Česko U15 – Maďarsko U18 7:0 (kon.)
konec
Česko U15
7:0 (1:0, 5:0, 1:0)
Maďarsko U18
Sobota 19.12.2015, 18:30 • Debrecín, Maďarsko • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Podruhé během víkendu vás zdravím z maďarského Debrecínu. České hokejistky do 15 let tu hrají proti soupeřkám starším o tři roky a první zápas zvládly na výbornou. Polsko totiž rozebraly vysokým poměrem 9:1!

    Dnes nás čeká o něco silnější protivník, kterým je domácí Maďarsko. Jde o účastníka druhé skupiny mistrovství světa, který navíc letos v lednu hostí turnaj na své půdě – jen pár desítek kilometrů odsud v Miškovci. A tak je jasné, že se domácí osmnáctka bude chtít patřičně ukázat a napravit včerejší porážku 1:6 se Slovenskem.

    Na souhru KRISTÝNY KALTOUNKOVÉ (3+1) s Karolínou Hornickou (0+5) byla dneska radost pohledět! Ale jak sama říká, hlavní je výhra týmu :)

    Zveřejnil(a) Reprezentace ČR 15 ženy – Lední hokej dne 18. prosinec 2015
     
    Včera šlo z české strany o jednoznačnou záležitost. Naše hokejistky daly Polkám tři góly v první třetině, ve 31. minutě už to bylo 6:1. V závěru se pokoušely o dovršení desítky, ale i když se jim to nepovedlo, pocity z výhry 9:1 byly perfektní.

    Dneska dopoledne v 10 hodin vyjel národní tým k půlhodinovému rozbruslení. Po obědě přišla na řadu porada, ale nebylo toho až tolik, co hlavní kouč Rudolf Valla kladl svým svěřenkyním na srdce. Maďarky se včera hodně stahovaly před bránu, proto můžeme čekat víc prostoru pro naše obránkyně na modré čáře. A chce to střílet, tečovat a dorážet.
     
    Prostor tentokrát dostane druhá brankářka českého týmu, po Evě Štumbaurové odchytá duel s Maďarskem Viktorie Švejdová. Ve formacích nebyl důvod cokoli měnit, trenéři ale tentokrát dají od začátku prostor té, která včera vstoupila do hry až v polovině zápasu.

    Rozmohla se nám tady vánoční nálada... :)

    Zveřejnil(a) Reprezentace ČR 15 ženy – Lední hokej dne 19. prosinec 2015
     
    Před naším zápasem skončilo utkání Slovensko – Polsko, a to s trochu překvapivým výsledkem. Slovenky totiž vyhrály pouze 3:1. Viděli jsme jen třetí třetinu, a šlo spíš o bojovnou partii bez výraznějších šancí nebo převahy našich zítřejších soupeřek.
     
    Organizátoři za námi před chvílí přišli, abychom jim řekli, které písničky nám mají hrát. Zimním stadionem v Debrecínu tak nyní zní Ewa Farna a její Mám boky jako skříň. Můžu prozradit, že tuhle hitovku si večer ještě vyslechneme na hotelu přímo od několika našich hokejistek, které budou plnit své resty a tresty...
     
    A teď tu duní Kabáti. Naše děvčata přišla na střídačku už deset minut před začátkem rozbruslení a společně v plné výstroji zpívají o tom, co se stane, když se u nás chlapi poperou.

    Podruhé do boje! Po výhře 9:1 nad polskou osmnáctkou nás tentokrát čeká domácí výběr Maďarska. Držte od 18:30 palce na Onlajnech:http://www.onlajny.com/match/index/date/2015-12-19/id/166167

    Zveřejnil(a) Reprezentace ČR 15 ženy – Lední hokej dne 19. prosinec 2015
     
    Úvodní sestavy:

    Česko U15: Švejdová (Štumbaurová) – Jandušíková, Kotounová, Škrdlová, Šmajdová, Vlková, Krčková, Krejníková, Pejšová – Machalová, Mlýnková, Dýcková "C" – Hornická, Kaltounková, Čajanová – Hájková, Exnerová, Černá – S. Halounová, A. Halounová, Lorencová. Trenér: Rudolf Valla.

    Maďarsko U18: V. Horváthová (Paulheimová) – Holzerová, Fodorová, Mayerová, Preisingerová, Gaitzová, Szücsová – Pintérová "C", Pavuková, Váradiová – Egyediová, D. Horváthová, Páterková – Koczková, Jáksóvá, Sölédová. Trenér: Norbert Buzás.

    Rozhodčí: Erdei – Vincze, Szabó.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    První dvě akce zápasu byly technické prohřešky českého týmu. Nejdřív ofsajd, potom zakázané uvolnění.
     
    00:57
    V dobré kombinaci šel puk po ose Machalová – Dýcková – Kaltounková, poslední jmenovaná už ale nenašla další spoluhráčku.
     
    01:23
    Nyní jsme pro změnu my donutili soupeřky k icingu. Už od první minuty je ale patrné, že Maďarsko bude silnějším sokem než Polsko.
     
    01:44
    Sára Čajanová krásnou žabičkou poslala dopředu Kaltounkovou, před brankou pak ještě bojovala Hornická. Ale marně.
     
    02:09
    Poprvé musí naopak zasahovat Viktorie Švejdová, která vyrazila polovysokou střelu z levého kruhu.
     
    02:31
    Anna Kotounová bojovala o puk v rohu útočné třetiny a poslala ho před branku, tam ale byly jen Maďarky.
     
    03:05
    Naopak Barbora Machalová vyjela zpoza branky sama a čekala, zda se gólmanka odlepí od tyčky. Neodlepila.
     
    03:38
    Monika Krčková na modré čáře zastavila nejen soupeřku tělem, ale zároveň i puk. Hraje se velmi plynule.
     
    03:57
    Teď už je na světě přerušení hry, to když Natálie Mlýnková po přejezdu modré čáry otestovala lapačku brankářky Paulheimové.
     
    04:28
    Od levého mantinelu přiťukla Hornická Kotounové, její střelu však zblokovala hokejka clonící maďarské hráčky.
     
    04:52
    Z druhé strany se pak Karolína Hornická probíjela před brankoviště, tam ji ale soupeřky dokázaly zpacifikovat.
     
    05:06
    Je tady první oslabení českého týmu, hra se tak asi přesune na druhou stranu ledu. Pykáme za hru v šesti.
     
    05:31
    Poměrně nebezpečné parametry měla maďarská střela, protože šla přes hráčky. Švejdová však dokázala zasáhnout pravým betonem a pak její spoluhráčky vyvezly puk dopředu.
     
    06:02
    No a teď v oslabení sami útočíme a svíráme Maďarky! Všechno začala nádherná klička Báry Machalové, před gólmankou pak hýřila aktivitou Natálka Mlýnková.
     
    06:39
    Stejně jako Mlýnková před chvílí, i tentokrát Hornická zkoušela trefit druhý růžek. Těsně minula.
     
    07:13
    Skvělé oslabení českého týmu je minulostí, v jeho závěru mohla otevřít skóre Kaltounková! Její bekhendová dorážka ale bohužel trefila ležící brankářku do masky, jinam byla klec prázdná.
     
    07:52
    Český nápor dál pokračoval. Martina Exnerová pálila po ledě a stojící Paulheimová nevypadala moc jistě, ale než situaci dojela Valentýna Černá, brankářka puk přikryla.
     
    08:21
    Maďarská reprezentace se dostala s pukem z pásma a rovnou si nahozením na Švejdovou vynutila přerušení hry a útočné buly.
     
    08:55
    Monika Krčková musela odpálit puk zpátky do útočného pásma, nicméně Veronika Lorencová nevěděla, že už to bylo za modrou čarou. Proto je nám odpískán úmyslný ofsajd.
     
    09:19
    Hornická s Kaltounkovou už zase tvrdí hru. Obě byly faulovány, ale rozhodčí nechtěl vylučovat, tak předvedly rychlou kombinaci. Ale Kaltounková ji v tísni nestačila zakončit do brány.
     
    10:15
    Nyní se naopak národný tým musel bránit, spoluhráčky Švejdové hodně pomohly. Pak vyvezla puk Exnerová a po dorážce se natahovala Hájková, ale bohužel jí kousek chyběl.
     
    10:47
    Skvělý pohyb třetí formace vede k první české přesilovce. Fruzsina Mayerová (HUN) je vyloučena za vražení na hrazení.
     
    11:06
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Přesilovku hned po 19 sekundách využíváme a Debrecínem poprvé zní Malá dáma! Na modré čáře dostala přihrávku od Dýckové NATÁLIE MLÝNKOVÁ, krátce potáhla puk na střed a pak vypálila. Brankářka měla pravděpodobně zakrytý výhled a vysokou střelu jenom zpomalila, ale nezastavila – 1:0! Asistence: Nikola Dýcková, Barbora Machalová.
     
    11:59
    Krátce poté naopak ujela Maďarka dopředu, ale Klára Jandušíková ji stihla odclonit. Když se pak schylovalo k dorážce, v poslední možnou chvíli odpálila puk do bezpečí.
     
    12:54
    Kristýna Kaltounková zvolila místo přihrávky, která nemusela projít, překvapivou střelu. Tu vyrazila brankářka před sebe. Potom znovu ujely Maďarky, ale stačili jsme se vrátit a Paulheimová musela znovu zasahovat proti Kaltounková.
     
    13:33
    Valentýna Černá se před přejezdem modré čáry poroučela k ledu. Jestli ta hokejka, která ji podrazila, nebyla božím majetkem, pak šlo zcela jistě o faul.
     
    14:27
    Naopak se píská na druhé straně. Anna Kotounová (CZE) nedovolila Pintérové vystřelit, ale jakmile dojely do rohu pásma, rozhodčí posoudili situaci jako českou hru tělem. Druhé oslabení.
     
    14:59
    Ránu Holzerové dokázala zblokovat Kaltounková, vzápětí její spoluhráčky vybojovaly a vyhodily kotouč do bezpečí.
     
    15:42
    Až nyní se maďarským juniorkám podařilo znovu usadit v útočném pásmu s pukem na hokejkách.
     
    16:02
    Pak přišla rychlá kombinace a rána od levého hrazení. Viktorka Švejdová podle všeho na střelu Szücsové viděla, a tak ji napoprvé schovala na hrudi.
     
    16:18
    Hned po buly se dopředu vydala po pravé straně Natálie Mlýnková, zkoušela to bekhendem na bližší růžek. Bylo tam místo, ale bohužel těsně minula!
     
    16:32
    I druhou početní nevýhodu jsme zvládli velmi dobře, i když nyní musela zasae dávat pozor Švejdová proti střele z dálky.
     
    17:09
    Oba výběry se teď marně pokoušely založit přesnější kombinaci, Maďarky nám přidělávají problémy svým forčekingem.
     
    17:30
    Od modré vypálila Fodorová, Švejdová vyrazila puk před sebe a pak po něm rychle skočila.
     
    18:01
    Maďarskou chybu vystihla Kristýna Hájková, ale neměla takovou rychlost a její střelu gólmanka vyrazila. Potom se k téměř gólové dorážce dostala Valentýna Černá, ale soupeřky puk na poslední chvíli zblokovaly!
     
    18:11
    Hra se vzápětí přestěhovala na druhou stranu, kde po souboji u hrazení zůstává ležet na ledě jedna z maďarských hráček. Bohužel to nevypadá příliš dobře. Je jasné, že budeme hrát oslabení.
     
    18:11
    Na led přispěchali lékaři, Orsolya Váradiová nakonec odjíždí na střídačku po svých, byť s oporou spoluhráček. Míří rovnou do kabiny a myslím, že pro ni zápas skončil.
     
    18:11
    Valentýna Černá (CZE) – 2 + 10 minut za naražení zezadu.
     
    18:58
    Ale zase se bráníme na výbornou. Dopředu přejela Nikola Dýcková a vykoušela pozornost Paulheimové. Té kotouč z lapačky vypadl.
     
    19:07
    Vzápětí jsme u hrazení vybojovali útočné vhazování.
     
    19:23
    Kaltounková s Mlýnkovou měly dvakrát blizoučko ke gólu! První jmenovaná nejdřív napálila puk těsně nad břevno prázdné branky, potom se rychle otočila kolem tyče, ale puk pravděpodobně za čarou neskončil!
     
    19:39
    Úžasnou práci předvedla tahle dvojka, Kaltounková pak vybojovala faul Maďarek. Také Hanna Léna Pintérová (HUN) je vyloučena za naražení zezadu. 4 na 4.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Maďarsko je o třídu těžší soupeř než včera Polsko. I přes problémy, které nám přidělává, jsme ale v první třetině měli jasně navrch a celou řadu šancí. Velká škoda, že gólem skončila jenom střela Natálie Mlýnkové v přesilové hře. Mohli jsme udeřit rovněž v každém ze tří oslabení.

    Zároveň bohužel musím říct, že zatím sledujeme velmi špatný výkon maďarského rozhodčího. Spoustu faulů hostitelského týmu nechal bez povšimnutí, jeho metr poté naopak vedl ke zranění Váradiové. Snad se pan Zoltán Erdei zlepší a snad se naopak nám nikdo nezraní.

    Druhá třetina začne přibližně v 19:20.
     
    Abych dokreslil, jak to tady vypadá. O přestávce za námi přišel jeden z maďarských činovníků zeptat se, zda jsme opravdu výběr do 15 let. Máme sice v týmu i pět hráček staršího ročníku 2000, ale čtyři z nich dneska zatím jenom sedí na střídačce! Nechtěl věřit a divil se, jak dokážeme v takovém věku hrát rychle a tvrdě.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:31
    Český výběr hraje v plném počtu a od začátku třetiny útočí.
     
    20:47
    Teď jsme se naopak museli rychle vracet, konkrétně Natálie Mlýnková. Maďarky i tak donutily Švejdovou přerušit hru.
     
    21:10
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    A je tady druhá radost českého týmu! Dvě obrovské šance měla Kaltounková, obě jí ale skvěle vychytala brankářka. Potom však dostala přihrávku od hrazení od Šmajdové do mezikruží SÁRA ČAJANOVÁ a z první parádně zavěsila – 2:0! Asistence: Vivien Šmajdová.
     
    21:57
    Následuje ovšem čtvrté vyloučení našich hokejistek. Vivien Šmajdová (CZE) po souboji u hrazení pyká za nedovolené bránění.
     
    22:10
    Hned po vhazování přikryla puk Švejdová, následně se Maďarky dopustily postavení v brankovišti.
     
    22:21
    Hájková s Exnerovou se vydaly dopředu, ale zastavil je ofsajd. Hráčky třetí formace jsou dneska taky hodně vidět.
     
    22:48
    Škoda. Klára Jandušíková měla ještě spoluhráčku před brankou, ale střela jí nesedla a maďarská obránkyně ji dokázala zblokovat.
     
    23:32
    Ve čtyřech zatím hrajeme opravdu výborně. Ale teď si to poprvé zkusíme i ve třech. Natálie Mlýnková (CZE) je vyloučena za faul loktem.
     
    24:12
    A můžu vám s potěšením říct, že ani tohle oslabení nám nedělalo problémy. Hrajeme ve čtyřech, Dýcková přejela dopředu a z úhu trefila boční síť.
     
    24:20
    Teď se naopak bude hrát čtyři na čtyři. Maja Galántaiová (HUN) je vyloučena za vysokou hůl.
     
    24:31
    Kaltounková vyjela před branku, ale Maďarky obětavě zastavily její zakončení!
     
    24:40
    A jdeme hrát čtyři na tři, tvrdá partie pokračuje. Lilla Páterková (HUN) – 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    25:04
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Skvěle, skvěle, vedeme už o tři góly a využíváme i přesilovou hru čtyř proti třem! Parádní akci vytáhla ze své torničky NIKOLA DÝCKOVÁ. Česká kapitánka se prohnala podél pravého hrazení, přebruslila hráčku, vyjela do střelecké pozice a brankářku propálila mezi betony – 3:0! Asistence: Sára Čajanová, Kristýna Kaltounková.
     
    26:00
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    České tornádo se ve druhé třetině prohání maďarským Debrecínem a naše skvělá hra vede ke gólu číslo čtyři! Ve střední vzdálenosti dostala puk na hokejku NATÁLIE MLÝNKOVÁ a po vzoru své první trefy věděla, co udělat. Vystřelila pod břevno a gólmanka tomu znovu nedokázala čelit – 4:0! Asistence: Šárka Krejníková.
     
    26:30
    Navíc je tady další početní výhoda. Fruzsina Mayerová (HUN) je vyloučena za držení.
     
    27:19
    Teď ale Maďarky brání hodně obětavě. Poprvé se nám před brankou nepodařilo vybojovat puk, potom střílela Kaltounková a dorážela Hornická. Gólmanka ovšem udržela puk pod svým tělem.
     
    27:45
    Hlasité "Češi, Češi!" se ozývá arénou. Fandí nám nejen rodiče a příbuzní českých hokejistek, ale hned vedle mě i Polky a také několik Slováků, kteří vydrželi na večerní zápas.
     
    28:06
    Veronika Lorencová srdnatě bojovala na maďarském brankovišti. Sudí v první situaci přerušil hru, podruhé nás vykázal do středního pásma.
     
    28:39
    Na konci početní výhody poslala puk od modré na branku Pavlína Vlková. Jestli se nepletu, odrazil se od jedné tyčky do druhé a potom ven!
     
    28:58
    Anna Kotounová i pod tlakem výborně přenesla hru na Kláru Jandušíkovou. Její střelu zblokoval chumel hráček před brankou.
     
    29:32
    Výborné střídání dvou jmenovaných českých obránkyň, které dokázaly rychle reagovat na přesuny kotouče a zavřely modrou čáru. Přesně na tohle kouč Rudolf Valla dneska upozorňoval.
     
    30:24
    A teď je tady znovu Pavlína Vlková, která hýří sebevědomím. Vysoko napřáhla, ale gólmanka měla čistý výhled a zasáhla vyrážečkou. Jsme v permanentním tlaku od začátku druhé třetiny.
     
    31:13
    Češky střídaly, kotouč si vzala Monika Krčková a zavezla ho do útoku. Donutila i Paulheimovou zasáhnout, byť to neměla těžké.
     
    31:33
    Nahozený kotouč dojížděly žluté rukavice, tedy Veronika Lorencová. Ale nestihla to a píská se icing.
     
    32:02
    Na ledě teď vidíme i dvojčata Halounova. Pravděpodobně poprvé v utkání, jestli se nepletu.
     
    32:29
    No a Sandra Halounová hned od mantinelu vybruslila do střelecké pozice. Před Paulheimovou zblokovala obránkyně puk těsně nad břevno!
     
    33:19
    Před českou střídačkou se bojovalo o puk ve chvíli, kdy jsme měnili hráčky. Je z toho oprávněný druhý trest za hru v šesti, který odpyká Kristýna Kaltounková (CZE). Při odjezdu na trestnou tancuje do rytmu Macklemora, kterého místní DJ pouští. Pár Maďarů na tribunách z toho šílí, ono u našich energických borkyň se ani není čemu divit...
     
    34:12
    Každopádně i tentokrát zvládáme hru ve čtyřech výtečně. Viktorie Švejdová má ve druhé části absolutní minimum práce.
     
    34:59
    Skvěle vyjela Dýcková proti střele, kterou nejen zblokovala, ale pak i s Machalovou ujela do přečíslení. Naše kapitánka ovšem těsně přestřelila druhou tyčku.
     
    35:25
    Česká reprezentace je kompletní, Machalová hned přejela modrou a hledala volnou Kaltounkovou. Jenže hru přerušuje ofsajd.
     
    36:02
    U hrazení na poslední chvíli zastavila kotouč Daniela Pejšová, potom se před branku snažilo prokousat jedno z našich dvojčat. Ke střele se ale nedostalo.
     
    36:41
    Právě Daniela Pejšová potom vzala puk, přejela s ním dopředu a donutila Paulheimovou zasáhnout. Při tom byla podle mínění rozhodčího faulována, i když teď bych to tak asi neviděl. Hanna Anett Gaitzová (HUN) je vyloučena za podražení.
     
    37:26
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Potřetí v zápase využíváme přesilovku a navyšujeme svůj náskok už na pětibrankový! Znovu jsme dokázali překvapit nejistou brankářku Paulheimovou. Kristýna Kaltounková od hrazení přiťukla puk do jízdy SÁŘE ČAJANOVÉ, která to zkusila na bližší tyč a gólmanka propustila kotouč do sítě – 5:0! Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    38:34
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    To je prostě fantazie, co ve druhé třetině provádíme s maďarskou obranou! Nedokázali jsme sice udeřit po levé straně, ale když to viděla NATÁLIE MLÝNKOVÁ, chytře počkala na druhém pólu brankoviště. Bára Machalová na ni totiž protlačila puk, naše desítka ho krásně poslala o břevno do branky a slaví hattrick – 6:0! Asistence: Barbora Machalová.
     
    39:04
    Další dvě téměř gólové situace. Brankářka nejdřív vychytala průnik Alexandry Halounové, potom dorazila puk do sítě Veronika Lorencová. Česká radost ale byla předčasná, Lorencová předtím zahrála vysokou holí.
     
    39:50
    Tvrdě šla na brankovišti po puku Valentýna Černá. A je z toho vyloučení na obou stranách, po startu třetí části se tak bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Pět gólů ve druhé třetině, to mluví za všechno! Naše hokejistky sevřely Maďarky v drtivých kleštích, před Viktorku Švejdovou se hra prakticky nedostala. I díky přesilovkám, které jsme využili už tři. Natálie Mlýnková završila hattrick a my si jenom přejeme, abychom i zbytek zápasu předvedly takový! Ve hře je zároveň spousta emocí, takže o zábavu pro diváky je postaráno.

    Třetí třetina začne přibližně ve 20:12.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:29
    Pokračujeme tedy ve čtyřech na obou stranách. Barbora Machalová se neústupně natlačila před branku, zkoušela to mezi betony, ale puk zůstal před čarou.
     
    41:08
    Povedený útočný výlet ukázala Karolína Hornická, ve výtečné pozici ale ztroskotala na zákroku Paulheimové.
     
    41:51
    Daniela Pejšová si teď trochu nerozuměla s Alexandrou Halounovou, a tak se puk dostal do středního pásma. Oba týmy jsou kompletní.
     
    42:25
    Před českou kleci nebezpečně zůstala volná hráčka, ale přihrávka na ni byla velmi nepřesná. Švejdová tak nemusela zasahovat.
     
    43:11
    Anna Kotounová se pak nenechala opít rohlíkem, tedy pohybem maďarské útočnice, a kličku ji zneškodnila.
     
    43:47
    První český útok ujel do přečíslení, Hornickou znovu vychytala lapačkou Paulheimová.
     
    44:18
    A tohle podle mínění rozhodčího nebyl gól? Karolína Hornická z úhlu poslala puk podle všeho do horní konstrukce uvnitř branky, přestali jsme hrát a začali slavit, ale sudí rozpažil! Musím říct, že jeho postavení při situacích před bránou je doslova tragické, stojí totiž v rohu pásma.
     
    45:45
    Ale náš nápor pokračoval a byla to Alexandra Halounová, kdo se tlačil za dorážkou. Jenže brankářka už měla puk pod kontrolou.
     
    46:05
    Přečíslení první lajny zastavuje ofsajd. Trenéři za jednoznačného stavu promíchali českou sestavu, ve hře už nevidím Kristýnu Kaltounkovou.
     
    46:35
    Dál nechápeme, co tady hlavní sudí předvádí. Maďarské brankářce vypadl puk k Jandušíkové, ale hra byla v tom okamžiku přerušena pro domnělé postavení v brankovišti. Kdyby to bylo velké vápno, tak možná!
     
    48:03
    Hostitelský výběr nyní drží hru dál od své gólmanky. Výjimkou byla střela Pavlíny Vlkové, která se před brankou odrazila, ale Paulheimová zasáhla levým betonem.
     
    49:10
    Alexandra Halounová střílela, Veronika Lorencová... stála v brankovišti. Samozřejmě.
     
    49:36
    Maďarské vyhození skončilo na zakázaném uvolnění. Ve třetí třetině zatím čekáme na gól.
     
    50:15
    Stejně tak čekala na svou práci Viktorie Švejdová, až teď musela lapačkou prokázat, že neusnula nebo nezmrzla.
     
    50:56
    Perfektně vystoupila Kristýna Hájková proti soupeřce a kotouč jí vypíchla z hokejky.
     
    51:16
    Teď to ale docela smrdělo! Švejdová vyrazila střelu Gottlibetové, kotouč dojížděla další Maďarka, ale měla to k němu daleko.
     
    51:24
    Monika Krčková (CZE) šla střílející Galántaiové do těla, což paradoxně víc bolelo ji. A je vyloučena za napadení.
     
    51:50
    Narůstající maďarský elán přibrzďuje postavení mimo hru.
     
    52:05
    Jakmile rozhodčí zapíská, vždycky úzkostlivě čekáme, co si vymyslí. Teď nás posílá na 1:19 do tří, Šárka Krejníková (CZE) se podle jeho mínění dopustila držení hole.
     
    52:45
    Skvěle vypíchla puk Bára Machalová a vydala se dopředu. Maďarky ji tak sedmkrát až osmkrát faulovaly, přesto si z nich málem uvařila guláš a situaci musela hasit až brankářka. A přece jenom jsme se dočkali i toho vyloučení.
     
    52:45
    Bernadett Holzerová (HUN) – 2 minuty za sekání.
     
    53:14
    Teď nevím, která z našich hráček střílela z mezikruží, ale Paulheimerová jen tak tak vytáhla kotouč nad břevno.
     
    53:34
    No a naopak jdeme my na přesilovku čtyř proti třem. Maďarky měly na ledě moc hráček, trest odpyká Maja Galántaiová (HUN).
     
    54:03
    Adéla Škrdlová pálila zezadu, k dorážce jsme se ale v tlačenici nedostali.
     
    54:19
    Teď už hrajeme početní výhodu pět na tři, ale Veronika Lorencová je zastavena tradičním "postavením v brankovišti". Schválně to píšu v uvozovkách.
     
    54:44
    Čajanová hledala z levé strany obránkyni, nakonec se k puku dostala Nikola Dýcková. Paulheimová chytá.
     
    54:58
    Ze zadní pozice to zkusila autorka tří branek Natálie Mlýnková, ovšem gólmanka zvládla vyhlédnout a puk zastavit.
     
    55:17
    Maďarsko je ve čtyřech. Daniela Pejšová se v obrovské rychlosti protáhla dopředu, Paulheimovou však neprostřelila.
     
    55:21
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Konečně to tam znovu padlo a vedeme o sedm gólů! Česká děvčata to sehrála famózně, po buly jim stačily ČTYŘI sekundy! Před brankou zůstala BARBORA MACHALOVÁ a puk poslala přesně do růžku branky, odkud se rychle odrazil ven. Ale tentokrát naštěstí rozhodčí naši radost posvětil – 7:0! Bez asistence.
     
    56:02
    Maďarky si teď spletly hokejové utkání s kurzem háčkování. Anebo se Veronika Lorencová zahákovala sama? Asi ne.
     
    56:50
    Veronika Lorencová. Postavení v brankovišti. Můžeme se divit sebevíc, je to marné.
     
    57:13
    Průnik Mlýnkové s Dýckovou pro změnu zastavuje ofsajd. Kouč Rudolf Valla si přál osm vstřelených gólů...
     
    57:31
    Martina Exnerová teď prokázala, co to znamená bít se za české barvy! Nenechala si líbit zákrok Mayerové a pustila se do ni pěstmi. Obě skončily na ledě, maďarská obránkyně pak do naší hráčky ještě zoufale boxovala, i když ležela!
     
    57:31
    A nás už nepřekvapí, že na přesilovku jde Maďarsko. Kromě dvou hráček v bitce jde totiž na trestnou i Barbora Machalová, sekání.
     
    58:49
    Ale oslabení je dneska naší parádní disciplínou. Naši rodiče znovu rozjíždějí hlasité Kdo neskáče, není Čech!
     
    59:27
    Puk je bezpečně daleko od naší svatyně, Maďarky se dopustily icingu.
     
    59:43
    A znovu.
     
    Konec zápasu.
     
    Paráda, fantazie! Na české straně po siréně zaslouženě propukla neskutečná radost, připisujeme si další vítězství proti starším soupeřkám. A tentokrát i s nulou pro Viktorku Švejdovou. Od druhé třetiny jsme nedali Maďarkám sebemenší nárok.
     
    Výsledek tak znamená, že zítra od 13:00 se utkáme se Slovenskem o první místo na turnaji Visegrádské čtyřky! Držte palce, do té doby se s vámi těším na shledanou! (21:03:07)

    Oslavy, nebo už šílenství? :) Znovu děkujeme našim fanouškům za podporu, moc jste nám pomohli! Zítra to spolu dotáhneme ke zlatu!

    Zveřejnil(a) Reprezentace ČR 15 ženy – Lední hokej dne 19. prosinec 2015

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 12. Mlýnková (Dýcková, Machalová), 22. Čajanová (Šmajdová), 26. Dýcková (Čajanová, Kaltounková), 26. Mlýnková (Krejníková), 38. Čajanová (Kaltounková), 39. Mlýnková (Machalová), 56. Machalová


    Česko U15: Švejdová (Štumbaurová) – Jandušíková, Kotounová, Škrdlová, Šmajdová, Vlková, Krčková, Krejníková, Pejšová – Machalová, Mlýnková, Dýcková "C" – Hornická, Kaltounková, Čajanová – Hájková, Exnerová, Černá – S. Halounová, A. Halounová, Lorencová. Trenér: Rudolf Valla.
    Maďarsko U18: Paulheimová (V. Horváthová) – Holzerová, Fodorová, Mayerová, Preisingerová, Gaitzová, Szücsová – Pintérová "C", Pavuková, Váradiová – Egyediová, D. Horváthová, Páterková – Koczková, Jáksóvá, Sölédová. Trenér: Norbert Buzás.

    Rozhodčí: Erdei – Vincze, Szabó.
    bahis siteleri