Znojmo – Salzburg 1:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
1:4 (0:0, 0:1, 1:3)
EC Red Bull Salzburg
Neděle 01.11.2015, 13:00 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Young Stars League • 18. kolo
Partner:
     
    58:04
    Orli právě vstřelili branku!
    JAN BULÍN přesnou střelou alespoň snižuje náskok, který si hostující tým v průběhu utkání vytvořil.
    Asistence: Tomáš Hačecký.
     
    57:40
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že už je definitivně rozhodnuto, kdo odejde z dnešního utkání jako vítěz. DAVID GALASSTI přehodil kotouč přes beton domácího brankáře a zvyšuje tak náskok svého týmu už na čtyři branky.
    Asistence: Anton Lindqvist.
     
    52:39
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak to je nepříjemné. PHILIPP PÖSCHMANN našel už třetí způsob, jak překonat domácího brankáře, a Orli tak mají ve zbývajícím čase co dohánět.
    Bez asistence.
     
    46:30
    Salzburg právě vstřelil branku!
    I přes trochu kostrbatý způsob, jakým se hosté probojovali do útočného pásma, se jim podařilo skórovat. Už druhou branku v utkání si připisuje FABIEN NUßBAUMER, který našel skulinku u pravé tyčky Slezákovy brány.
    Asistence: Julian Klöckl.
     
    34:57
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku dnešního utkání. FABIAN NUßBAUMER z těsné blízkosti překonal domácího brankáře když poslal kotouč směrem k vnitřní tyčce.
    Bez asistence.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 59. Bulín J. (Hačecký) – 35. Nußbaumer, 47. Nußbaumer (Klöckl), 53. Pöschmann, 58. Galassiti (Lindqvist)


    HC LERAM Orli Znojmo: Slezák (Pacl) – Švanda, Mandát, Nahodil, Porzer, Kiss, Salát, Pucher – Hačecký, Lander, Jeřábek – Račický, Bulín, Beran – Svatuška, Musil, Fruhwirt – Jambor, Toman, Niederhafner.
    EC Red Bull Salzburg: Skec (Schwaiger) – Egger, Nußbaumer, Jakubitzka, Blüml, Kofler, Stückler – Klöckl, Flatscher, Pöschmann – Steinacher, Galassiti, Lindqvist – Schuster, Wörndl, Voglsinger – Motil.
    bahis siteleri