Slovan Bratislava – Žilina 2:1 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
2:1 (1:0)
MŠK Žilina
sk Neděle 06.12.2015, 14:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 591 miest) • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Slovan v šlágri porazil Žilinu 2:1, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! Na www.onlajny.eu vám dnes ešte napríklad ponúkneme stretnutia najvyššej slovenskej hokejovej súťaže. (16:14:04)
     
    Nikki Papavasiliou (tréner Slovana):
    "Bol to veľmi dobrý zápas, taktiež pre fanúšikov, hralo sa vo vysokom tempe. Moji hráči vydali na ihrisku zo seba všetko, boli veľmi koncentrovaní počas celého stretnutia. Keď hráme ako jeden tím a pomáhame si, tak šance na víťazstvo rastú. Podľa mňa je naše víťazstvo zaslúžené, je veľmi dôležité, hrali sme proti výbornému protivníkovi. Teraz sa sústredíme na posilnenie mužstva, ktoré určite príde. Musíme sa oveľa lepšie pripraviť na druhú časť sezóny."

    Adrián Guľa (tréner Žiliny):
    "Podali sme veľmi dobrý výkon. Nepriniesol bodové ovocie, čo je škoda, chlapci si to určite zaslúžili. Mali sme dobrý úvod, dve šance, ktoré sme nepremenili. Súper využil jednu hraničnú situáciu a otvoril skóre. V druhom polčase sme sa snažili so zápasom niečo spraviť, neprinieslo to však želaný výsledok."
     
    Slovan Bratislava triumfuje v poslednom jesennom stretnutí nad Žilinou tesne 2:1 a pred zimou znižuje náskok na vedúci Trenčín na 7 bodov. Sledovali sme výborné, dramatické stretnutie so zápletkou do úplného konca. O všetkom napokon rozhodol striedajúci Tamás Priskin, ktorý nádherne prepálil Volešáka po prihrávke Oršulu. Ostaňte ešte s nami, prinesieme vám ohlasy trénerov z tlačovej konferencie.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Hlohovský si obhodil obrancu a rútil sa sám na Muchu, ktorý vybehol a s rizikom vlastného zdravia vyrazil v zákroku zápasu! Mohlo byť vyrovnané!
     
    90+1
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Karol Mészáros, prichádza Samuel Štefánik.
     
    90+1
    Špalek sa previnil útočným faulom, šance Žiliny tak okamžite klesajú, vykopávať bude môcť Mucha.
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    90
    Bénes hľadal v pokutovom území voľného Haskiča, pred ktorým odhlavičkoval Gorosito. Žilina stále pri lopte.
     
    89
    Zatiaľ si Žilina nevypracovala čistú príležitosť, lietajú tam centre, teraz tam po jednom z nich hlavičkoval Haskič, Mucha s prehľadom zasiahol.
     
    88
    Priskin skomplikoval rozohrávku Volešákovi, Žilina už však pri lopte, rozbieha jednu zo svojich možno posledných akcií!
     
    87
    Po centri z rohu hlavičkoval jeden z vysokých hráčov hostí, zrejme to bol Škriniar, Mucha však nemal problém skrotiť tento nedôrazný pokus. Na trávniku ešte ostal otrasený Saláta, hra pokračuje až cca po polminúte.
     
    86
    Hádzanárske obliehanie brány Slovana v podaní Šošonov, rezultuje z neho rohový kop po zrazenom centri v podaní Špaleka.
     
    85
    Už pokračujeme v hre vhadzovaním Slovana, Priskin tam bol vpredu medzi dvojicou hráčov hostí, Žilina sa ujala lopty a útočí.
     
    84
    Chvíľu sa ešte hrať nebude, Milinkovič je ošetrovaný po jednom zo súbojov, odchádza za autovú čiaru, mal by však zápas dohrať.
     
    83
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Martin Králik, prichádza Filip Hlohovský.
     
    82
    Hostia sa snažia v útoku niečo vymyslieť, Špalek však po centri Mabouku neuspel. Na druhej strane brejk domácich, pred Priskinom zachraňoval hlavou Škriniar.
     
    81
    Akcia Slovana do rozhodenej obrany, Priskin vracal kolmicu od Savičeviča ešte do druhej vlny Milinkovičovi, tomu lopta nesadla a mieril z voleja nad!

    Tomáš Schügerl

    Branky: 40. Milinković (Peltier), 77. Priskin (Oršula) – 50. Haskič (Alves de Oliveira)

    Karty:   56. Špalek (ZIL)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Čikoš, Gorosito, Saláta, Sekulić – Simović, Savičevič – Peltier (53. Oršula), Milinković (C), Mészáros (90+1. Štefánik) – Vittek (58. Priskin).
    Náhradníci: Krnáč – Hudák, Štefánik, Šefčík, Gašparovič, Oršula, Priskin.

    MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Králik (83. Hlohovský), Škriniar, Mazáň – Haskič, Pečovský (C), Bénes – Špalek, Alves de Oliveira, Mihálik (78. Jánošík).
    Náhradníci: Mandous – Hučko, Michlík, Jánošík, Piaček, Letić, Hlohovský.

    Rozhodčí: Kráľovič – Balko, Hrčka

    Diváci: 961
    thejrc.org