Winnipeg – Vancouver 4:1 (kon.) | Detroit – Washington 1:2 (po pr.) | Edmonton – Chicago 3:4 (po pr.)
po prodl.
Detroit Red Wings
1:2 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:1)
Washington Capitals
Čtvrtek 19.11.2015, 02:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jevgenij KUZNĚCOV - 1:2
     
    60:44
    Washington právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ KUZNĚCOV nic nevymýšlel, sebral ve středním pásmu kotouč a rozjel si to obloukem přímo na Mrázka, kterému v pravou chvíli přeloboval beton a rozhodl o vítězství Capitals v dnešním zápase! Asistence: Matt Niskanen, Karl Alzner.
    Justin WILLIAMS - 1:1
     
    10:54
    Washington právě vstřelil branku!
    Stejně jako v minulém utkání s Ottawou i tentokrát se během vyloučení Larkina soupeř Detroitu gólově prosazuje. Jestliže zleva je Ovečkin zatím neúspěšný proti Mrázkovi, tak to hosté zkusili z druhé strany a Niskanenovu výzvu na teč umístil přesně JUSTIN WILLIAMS, který lehkou tečí procedil puk mezi betony Mrázka do branky. Asistence: Matt Niskanen, Nicklas Bäckström.
    Dylan LARKIN - 1:0
     
    02:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    DYLAN LARKIN! Detroitský nováček a rodák z oblasti Detroitu znovu dokázal letos rozbouřit Joe Louis Aréně a obliba fanoušků Red Wings v tohoto devatenáctiletého mladíčka roste snad každým zápasem! Larkin najel do útočného pásma z pravého křídla, neotálel a prásk, příklepem propálil Holtbyho! Asistence: Pavel Dacjuk.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 3. Larkin (Dacjuk) – 11. Williams (Niskanen, Bäckström), 61. Kuzněcov (Niskanen, Alzner)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Kronwall, Green, DeKeyser, Ericsson, Kindl, Marčenko – Abdelkader, Zetterberg, Nyquist – Tatar, Dacjuk, Larkin – Miller, Athanasiou, Pulkkinen – Helm, Glendening, Sheahan
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Schmidt, Carlsson, Alzner, Niskanen, Orlov, Chorney – Ovečkin, Bäckström, Oshie – Johansson, Kuzněcov, Burakovsky – Chimera, Beagle, Williams – Laich, Latta, Wilson

    Rozhodčí: Greg Kimmerly, Steve Kozari – Bryan Pancich, Steve Barton

    Diváci: 20027
    bahis siteleri