Winnipeg – Washington 2:1 (po pr.) | Los Angeles – Pittsburgh 5:3 (kon.) | Ottawa – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Detroit – Nashville 5:4 (po pr.) | Carolina – Montreal 3:2 (kon.) | St. Louis – Toronto 1:4 (kon.)
Philadelphia – Columbus 1:4 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:0 (kon.) | Vancouver – Boston 0:4 (kon.)
San Jose – Tampa 3:4 (kon.) | Carolina – Arizona 5:4 (kon.) | Chicago – Winnipeg 3:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:4 (0:2, 1:1, 2:1)
Tampa Bay Lightning
Neděle 06.12.2015, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Brent BURNS - 3:4
     
    54:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Na světě je další využitá přesilová hra San Jose, jde vidět, že v početní výhodě si dnes Žraloci věří. A hádejte, kdo je strůjcem gólu, který snižuje rozdíl ve skóre na jeden zásah? Ano, je to BRENT BURNS, kdo si nádherně povodil celou obranu Tampy, chvíli váhal se střelou, ale pak už puk potáhl zápěstím a s klidem jej zavěsil přímo pod víko brankáře Vasilevskiho. A halou to jen zabouřilo. Hodně pohledná branka, ale pro domácí především důležitá. Bez asistence.
    Joel WARD - 2:4
     
    48:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je tu naděje pro San Jose, které by se tímto gólem mohlo dostat zpátky do zápasu. Předchozí přesilová hra se sice domácím vůbec nepovedla, ale nyní naopak Sharks velice rychle početní výhodu zužitkovali. Stačila jedna nahrávka na ofenzivního obránce, jehož v San Jose dobře znají. Brent Burns se pořádně napřáhl z dálky a propálil vše, co mu stálo v cestě, včetně brankáře Bena Bishopa, puk pak ještě tečoval JOEL WARD. Rozhodčí si jel ještě gól ověřit na video, ale branka platí, je to znovu jen o dvě branky. Asistence: Brent Burns, Joe Pavelski.
    Brian BOYLE - 1:4
     
    43:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    Znovu veliká smůla pro San Jose a domácí fanoušci už musí být utrápeni neduhy, které jejich oblíbence dnes postihují v průběhu celého utkání. Před vstřelením čtvrté branky Tampy Bay se Sharks dlouho pohybovali kolem klece Bena Bishopa a dokonce měli veliké šance. Jenže pak stačil jeden samostatný únik hostů a vše bylo jinak. První šanci Bolts ještě gólman Žraloků zastavil, ale na dorážku BRIANA BOYLA už nestačil, v té chvíli neměl nejlepší přehled o hře. Hostující tým je rázem ve veliké výsledkové výhodě. Asistence: J. T. Brown.
    Nikita KUČEROV - 1:3
     
    36:44
    Tampa právě vstřelila branku!
    Jenže teď už se Tampa prosazuje a Bolts mají své vedení o dvě branky poměrně rychle zpátky, přesilovka v pěti proti třem byla dobrou šancí pro hosty, jak dosáhnout třetího zásahu do sítě Alexe Stalocka. Tampa sice před vsícením branky přišla o pásmo, pak se tam ale vrátila a hned zužitkovala možnost. Konkrétně se trefil NIKITA KUČEROV, ten se tak zapisuje už podruhé v zápase mezi střelce, když vymetl pavučinky v síti San Jose Sharks. Jak budou domácí reagovat? Asistence: Steven Stamkos.
    Matt TENNYSON - 1:2
     
    33:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nyní už se San Jose daří využít přesilovou hru, přestože potřebovalo více pokusů na vstřelení branky v početní výhodě, už se mohou domácí fanoušci naplno radovat. Alespoň ze snížení na rozdíl jediné branky. Sharks se vrátili ze střední třetiny do útočného pásma, rychle provedli několik přihrávek. Ta poslední skončila na hokejce hráče jménem MATT TENNYSON, jenž na nic nečekal a pálil z první za levým kruhem. Jeho pořádná pumelice se zastavila až v síti Bena Bishopa, asistenci má i český útočník Tomáš Hertl. Asistence: Justin Braun, Tomáš Hertl.
    Erik CONDRA - 0:2
     
    11:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Jenže pozor, je tu další studená sprcha pro domácí celek, který inkasuje, stejně jako v prvním případě, po velice nečekané situaci. Tampa Bay Lightning se stačili rychle přesunout do útočné třetiny a vyslat puk směrem na branku, toto nahození pak skončilo přesnou tečí do sítě v podání ERIKA CONDRY. Hlavní rozhodčí si jel ještě celou situaci ověřit na video, zda nedošlo k úmyslnému pohybu nohou a kopnutí kotouče do branky, ale gól platí a San Jose Sharks prohrávají již o dva zásahy v první třetině. Asistence: Andrej Šustr, J. T. Brown.
    Nikita KUČEROV - 0:1
     
    02:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a skóre utkání máme otevřené. Vše vzniklo po situaci, kdy se rozehrávalo buly před Alexem Stalockem, hosté okamžitě zamířili za klec San Jose, tam velice kvalitně rozehráli. A kus černé gumy nakonec skončil na hokejce muže jménem NIKITA KUČEROV, který udělal pohlednou kličku a zakončením mezi betony nedal domácímu ochránci svatyně skoro žádnou šanci. Poměrně pohledná akce. Žraloci tak musí hned v prvních pěti minutách základní hrací doby dohánět ztrátu. Asistence: Victor Hedman.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 34. Tennyson (Braun, Hertl), 49. Ward (Burns, Pavelski), 55. Burns – 3. Kučerov (Hedman), 12. Condra (Šustr, Brown), 37. Kučerov (Stamkos), 44. Boyle (Brown)


    San Jose Sharks: Stalock (Jones) – Braun, Vlasic, Burns, Martin, Tennyson, Dillon – Pavelski, Karlsson, Thornton, Pavelski – Donskoi, Marleau, Ward – Nieto, Hertl, WIngels – Zubrus, Tierney, Brown
    Tampa Bay Lightning: Bishop (49. Vasilevskij) – Hedman, Stralman, Carle, Garrison, Coburn, Šustr – Killorn, Filppula, Stamkos – Drouin, Namestnikov, Kučerov – Brown, Boyle, Callahan – Vermin, Marchessault, Condra

    Rozhodčí: Charron, Kozari – Devorski, Berg

    Diváci: 16 089
    bahis siteleri