Twente – Heerenveen 1:4 (kon.) | Nijmegen – Graafschap 2:0 (kon.) | Willem II – Excelsior 2:3 (kon.)
Zwolle – Heracles 1:1 (kon.)
konec
FC Twente
1:4 (0:2)
SC Heerenveen
Sobota 07.11.2015, 18:30 • De Grolsch Veste, Enschede • Nizozemská Eredivisie • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    68
    Domácí celek předvádí v posledních minutách opravdu skvělý výkon, a svého soupeře přehrává. Tentokrát to udělal skvěle Agyepong, který si na levém křídle rozpohyboval van Anholta, který ho následně fauloval, a je z toho zajímavá standardní situace.
     
    56
    Domácí celek přišel na útočné polovině o míč, a Heerenveen se dostával do nebezpečného protiútoku. Ten však zastavil taktickým nedovoleným zákrokem Oosterwijk. Hlavní rozhodčí však s ním neměl trpělivost, a udělil žlutou kartu!
     
    27
    Van den Berg totálně pokazil přihrávku, a nabídl střeleckou pozici pro Oosterwijka. Nizozemský útočník si píchl míč přes Otigbiou, který poslal domácího hráče k zemi. Maďarský stoper si vysloužil žlutou kartu!
     
    22
    Ouu, to nebyl příjemný pohled! Thomas Agyepong si na pravé straně krásně přehodil nohu van den Bergena. Rázný stoper však poslal ghanského útočníka ostrým způsobem k zemi, a Jochem Kamphuis přispšchal se žlutou kartou!
     
    14
    Thomas Agyepong si to namířil přes pravou stranu do vápna. Jeho postup hlídal obránce Bijker, který následně ghanského útočníka poslal k zemi, a hlavní rozhodčí udělil žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 64. Ziyech – 6. Slagveer, 40. Otigba, 78. Andersen (vla.), 85. Sam Larsson

    Karty:   56. Oosterwijk (TWE) – 14. Bijker (HEE), 22. van den Berg (HEE), 27. Otigba (HEE), 68. van Anholt (HEE)

    Neproměněná penalta: 15. Ziyech (TWE), mimo


    FC Twente: Drommel – ter Avest (72. Olaitan), Uvini, Andersen, van der Lely – Mokotjo, Ziyech (C), Gutiérrez – Agyepong (80. Hölscher), Oosterwijk, Ede (46. Eghan).
    Náhradníci: Verrips – Olaitan, Hölscher, Eghan, Bijen, van der Heyden.

    SC Heerenveen: Mulder – van Anholt, Otigba (87. Buijs), van den Berg (C), Bijker – Slagveer (87. Zahovič), St. Juste, Thorsby (71. Thern), Cavlan – te Vrede, Sam Larsson.
    Náhradníci: De Fockert – Kada, Zahovič, Buijs, Marzo, van den Boomen, Thern.

    Rozhodčí: Jochem Kamphuis – Balder, Lapar (vš. Nizozemsko)
    bahis siteleri