Nové Mesto n/V – Sereď 2:0 (kon.) | Borčice – Nitra 1:0 (kon.) | Dolný Kubín – Spiš. N. Ves 1:3 (kon.)
FC Košice – Lok. Košice 3:1 (kon.) | Bardejov – R. Sobota 2:0 (kon.) | MFK Zvolen – Prešov 1:1 (kon.)
konec
TJ Iskra Borčice
1:0 (0:0)
FC Nitra
sk Sobota 31.10.2015, 13:00MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Žltú kartu v závere zápasu vidí aj hrdina stretnutia Alan Kováč, ktorý je zatiaľ jediným úspešným strelcom dnešného zápasu.
     
    65
    A štvrtú žltú kartu v zápase vidí nitriansky hráč. Hostia si tak budú musieť v závere zápasu dávať na svoje zákroky pozor a zvlášť taktiež aj Michal Rakovan, ktorý práve v tejto chvíli videl z rúk hlavného arbitra zápasu žltú kartu.
     
    60
    Hlavný rozhodca stretnutia Filip Glova v 60. minúte udeľuje štvrtú žltú kartu v zápase. Tentoraz je prvýkrát napomínaný kartou domáci futbalista Peter Bašista.
     
    44
    A v závere prvého polčasu namiesto očakávaného gólu vidíme ďalšiu udelenú žltú kartu a opäť pre hosťujúci tím. Hráči Nitry boli v prvej 45-minútovke už trikrát napomenutý žltou kartou. Po Morongovi a Kotríkovi vidí žltú kartu aj Šimon Šmehyl.
     
    34
    Líder z Borčíc sa snaží streliť úvodný gól zápasu, no diváci po vyše polhodiny hry vidia len druhú udelenú žltú kartu v zápase a na presný zásah zatiaľ márne čakajú. Potrestaným je Nitran René Kotrík.
     
    7
    Hneď v siedmej minúte vidí prvú žltú kartu v zápase hosťujúci futbalista Adam Morong, ktorý bol potrestaný za svoj nedovolený zákrok voči súperovi.

    Dávid Lech

    Branky: 48. Kováč

    Karty:   60. Bašista (BOC), 90. Kováč (BOC) – 7. Morong (NIT), 34. Kotrík (NIT), 44. Šmehyl (NIT), 65. Rakovan (NIT)


    TJ Iskra Borčice: Penksa – Bašista, Púček (75. Janec), Augustini, Barčík, Le Giang (81. Mačina), A. Plavšić, Kováč, Živčic, Siva (C), M. Plavšić (77. Klabník). Tréner: Jozef Majoroš
    Náhradníci: Janec, Decký, Mačina, Klabník, Revák, Žilka

    FC Nitra: Stránský – Kolmokov, Rakovan, Paukner (C), Morong (72. Kuník), Šmehyl, Kotrík, Ivančík, Kotora, Charizopulos, Kostelný. Tréner: Róbert Barborík
    Náhradníci: Hipp – Galko, Ďurek, M. Fábry, A. Fábry, Kuník, Dunda

    Rozhodčí: Glova – Bednár, Vician
    bahis siteleri