl další povedený průnik na útočné polovině. Jeho postup však zastavil nedovoleným zákrokem Patrice Evra. Hlavní rozhodčí Pailo Valeri neváhal, a francouzskému záložníkovi udělil žlutou kartu!
     
    16
    Simone Zaza byl zjevně frustrovaný z předchozího souboje s Brozovićem. Tentokrát předvedl hodně ostrý zákrok ve středu hřiště v souboji s Felipe Melem. Paolo Valeri vytáhl žlutou kartu z kapsičky již počtvrté!
     
    11
    Další žlutá! Stevan Jovetić postupoval ve středu hřiště vpřed, a pokoušel se dostat do zakončení. Sami Khedira si však pomohl hodně ostrým faulem, a sudí musel udělit již třetí žlutou v tomto utkání.
     
    8
    Tak Paolo Valeri se dnes opravdu nenudí. O minutu později italský sudí udělil další žlutou kartu. Tentokrát Felipe Melovi, který ve středu hřiště ostře zajel pod nohy Cuadrada!
     
    7
    Juventus však hodně zbytečně ztratil míč ve středu hřiště, a Inter mohl jít do protiútoku, jmenovitě Mauro Icardi. Argentinského útočníka však poslal k zemi Claudio Marchisio. Zkušený italský záložník následně dostává žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   8. Melo (INM), 78. Brozović (INM) – 7. Marchisio (JUV), 11. S. Khedira (JUV), 16. Zaza (JUV), 60. Evra (JUV), 86. Chiellini (JUV)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 2:8. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:14.
    Inter Milán: Handanovič – Santon, Miranda, Murillo, Jesus – Melo (64. Guarín), Medel (90+2. Kondogbia), Brozović – Perišič – Jovetić (90+2. Palacio), Icardi (C).
    Náhradníci: Carrizo – Kondogbia, Palacio, Telles, Guarín, Montoya, Ranocchia, Gnoukouri, D'Ambrosio, Nagatomo, Manaj.

    Juventus FC: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini, Evra – S. Khedira, Marchisio, P. Pogba – Cuadrado, Morata (71. Mandžukić), Zaza (78. Dybala).
    Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Hernanes, Sandro, Mandžukić, Lemina, Padoin, Dybala, Asamoah, Rugani, Sturaro, Pereyra.
    bahis siteleri