New Jersey – St. Louis 0:2 (kon.) | NY Rangers – Carolina 3:0 (kon.) | Philadelphia – Colorado 0:4 (kon.)
Columbus – Vancouver 3:5 (kon.) | Detroit – Washington 1:0 (kon.) | Tampa – Buffalo 1:4 (kon.)
Florida – Calgary 4:3 (kon.) | Nashville – Ottawa 7:5 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:3 (kon.)
Dallas – Toronto 2:3 (kon.) | Los Angeles – Arizona 2:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 2:4 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Arizona Coyotes
Středa 11.11.2015, 04:30 • Staples Center, Los Angeles (kapacita 18230 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Marián Gáborík zaváží kotouč do útočné třetiny a Jonathan Quick míří na střídačku, Kings to zkusí v šesti hráčích v poli!
     
    53:58
    Mike Smith předvedl úžasný zákrok betonem proti ráně Tylera Toffoliho z mezikruží!
    51:47 Brad RICHARDSON - 2:3
     
    51:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Doan nahodil puk na zadní mantinel, v rohu jej získal Jordan Martinook, zbavil se Kopitara a úchvatnou přihrávkou našel před brankou BRADA RICHARDSONA, který nastavenou hokejkou nasměroval puk za Quicka! Asistence: Jordan Martinook a Shane Doan.
     
    42:25
    Trevor Lewis vytvořil v brankovišti hostů obrovský zmatek, když se dostal k odraženému kotouči a po rychlé otočce nahrnul puk pod Smithe. Následné dorážení domácích hráčů bylo ukončeno hvizdem hlavního rozhodčího.
     
    38:38
    V závěru druhé třetiny si Coyotes zahrají další přesilovou hru. Za zdržování hry je vyloučen Alec Martinez.
     
    38:26
    Mikkel Boedker se dostal do rychlého úniku po pravé straně, který zakončil dobrou střelou, Quick zastavil puk pravým betonem!
     
    32:38
    Coyotes se navíc zahrají v přesilové hře, jelikož domácí hráli v šesti. Trest za hráčskou lavici míří odpykat Andy Andreoff.
    29:59 Martin HANZAL - 2:2
     
    29:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    I přes obrovský tlak domácích máme opět vyrovnáno! Po nahození Ekmana-Larssona od modré čáry zůstal puk po Martinezově bloku ležet před brankou, MARTIN HANZAL si jej našel a přesnou bekhendovou střelou pověsil puk pod břevno! Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Tobias Rieder.
     
    29:07
    Závar před hostující brankou! Nejdříve neuspěl Kyle Clifford, po dalších zmatcích před Smithem se k další střele dostal Drew Doughty, mířil nad branku!
     
    26:27
    Další potíž pro Arizonu. Za podražení je vyloučen Anthony Duclair.
     
    25:17
    Po chybě Murphyho v rozehrávce mohl přidat další gól domácích Trevor Lewis, Smith se ovšem vyznamenal vynikajícím zákrokem!
    25:00 Tyler TOFFOLI - 2:1
     
    25:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Následná akce Kings už končí brankou! Jamie McBain naznačil na pravé straně kluziště střelu, místo ní ovšem přihrál napříč pásmem na TYLERA TOFFOLIHO, jehož střela skončila přímo pod horní tyčkou Smithovy branky! Asistence: Jamie McBain a Alec Martinez.
     
    23:43
    Uvidíme první přesilovou hru LA v dnešním zápase, za hákování míří na trestnou lavici Connor Murphy.
     
    17:48
    Tanner Pearson opět natlačil kotouč do Smithova brankoviště, Dustin Brown tentokrát se svou dorážkou přispěchal pozdě!
     
    14:15
    Martin Hanzal byl při svém úniku faulován a uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase. Za držení hole je vyloučen Drew Doughty.
    11:37 Martin HANZAL - 1:1
     
    11:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Brayden McNabb předvedl obrovskou chybu v rozehrávce, zpoza vlastní branky našel přesně MARTINA HANZALA, který se s ničím nerozpakoval a z mezikruží prostřelil Quicka! Český útočník tak k 13 asistencím připisuje svůj první gól v letošní sezoně! Bez asistence.
     
    08:04
    Domácí hráči se dostali do přečíslení dvou na jednoho, Jeff Carter vzal celou situaci na sebe, střelou na zadní tyč ale mířil těsně mimo!
     
    06:07
    Vzápětí se v další obrovské šanci Kings objevil obránce Brayden McNabb, osamocen před brankou ovšem trefil jen připraveného Smithe!
    05:54 Dustin BROWN - 1:0
     
    05:54
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu si Drew Doughty vyměnil kotouč s Pearsonem, následně Doughty udělal obrovský zmatek v brankovišti, ze kterého vytěžil DUSTIN BROWN úspěšnou dorážkou úvodní branku utkání! Asistence: Drew Doughty a Tanner Pearson.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 6. Brown (Doughty, Pearson), 25. Toffoli (McBain, Martinez) – 12. Hanzal, 30. Hanzal (Ekman-Larsson, Rieder), 52. Richardson (Martinook, Doan)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Martinez, Forbort, McBain – Lucic, Carter (A), Toffoli – Pearson, Kopitar (A), Brown (C) – Gáborík, Andreoff, Lewis – Clifford, Shore, Nolan. Trenér: Darryl Sutter.
    Arizona Coyotes: Smith (Lindbäck) – Ekman-Larsson (A), Stone, Dahlbeck, Michálek, Elliott, Murphy – Rieder, Hanzal (A), Duclair – Domi, Vermette, Boedker – Martinook, Richardson, Doan (C) – Chipchura, Gordon, Scott. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Peel, Jackson – Gawryletz, McElman

    Diváci: 18230 (vyprodáno)
    bahis siteleri