Carolina – Toronto 1:2 (1:2 po s.n.) | Columbus – Nashville 4:0 (kon.) | Detroit – Los Angeles 3:2 (kon.)
NY Islanders – Montreal 3:5 (kon.) | Calgary – Chicago 2:1 (po pr.) | Edmonton – New Jersey 5:1 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Los Angeles Kings
Sobota 21.11.2015, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jeff CARTER - 3:2
     
    30:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Z nenápadné akce český brankář inkasuje podruhé. JEFF CARTER vystřelil z pravého křídla přes obránce a puk proletěl pod lapačkou Mrázka až do brány. Na obranu domácího brankáře nutno podotknout, že střelu hostujícího hráče ještě přizvedl svou holí Kronwall. Asistence: Tyler Toffoli, Jake Muzzin.
    Dylan LARKIN - 3:1
     
    26:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí přečkali velkou šanci soupeře a přidali další gól. Na konci kombinace hostí stál Abdelkader, jehož střela z levého křídla se odrazila od betonů hostujícího brankáře jen do brankoviště na hůl DYLANA LARKINA, který už měl snadnou práci s dopravením puku do prázdné brány. Asistence: Justin Abdelkader, Henrik Zetterberg.
    Mike GREEN - 2:1
     
    23:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    Larkin možná neuspěl, ovšem jeho spoluhráč už ano. Potom, co Larkin vystřelil do Enrtoha, puk chtěl odpálit McBain, avšak naservíraval ho přímo na hůl MIKA GRENA, který střelou z první prostřelil švédského brankáře mezi betony. Bez asistence.
    Jeff CARTER - 1:1
     
    16:21
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    To je velmi smolný vstup Detroitu do přesilovky. Několik sekund po vyloučení Doughtyho domácí obraně ujel JEFF CARTER a v samostatném úniku se nemýlil. Hostující hvězda udělala dlouhou bekhendovou kličku a za betonem Mrázka poslala puk za brankovou čáru. Asistence: Anže Kopitar, Alec Martinez.
    Tomáš TATAR - 1:0
     
    14:10
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nádhernou brankou otevírají domácí skóre dnešního zápasu. Abdelkader dostal přihrávku před Enrotha, ale nevystřelil, poslal puk zadovkou přes brankoviště ne TOMÁŠE TATARA, který uklízel puk do odkryté klece. Asistence: Justin Abdelkader, Henrik Zetterberg.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 15. Tatar (Abdelkader, Zetterberg), 24. Green, 27. Larkin (Abdelkader, Zetterberg) – 17. Carter (Kopitar, Martinez), 31. Carter (Toffoli, Muzzin)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Green, Kronwall (A), Ericsson, DeKeyser, Marčenko, Smith – Larkin, Zetterberg (C), Abdelkader – Pulkkinen, Dacjuk (A), Richards – Nyquist, Sheahan, Tatar – Helm, Glendening, Miller
    Los Angeles Kings: Enroth (Quick) – Doughty, McNabb, Martinez, Muzzin, McBain, Forbort – Gáborík, Kopitar (A), Pearson – Toffoli, Carter (A), Lucic – Lewis, Shore, Brown (C) – Nolan, Andeoff, Clifford
    bahis siteleri