Real Madrid – Las Palmas 3:1 (kon.) | Villarreal – Sevilla 2:1 (kon.) | Valencia – Levante 3:0 (kon.)
Getafe – Barcelona 0:2 (kon.) | Real Sociedad – Celta Vigo 2:3 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
2:3 (2:1)
Celta de Vigo
Sobota 31.10.2015, 22:05 • Estadio Municipal de Anoeta, San Sebastian • Španělská LaLiga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Pablo HERNÁNDEZ - 2:3
     
    89
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! Hosté jdou v závěru utkání do vedení! Po kombinaci na pravé straně se míč z Nolitovy kopačky dostal k PABLU HERNÁNDEZOVI, který si míč nechal spadnout a poté se opřel do nádherného voleje, jenž zapadl přesně do pravé šibenice branky domácích! Rulli byl bez šance zasáhnout – 2:3!
    56. Iago ASPAS - 2:2
     
    56
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Hosté opět vyrovnávají a po projevené aktivitě musím říct, že naprosto zaslouženě! Minimálně půl branky jde za Danielem Wassem, který vyslal z pravé strany přesný centr do míst, kam si naběhl IAGO ASPAS, jenž do jeho pasu pouze nastavil hlavu a brankář Rubbi zůstal stát jako přikovaný. Druhá branka hostujícího ostrostřelce v dnešním klání – 2:2!
    37. Imanol AGIRRETXE - 2:1
     
    37
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Domácí celek znovu vede! Hrdinou zápasu se aspoň do těchto chvil stává IMANOL AGIRRETXE! Yuri Berbiche podnikl spanilý výpad, když na levé straně přešel přes dva obránce a následně vyslal krásný přízemní pas právě na zmíněného Agirretxea, který se vložil do jeho přihrávky a střelou po zemi nedal brankář hostí šanci – 2:1!
    17. Iago ASPAS - 1:1
     
    17
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Ke střele z dálky napřáhl Nemanja Radoja a do jeho přízemního pokusu vložil svou nohu IAGO ASPAS, který zcela změnil dráhu míče a brankář domácích byl proti jeho klinické teči bezmocný – 1:1!
    12. Imanol AGIRRETXE - 1:0
     
    12
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Domácí celek jde do vedení! Na levé straně se po kombinaci uvolnil s míčem Illarramendi, který našel ve vápně ideálním centrem naběhnutého IMANOLA AGIRRETXE, který skvělou hlavičkou k levé tyči otevírá brankový účet dnešního zápasu – 1:0!

    Daniel Kinc

    Branky: 12. Agirretxe (Illarramendi), 37. Agirretxe (Yuri) – 17. Aspas (Radoja), 56. Aspas (Wass), 89. P. Hernández (Nolito)

    Karty:   71. Zaldúa (RSC), 86. Illarramendi (RSC) – 45. Radoja (CVG), 68. P. Hernández (CVG), 74. Aspas (CVG), 88. J. Castro (CVG)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 8:5. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 9:12.
    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Yuri, I. Martínez, Mikel González, Zaldúa – Bergara (90+1. Castro), Illarramendi – Zurutuza (57. Bruma), Vela, Prieto (C) – Agirretxe (85. Jonathas).
    Náhradníci: Olazábal – D. Reyes, Bruma, Pardo, Canales, Castro, Jonathas.

    Celta de Vigo: S. Álvarez – Mallo (C), Sergi Gómez, Fontàs, J. Castro – Wass, Radoja, P. Hernández – Orellana (90+1. Madinda), Aspas (83. Guidetti), Nolito (90+2. Planas).
    Náhradníci: Díaz – Planas, Madinda, Bongonda, Guidetti, Dražić, Señé.

    Rozhodčí: Fernández – Cabañero, Canelo
    bahis siteleri