Winnipeg – Washington 2:1 (po pr.) | Los Angeles – Pittsburgh 5:3 (kon.) | Ottawa – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Detroit – Nashville 5:4 (po pr.) | Carolina – Montreal 3:2 (kon.) | St. Louis – Toronto 1:4 (kon.)
Philadelphia – Columbus 1:4 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:0 (kon.) | Vancouver – Boston 0:4 (kon.)
San Jose – Tampa 3:4 (kon.) | Carolina – Arizona 5:4 (kon.) | Chicago – Winnipeg 3:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:4 (0:2, 1:1, 2:1)
Tampa Bay Lightning
Neděle 06.12.2015, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:47
    Tvrdá srážka Brauna za domácí brankou, za kterou půjde pykat někdo z hostů. Na trestnou lavici už poslušně zamířil Alex Killorn (TBL) je vyloučen za vražení na hrazení.
     
    48:13
    Po situaci u zadního mantinelu se bude vylučovat, dvě minuty za krosček inkasuje hostující Victor Hedman (TBL) a je tu šance pro San Jose.
     
    45:42
    Za nedovolené bránění si míří sednout hostující muž Jason Garrison (TBL), ten tak nabízí domácímu celku možnost, jak se vrátit zpátky do zápasu.
     
    40:40
    Hned na začátku první třetiny sledujeme vyloučení, na dvě minuty na trestnou lavici míří Anton Stralman (TBL) za podražení, přesilová hra pro San Jose Sharks.
     
    36:05
    V pěti proti třem si nyní zahrají hokejisté Tampa Bay Lightning. Joel Ward (SJS) totiž podrazil soupeře a to je jasný důvod pro rozhodčího, proč vylučovat.
     
    35:03
    Hra se na chvíli uklidní, komerční přestávka. Bude se ale vylučovat na domácí straně, Chris Tierney (SJS) musí jít pykat dvě minuty za podražení. Přesilovka Tampy.
     
    31:54
    Na trestnou lavici míří Andrej Šustr (TBL) za držení, teď je tu po krátké časové odmlce další dobrá šance pro San Jose, jak zkusit zužitkovat početní výhodu.
     
    29:20
    Už se znovu hraje a opět jsou to Sharks, kdo je aktivní. Bude se ale vylučovat. Dvě minuty inkasuje Braydon Coburn (TBL), je tu kvalitní možnost pro domácí, kteří ještě mohou zúročit svůj tlak.
     
    21:53
    Hra se ale brzy srovnává, co se počtu hráčů na ledě týče. Za nedovolené bránění brankáře si totiž míří sednout za katr také Tommy Wingels (SJS). Čeká nás hra ve čtyřech.
     
    21:29
    Bude se vylučovat na straně Tampa Bay, který dle soudu rozhodčího hrála v šesti mužích na ledové ploše. Týmový trest míří pykat Jonathan Marchessault (TBL). Přesilovka pro San Jose.
     
    16:33
    První početní výhodu dnešního zápasu si zahrají také hokejisté San Jose Sharks. Na trestnou lavici totiž zamíří Brian Boyle (TBL), který se dle soudu hlavního rozhodčího provinil hákováním.
     
    08:09
    První přesilovou hru utkání si zahrají muži Tampa Bay Lightning, na trestnou lavici totiž míří domácí kapitán Joe Pavelski (SJS), který inkasuje dvě minuty za vysokou hokejku. Šance pro hosty.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 34. Tennyson (Braun, Hertl), 49. Ward (Burns, Pavelski), 55. Burns – 3. Kučerov (Hedman), 12. Condra (Šustr, Brown), 37. Kučerov (Stamkos), 44. Boyle (Brown)


    San Jose Sharks: Stalock (Jones) – Braun, Vlasic, Burns, Martin, Tennyson, Dillon – Pavelski, Karlsson, Thornton, Pavelski – Donskoi, Marleau, Ward – Nieto, Hertl, WIngels – Zubrus, Tierney, Brown
    Tampa Bay Lightning: Bishop (49. Vasilevskij) – Hedman, Stralman, Carle, Garrison, Coburn, Šustr – Killorn, Filppula, Stamkos – Drouin, Namestnikov, Kučerov – Brown, Boyle, Callahan – Vermin, Marchessault, Condra

    Rozhodčí: Charron, Kozari – Devorski, Berg

    Diváci: 16 089
    bahis siteleri