Montreal – Detroit 4:1 (kon.) | Ottawa – Nashville 3:4 (1:2 po s.n.) | Tampa – Buffalo 2:1 (kon.)
Florida – Dallas 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 2:1 (kon.) | Washington – Carolina 4:1 (kon.)
NY Islanders – San Jose 6:3 (kon.) | Chicago – Columbus 4:1 (kon.) | Calgary – Edmonton 2:5 (kon.)
Arizona – Boston 3:5 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 1:2 (po pr.) | Winnipeg – St. Louis 2:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:4 (0:0, 2:2, 0:2)
St. Louis Blues
Neděle 18.10.2015, 21:00 • MTS Centre, Winnipeg (kapacita 15294 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:53 Carl GUNNARSSON - 2:4
     
    58:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, hosté využívají přesilovou hru! Bluesmani vyjeli ze skrumáže u mantinelu s pukem, Backes předal puk na modrou čáru Paraykovi, který úžasnou střílenou přihrávku našel přesně připravenou čepel CARLA GUNNARSSONA, který lehkou tečí nasměroval puk za Pavelcova záda! Asistence: Colton Parayko a David Backes.
    49:50 Vladimir TARASENKO - 2:3
     
    49:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou po třetí v dnešním zápase do vedení! V poskytnuté výhodě přihrál Scott Gomez z rohu kluziště na vrchol pravého kruhu na VLADIMIRA TARASENKA, který vypálil přesně na vzdálenější tyč! Asistence: Scott Gomez a Carl Gunnarsson.
    32:27 Nikolaj EHLERS - 2:2
    Ehlers
     
    32:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají! Po přihrávce od Scheifeleho vystřelil od modré čáry Nikolaj Ehlers přesně do levé šibenice Elliotovy branky! Skvělou práci v předbrankovém prostoru při clonění předvedl také DREW STAFFORD, kterému nakonec po přezkoumání videa byla branka uznána! Asistence: Nikolaj Ehlers a Mark Scheifele.
    29:42 Scottie UPSHALL - 1:2
     
    29:42
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ve středním pásmu však opět získal puk Scott Gomez a z přečíslení tří na dva se hosté prosadili. Dmitrij Jakšin nejdříve z úhlu vystřelil, poté místo dorážky vrátil puk do brankoviště, kde na dorážku číhal SCOTTIE UPSHALL, který jen uklidil kotouč do odkryté branky! Asistence: Dmitrij Jaškin a Joel Edmundson.
    24:32 Mathieu PERREAULT - 1:1
     
    24:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí velmi rychle srovnávají stav zápasu! Bryan Little chvíli podržel kotouč u levého mantinelu, poté jej předal Wheelerovi, který brilantní přihrávkou zpoza branky našel volného MATHIEUA PERREAULTA, který střílel do poloprádzné branky! Asistence: Blake Wheeler a Bryan Little.
    23:27 Vladimir TARASENKO - 0:1
     
    23:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají skóre dnešního zápasu. Lehterä vyslal do útočného pásma Jaškina, který přenechal kotouč na pravém kruhu VLADIMIRU TARASENKOVI, jenž si ještě potáhl puk blíže na střed a přesnou střelou trefil pravou šibenici Pavelcovy branky! Asistence: Dmitrij Jaškin a Jori Lehterä.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 25. Perreault (Wheeler, Little), 33. Stafford (Ehlers, Scheifele) – 24. Tarasenko (Jaškin, Lehterä), 30. Upshall (Jaškin, Edmundson), 50. Tarasenko (Gomez, Gunnarsson), 59. Gunnarsson (Parayko, Backes)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Byfuglien, Enström, Myers, Pardy, Stuart, Trouba – Ladd (C), Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Ehlers – Burmistrov, Lowry, Stafford – Thorburn, Copp, Peluso. Trenér: Paul Maurice.
    St. Louis Blues: Elliott (Allen) – Bouwmeester, Pietrangelo, Gunnarsson, Parayko, Edmundson, Bortuzzo – Steen, Lehterä, Tarasenko – Schwartz, Backes (C), Brouwer – Jaškin, Gomez, Upshall – Ott, Brodziak, Reaves. Trenér: Ken Hitchcock.

    Rozhodčí: Kowal, O'Rourke – Mach, Nansen

    Diváci: 15294 (vyprodáno)
    bahis siteleri