New Jersey – St. Louis 0:2 (kon.) | NY Rangers – Carolina 3:0 (kon.) | Philadelphia – Colorado 0:4 (kon.)
Columbus – Vancouver 3:5 (kon.) | Detroit – Washington 1:0 (kon.) | Tampa – Buffalo 1:4 (kon.)
Florida – Calgary 4:3 (kon.) | Nashville – Ottawa 7:5 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:3 (kon.)
Dallas – Toronto 2:3 (kon.) | Los Angeles – Arizona 2:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 2:4 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Arizona Coyotes
Středa 11.11.2015, 04:30 • Staples Center, Los Angeles (kapacita 18230 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:47 Brad RICHARDSON - 2:3
     
    51:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Doan nahodil puk na zadní mantinel, v rohu jej získal Jordan Martinook, zbavil se Kopitara a úchvatnou přihrávkou našel před brankou BRADA RICHARDSONA, který nastavenou hokejkou nasměroval puk za Quicka! Asistence: Jordan Martinook a Shane Doan.
    29:59 Martin HANZAL - 2:2
     
    29:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    I přes obrovský tlak domácích máme opět vyrovnáno! Po nahození Ekmana-Larssona od modré čáry zůstal puk po Martinezově bloku ležet před brankou, MARTIN HANZAL si jej našel a přesnou bekhendovou střelou pověsil puk pod břevno! Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Tobias Rieder.
    25:00 Tyler TOFFOLI - 2:1
     
    25:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Následná akce Kings už končí brankou! Jamie McBain naznačil na pravé straně kluziště střelu, místo ní ovšem přihrál napříč pásmem na TYLERA TOFFOLIHO, jehož střela skončila přímo pod horní tyčkou Smithovy branky! Asistence: Jamie McBain a Alec Martinez.
    11:37 Martin HANZAL - 1:1
     
    11:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Brayden McNabb předvedl obrovskou chybu v rozehrávce, zpoza vlastní branky našel přesně MARTINA HANZALA, který se s ničím nerozpakoval a z mezikruží prostřelil Quicka! Český útočník tak k 13 asistencím připisuje svůj první gól v letošní sezoně! Bez asistence.
    05:54 Dustin BROWN - 1:0
     
    05:54
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu si Drew Doughty vyměnil kotouč s Pearsonem, následně Doughty udělal obrovský zmatek v brankovišti, ze kterého vytěžil DUSTIN BROWN úspěšnou dorážkou úvodní branku utkání! Asistence: Drew Doughty a Tanner Pearson.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 6. Brown (Doughty, Pearson), 25. Toffoli (McBain, Martinez) – 12. Hanzal, 30. Hanzal (Ekman-Larsson, Rieder), 52. Richardson (Martinook, Doan)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Martinez, Forbort, McBain – Lucic, Carter (A), Toffoli – Pearson, Kopitar (A), Brown (C) – Gáborík, Andreoff, Lewis – Clifford, Shore, Nolan. Trenér: Darryl Sutter.
    Arizona Coyotes: Smith (Lindbäck) – Ekman-Larsson (A), Stone, Dahlbeck, Michálek, Elliott, Murphy – Rieder, Hanzal (A), Duclair – Domi, Vermette, Boedker – Martinook, Richardson, Doan (C) – Chipchura, Gordon, Scott. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Peel, Jackson – Gawryletz, McElman

    Diváci: 18230 (vyprodáno)
    bahis siteleri