Pittsburgh – Boston 2:6 (kon.) | Washington – Tampa 5:3 (kon.) | Carolina – Florida 0:2 (kon.)
Ottawa – San Jose 4:2 (kon.) | Detroit – Vancouver 3:4 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – NY Rangers 5:2 (kon.)
Buffalo – Chicago 2:3 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Calgary 3:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
Detroit Red Wings
3:4 (0:1, 1:1, 2:1 - 0:0)
Vancouver Canucks
Sobota 19.12.2015, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Linden VEY - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Vancouver Canucks. Rozhodující branku vstřelil LINDEN VEY.
    58:53 Henrik ZETTERBERG - 3:3
     
    58:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Neskutečné, v Joe Louis Areně je opět vyrovnáno! Postarali se o to ti nejzkušenější z řad domácího celku, Dacjuk vyhrál vhazování a posunul puk na HENRIKA ZETTERBERGA, který ranou z poměrně ostrého úhlu našel skulinku mezi Millerovým ramenem a horní tyčí – závěr zápasu ještě bude sakramentsky zajímavý! Asistence: Pavel Dacjuk.
    45:33 Radim VRBATA - 2:3
     
    45:33
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver si ztracené vedení bere zpět! Po Tanevově ráně vyrazil Howard kotouč jen před sebe, kde se jej ujal RADIM VRBATA, zkušeně si počkal na ideální střelecký moment a bekhendem uklidil kus černé pryže do prázdné domácí svatyně! Pro mladoboleslavského rodáka je to už desátý přesný zásah v tomto ročníku. Asistence: Christopher Tanev, Sven Baertschi.
    43:29 Pavel DACJUK - 2:2
     
    43:29
    Detroit právě vstřelil branku!
    No vida, máme vyrovnáno! Domácí vyhráli důležitý souboj u mantinelu, puk se následně dostal až ke Smithovi, který přihrávkou par excellence oslovil PAVLA DACJUKA, jemuž už jen stačilo trefit prázdnou branku! Asistence: Brendan Smith, Alexej Marčenko.
    38:53 Joakim ANDERSSON - 1:2
     
    38:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak pozor, Red Wings se prosazují a vracejí se zpět do hry! Opět to byla velice povedená akce, která vzešla z opravu enormního tlaku domácích. Na konci této kombinace DeKeyser poslal puk na před brankou stojícího JOAKIMA ANDERSSONA a ten jej šikovnou tečí usměrnil mezi Millerovy betony! Pro švédského útočníka je to první branka v této sezoně. Asistence: Danny DeKeyser, Luke Glendening.
    37:08 Sven BAERTSCHI - 0:2
     
    37:08
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Klobouk dolů, tohle byla parádní akce hostí, kteří zvyšují své vedení! Vrbata zavezl kotouč do útočné třetiny, kde nahrál Horvatovi, jenž fantastickou bekhendovou přihrávkou vyzval ke skórování SVENA BAERTSCHIHO, proti jehož přesnému pokusu už se Howard nestačil včas přemístit! Asistence: Bo Horvat, Radim Vrbata.
    Jared MCCANN - 0:1
     
    18:57
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté se zcela zaslouženě ujímají vedení! Po nikterak nebezpečném nahození v podání Hansena se puk od zadního mantinelu odrazil před branku domácích, kde zaváhání obránců a Jimmyho Howarda využil pozorný mladíček JARED MCCANN, který přesnou ranou na zadní tyč otevřel skóre dnešního mače! Asistence: Jannik Hansen.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 39. Andersson (DeKeyser, Glendening), 44. Dacjuk (Smith, Marčenko), 59. Zetterberg (Dacjuk) – 19. McCann (Hansen), 38. Baertschi (Horvat, Vrbata), 46. Vrbata (Tanev, Baertschi), rozh. náj. Vey

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Dacjuk (DET)
    0:0   Burrows (VAN)
    2. série:
    0:0   Nyquist (DET)
    0:1   Vrbata (VAN)
    3. série:
    1:1   Richards (DET)
    1:1   Baertshci (VAN)
    4. série:
    1:1   Tatar (DET)
    1:1   Higgins (VAN)
    5. série:
    1:1   Larkin (DET)
    1:1   Hansen (VAN)
    6. série:
    1:1   Zetterberg (DET)
    1:1   D. Sedin (VAN)
    7. série:
    1:1   Helm (DET)
    1:2   Vey (VAN)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall, Green, DeKeyser, Ericsson, Smith, Marčenko – Larkin, Zetterberg, Abdelkader – Helm, Dacjuk, Richards – Nyquist, Sheahan, Tatar – Jurčo, Glendening, Andersson
    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Edler, Tanev, Hutton, Weber, Bartkowski, Biega – D. Sedin, McCann, Burrows – Higgins, Horvat, Hansen – Baertschi, Cracknell, Vrbata – Prust, Vey, Dorsett

    Rozhodčí: Tim Peel, Gord Dwyer – Mark Wheler, Derek Nansen

    Diváci: 20 027
    bahis siteleri