Bologna – Palermo 0:1 (kon.) | Atalanta BC – Carpi FC 3:0 (kon.) | Frosinone – Sampdoria 2:0 (kon.)
Janov – Chievo 3:2 (kon.) | Hellas Verona – Udinese 1:1 (kon.) | Neapol – Fiorentina 2:1 (kon.)
Sassuolo – Lazio 2:1 (kon.) | Inter – Juventus 0:0 (kon.)
konec
Inter Milán
0:0 (0:0)
Juventus FC
Neděle 18.10.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Stevan Jovetić, přichází Rodrigo Palacio.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Gary Medel, přichází Geoffrey Kondogbia.
    88. Mandžukić měl na noze rozhodnutí, avšak míč netrefil
     
    88
    Na druhé straně mohl rozhodnout Mário Mandžukić, kterého skvělým centrem z pravé strany našel Cuadrado. Chorvatskému útočníkovi však nesedlo zakončení, a míč následně odkopl Davide Santon!
     
    87
    Tentokrát se rozehrávky standardní situace ujal Ivan Perišič, jehož střela mířila na branku, nicméně Gianluigi Buffon však zasahovat nemusel, neboť míč letěl těsně nad břevno!
     
    86
    Marcelo Brozović to před vápnem udělal skvěle, obešel hned dvojici protihráčů, a postupoval do vápna. Následně ho však poslal k zemi Giorgio Chiellini, který dostává žlutou kartu! Inter má navíc k dispozici hodně zajímavou standardní situaci!
     
    78
    Massimiliano Allegri provádí své druhé střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Simone Zaza, který se pokoušel dostat do šancí, nicméně jeho zakončení vždy mířilo vysoko nad branku. Na posledních zhruba patnáct mintu přichází Dybala!
     
    78
    Další žlutou kartu od hlavního rozhodčí Paola Valeriho uviděl Marcel Brozović, který přišel na útočné polovině o míč, a vše následně řešil hodně ostrým zákrokem v souboji s Paulem Pogbou.
     
    71
    Žolík do akce! I takto by se dalo popsat první střídání hostujícího Interu! Massimiliano Allegri stahuje ze hry Álvara Moratu, kterého na hřišti nahrazuje chorvatský útočník Mário Mandžukic!
    69. Sami Khedira trefil tyč!
     
    69
    Obrovská šance Juventusu! Paul Pogba dokázal zpracovat centr od Barzagliho, a dostal míč na Álvara Moratu. Španělský útočník krásně dostal míč na Samiho Khediru, který však svou střelu nasměroval pouze do tyče!
     
    64
    Roberto Mancini si přichystal první střídání v dnešním utkání. Brazilský středopolař Felipe Melo v dnešním utkání nepodal špatný výkon, nicméně italský kouč ho stahuje ze hry již v 63. minutě. Na jeho místo nastupuje Fredy Guarín!
     
    60
    Stevan Jovetić podnikl další povedený průnik na útočné polovině. Jeho postup však zastavil nedovoleným zákrokem Patrice Evra. Hlavní rozhodčí Pailo Valeri neváhal, a francouzskému záložníkovi udělil žlutou kartu!
    59. Nebezpečná rána Stevana Jovetiće
     
    59
    Inter postupně dokázal dostat míč do středu hřiště, kam si pro přihrávku naběhl Stevan Jovetić. Černohorský útočník si dokázal udělat prostor ke střele. Jeho střelecký pokus však dokázal vyrazit Gianluigi Buffon!
    47. Střelu Cuadradu dokázal Handanovič vyrazit na rohový kop
     
    47
    Velkou chybu na vlastní polovině udělal Gary Medel, který daroval míč Simone Zazovi, který poslal míč na Moratu. Španělský útočník vylepšil pozici pro Cuadrado, jehož střelu však dokázal Handanovič vyrazit na rohový kop!
     
    43
    Nejprve byl před vápnem Interu stažen k zemi Álvaro Morata, nicméně nedovolený zákrok se nepískal. Felipe Melo využil situace, a dlouhým centrem vyslal do úniku Maura Icardiho. Před něj se dostal Chiellini, nicméně italský stoper držel Icardiho, který spadl. Penalta se však ani v tomto případě nepískala!
    29. Brozović trefil břevno
     
    29
    Ouu! Stevan Jovetić velmi rychle rozehrál rohový kop na Marcela Brozoviće, který se nacházel na hranici pokutového území. Jeho krásnou technickou střelu Buffon vyrazil na břevno!
    25. Hráči Interu se dožadovali penalty po centru Brozoviće
     
    25
    Aktivní Stevan Jovetić prošel středem hřiště, a roztáhl hru na levou stranu, kam naběhl Marcel Brozović. Chorvatský záložník si poradil s Cuadradem, a odcentroval. Ve vápně, dle názoru domácích hráčů, zasáhl rukou míč Chiellini. Hlavní rozhodčí však penaltu neodpískal!
     
    16
    Simone Zaza byl zjevně frustrovaný z předchozího souboje s Brozovićem. Tentokrát předvedl hodně ostrý zákrok ve středu hřiště v souboji s Felipe Melem. Paolo Valeri vytáhl žlutou kartu z kapsičky již počtvrté!
     
    11
    Další žlutá! Stevan Jovetić postupoval ve středu hřiště vpřed, a pokoušel se dostat do zakončení. Sami Khedira si však pomohl hodně ostrým faulem, a sudí musel udělit již třetí žlutou v tomto utkání.
     
    8
    Tak Paolo Valeri se dnes opravdu nenudí. O minutu později italský sudí udělil další žlutou kartu. Tentokrát Felipe Melovi, který ve středu hřiště ostře zajel pod nohy Cuadrada!
     
    7
    Juventus však hodně zbytečně ztratil míč ve středu hřiště, a Inter mohl jít do protiútoku, jmenovitě Mauro Icardi. Argentinského útočníka však poslal k zemi Claudio Marchisio. Zkušený italský záložník následně dostává žlutou kartu!
    4. Cuadradova povedená střela
     
    4
    Hostující Juventus se velmi rychle přesunul na útočnou polovinu. Před vápnem operoval s míčem Paul Pogba, který krásně posunul míč na pravou stranu, kde se nacházel Juan Cuadrado. Jeho tvrdou střelu na bližší tyč však vyrazil Handanovič na roh!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   8. Melo (INM), 78. Brozović (INM) – 7. Marchisio (JUV), 11. S. Khedira (JUV), 16. Zaza (JUV), 60. Evra (JUV), 86. Chiellini (JUV)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 2:8. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:14.
    Inter Milán: Handanovič – Santon, Miranda, Murillo, Jesus – Melo (64. Guarín), Medel (90+2. Kondogbia), Brozović – Perišič – Jovetić (90+2. Palacio), Icardi (C).
    Náhradníci: Carrizo – Kondogbia, Palacio, Telles, Guarín, Montoya, Ranocchia, Gnoukouri, D'Ambrosio, Nagatomo, Manaj.

    Juventus FC: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini, Evra – S. Khedira, Marchisio, P. Pogba – Cuadrado, Morata (71. Mandžukić), Zaza (78. Dybala).
    Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Hernanes, Sandro, Mandžukić, Lemina, Padoin, Dybala, Asamoah, Rugani, Sturaro, Pereyra.
    bahis siteleri